Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα .Πριν μια βδομάδα πέρασα τις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου .Όμως τώρα που μπήκα στο σάιτ του υπουργείου μεταφορών για να δω την πρόοδο της εκτύπωσης (ή κάτι τέτοιο) μου λέει δεν έχει καταχωρηθεί αίτηση με αυτά τα στοιχεία . Τα στοιχεία τα χω βάλει σωστά . Έχει κάποιος ιδέα τι μπορεί να γίνεται ;;; 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

1. Να μην έχεις βάλει σωστά τα στοιχεία(ακόμα και έναν χαρακτήρα να βάλεις λάθος δεν σε βρίσκει).

2. Να μην έχει γίνει ακόμα η καταχώρηση.

Ούτως η άλλως μια εβδομάδα είναι πολύ νωρίς, σίγουρα δεν είναι έτοιμο το δίπλωμα σου.

Δημοσ.

1. Να μην έχεις βάλει σωστά τα στοιχεία(ακόμα και έναν χαρακτήρα να βάλεις λάθος δεν σε βρίσκει).

2. Να μην έχει γίνει ακόμα η καταχώρηση.

Ούτως η άλλως μια εβδομάδα είναι πολύ νωρίς, σίγουρα δεν είναι έτοιμο το δίπλωμα σου.

Ευχαριστώ απλά παραξενεύομαι με αυτό που λέει δεν έχει γίνει αίτηση γιατί οι εξεταστές που πήραν τα χαρτιά μου δε θα τα χουν δώσει στο υπουργείο ας πούμε;;

Δημοσ.

Ευχαριστώ απλά παραξενεύομαι με αυτό που λέει δεν έχει γίνει αίτηση γιατί οι εξεταστές που πήραν τα χαρτιά μου δε θα τα χουν δώσει στο υπουργείο ας πούμε;;

Το εχουν δωσει φιλε ,απλα δεν το εχουν ενημερωσει απο εκει.Και σε εμενα το ιδιο ειχε γινει και στο αυτοκινητο και στο μηχανακι.

Βλεπεις ειναι πολυ κουραστικο να κανουν την δουλεια τους,αν θες να μαθεις πρεπει να πας απο το υπουργειο και να ρωτησεις[οχι οτι θα σε εξυηρετησουν βεβαια, αλλα λεμε τωρα[.

Δημοσ.

Το εχουν δωσει φιλε ,απλα δεν το εχουν ενημερωσει απο εκει.Και σε εμενα το ιδιο ειχε γινει και στο αυτοκινητο και στο μηχανακι.

Βλεπεις ειναι πολυ κουραστικο να κανουν την δουλεια τους,αν θες να μαθεις πρεπει να πας απο το υπουργειο και να ρωτησεις[οχι οτι θα σε εξυηρετησουν βεβαια, αλλα λεμε τωρα[.

Τι είναι αυτοί ρε ;; ευχαριστώ φίλε 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...