Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαυρη ειν' η νυχτα στα βουνα..

Το νεξους 4.4 εναντι του Lg στην 4.1 εχει

Χειροτερη καμερα, Πολυ χειροτερη μπαταρια, μικροτερο  ωφελημο τμημα της οθονης, απουσια LTE (επουσιωδες) χειροτερη αποδοση χρωμάτων.

Ξεκολλάτε λιγο με τις εκδόσεις, δεν ειναι ολοι geeks που θελουν να κοκορευονται οτι εχουν την νεα εκδοση ειδικα οταν αυτη δεν εχει καμια ουσιαστικη χρησιμοτητα, περαν της μοστρας στους φιλους.

Εχω lg G, Nexus 4 (o αδερφος) και ipad 3 (εννοειται με το IOS 6)

Trim  στο 4.3, ART στο 4.4 .

• Like 1
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι εχω δει διαφορες πολλες στην αποδοση, σε αρκετα  iphone 4s με την 7αρα εκδοση, να σερνονται και να ζεματανε, οπως επισης και μ δικο μου αντροιντ κινητο οταν ειχα κανει την "αναβαθμιση".  Να μη μιλησω για νεξους 3 που με την 4.2.2 παιρναν τηλεφωνο και αργουσε δεκα δευτερα να αντιστοιχισει τον αριθμο σε ονομα, ή που κολλουσε αναλογα με τις ορεξεις του, Εννοειται πως το αι παντ θα μεινει στην εκδοση που ειναι τωρα, οπως και το  G εχει απιστευτη αποδοση στην εκδοση που ειναι (πιο σμουθ απ το αι παντ μου).

Δημοσ.

Ναι εχω δει διαφορες πολλες στην αποδοση, σε αρκετα iphone 4s με την 7αρα εκδοση, να σερνονται και να ζεματανε, οπως επισης και μ δικο μου αντροιντ κινητο οταν ειχα κανει την "αναβαθμιση". Να μη μιλησω για νεξους 3 που με την 4.2.2 παιρναν τηλεφωνο και αργουσε δεκα δευτερα να αντιστοιχισει τον αριθμο σε ονομα, ή που κολλουσε αναλογα με τις ορεξεις του, Εννοειται πως το αι παντ θα μεινει στην εκδοση που ειναι τωρα, οπως και το G εχει απιστευτη αποδοση στην εκδοση που ειναι (πιο σμουθ απ το αι παντ μου).

Ελα εχει ξεφυγει πολυ το θεμα...

Δημοσ.

E όχι και να τον πάρουμε στο λαιμό μας όταν του προτείνουμε το Nexus 4.

Eννοω πως αφου τα ιδια λεφτα θα δωσει, να μην παρει το καλυτερο δυνατο? Κ εννοειται αν ειναι προγραμματιστης κτλ, και χρειαζεται τη νεα εκδοση του λειτουργικου διαρκως, τοτε να παρει νεξους, κανεις δεν λεει οχι.

Δημοσ.

Αν έχεις κανα φίλο στο εξωτερικό εκτός Αμερικής πάρε με κλειστά μάτια το Nexus 5.  Από γερμανία εμένα μου στοίχισε η αγορά 359 και τα μεταφορικά με deutsche post με το δέμα συστημένο και ασφαλισμένο άλλα 14 ευρώ.  Μη το σκέφτεσαι καθόλου. Εγώ προσωπικά τόσα χρόνια πλήρωνα sammy και Sony , πλέον με το Nexus 5 δε θα ξανακουμπήσω αυτές τις εταιρίες καθώς με λιγότερα χρήματα έχω καθαρόαιμο android , αναβαθμίσεις και με το φετινό Nexus πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Τέτοιο smooth ούτε στην apple δεν είδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...