DimPapanik Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, Ενώ χθες το βράδυ μια χαρά αράζαμε εγώ και το pc μου σήμερα πάω να το ανοίξω ανοίγει μέχρι τα bios και μετά τίποτα.Τσεκάρω με άλλον σκληρό ανοίγει κανονικά.Βάζω αυτόν τον σκληρό αλλάζω και την κάρτα γραφικών και το τροφοδοτικό(υπάρχουν μέσα στο σπίτι αλλά δεν χρησιμοποιούνται και είναι καλύτερα) κάνω τις συνδεσμολογίες πάω να το ανάψω και κλείνει κατευθείαν.Αλλάζω Ram ανοίγει πιο πολύ ώρα αλλά δεν ανοίγει ούτε η οθόνη ούτε διαβάζει ποντίκι και πληκτρολόγιο.Μόλις τσέκαρα την πάστα και θέλει αλλαγή αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό το πρόβλημα.Τι παίζει να είναι.Δεν νομίζω πως ξέχασα να γράψω κάτι,αν ξέχασα ρωτήστε. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
SPANK Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Αφου λες οτι μολις αλλάξεις δίσκο ανοίγει κανονικά και προχωράει με τον αλλον τοτε κατι παίζει με τον δίσκο σου , πρώτα δες αν τον βλέπει στο bios και άλλαξε του θύρα sata και καλώδιο. Αν υπάρχει η δυνατότητα να τον δοκιμάσει και σε ενα αλλο υπολογιστή ακομα καλύτερα να δουμε εκει αν παρουσιάζει το ίδιο.
DimPapanik Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ο δίσκος ήταν τελικά.Μόλις έβαλα τον αλλον και μπήκε και πάστα στον επεξεργαστή ολα λειτούργησαν κομπλέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα