Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Διάβασα παρόμοια θέματα για να πάρω μια ιδέα αλλά απ ότι φαίνεται κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Χαλβαδιαζα πρόσφατα την UE40F6400 και πιστεύω πως είναι μια καλή τηλεόραση.

Anyway τα specs μου είναι:

-Απόσταση 3 με 3,5 μέτρα

-Σύνδεση με PC για ταινίες

-Σύνδεση με HD sat receiver

-Σύνδεση με Xbox 360 (δε ξέρω αν προκύψει κάτι άλλο στην πορεία)

-Ήχος Logitech z-5500

Όπως φαίνεται απ την οθόνη που προανέφερα το budget μου είναι γύρω στα 550. Δε ξέρω αν πριν τις γιορτές έχουμε προσφορές. Μπορώ να περιμένω πάντως.

Ευχαριστω

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/3568720/Samsung-UE46F5000.html

Για να μην σου πώ ότι για την απόσταση θέασης είναι μικρή. Η ιδανική  θα ήταν 50-55ίντσες τουλάχιστον, αλλά το budget είναι χαμηλό.

Επειδη το μπατζετ σου δεν σε βοηθεια για πολλες ιντσες θα σου προτεινα να παρεις αυτην http://www.skroutz.gr/s/3568720/Samsung-UE46F5000.html

Λογω αποστασης και μονο.

Χαχα με πρόλαβες για δέκατα του δευτερολέπτου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν άλλαξε η διαρύθμιση του χώρου και τελικά η απόσταση είναι 1,8μ  τηλεόρασης-καναπέ. Απ ότι βλέπω στην περίπτωση αυτή με 40-42 είμαστε καλά! 

Τι προτείνουμε σ αυτή την περίπτωση; 500-600 ευρώ

Δημοσ.

Στις 40 ίντσες δες και την Samsung UE40F6500: 200Hz παραπάνω από την F6400, ενσωματωμένος δορυφορικός δέκτης, πιο λεπτό πλαίσιο και πιο όμορφη (ΟΚ υποκειμενικό αυτό).

Δημοσ.

<p>Στις 40 ίντσες δες και την Samsung UE40F6500: 200Hz παραπάνω από την F6400, ενσωματωμένος δορυφορικός δέκτης, πιο λεπτό πλαίσιο και πιο όμορφη (ΟΚ υποκειμενικό αυτό).</p>

Στα 100hz ειναι και οι δυο δεν εχουν διαφορα.

Ουτε στο πλαισιο αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

Δηλαδή στις 40 η F6400/6500 είναι μονόδρομος σ αυτά τα λεφτά ε; Οι δυο πρώτες που παραθέτει ο ντινάρας τι λένε;

Δημοσ.

Στις 40 ίντσες δες και την Samsung UE40F6500: 200Hz παραπάνω από την F6400, ενσωματωμένος δορυφορικός δέκτης, πιο λεπτό πλαίσιο και πιο όμορφη (ΟΚ υποκειμενικό αυτό).

Καλησπέρα επειδή ψάχνω και εγώ κάτι ανάλογο... με τον ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη τι μπορώ να κάνω ? ευχαριστώ!!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα επειδή ψάχνω και εγώ κάτι ανάλογο... με τον ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη τι μπορώ να κάνω ? ευχαριστώ!!!!

Αν έχεις και ένα δορυφορικό πιάτο θα μπορείς να πιάνεις τα ελεύθερα κανάλια χωρίς να χρειαστείς επιπλέον εξοπλισμό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...