Jimys2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 HTC ΟΝΕ από εμένα. Πιστεύω το καλύτερο Android κινητό. Πολύ πιο όμορφο από τα 3 παραπάνω, η καλύτερη οθόνη στην αγορά αυτή τη στιγμή ανεξαρτήτως OS , απίστευτος ήχος, η καλύτερη νυχτερινή κάμερα σε Android, έχει πάρει ήδη την 4.3 και θα πάρει από τα πρώτα την 4.4. Επίσης πολύ καλογραμμένο skin μαζί με τα νέα Motorola. Καμια σχέση με το κάκιστο skin της LG και της Samsung. Οτι να'ναι. Φανταζομαι πως εισαι κατοχος του ONE, οποτε η αποψη σου ειναι καθαρα υποκειμενικη. Φρασεις τυπου "η καλυτερη οθονη στην αγορα" ειναι ετη φωτος απο την πραγματικοτητα. Μη λεμε οτι θελουμε. Σε αυτά τα λεφτά και το xperia Z είναι που είναι και αδιάβροχο αξίζει και θα πάρει και την εφαρμογή kitkat4.4. Αξιζει, αν δεν σε ενοχλει η ξεπλυμενη οθονη που εχει ολη η σειρα Ζ. Για εμενα, η επιλογη κινητου ειναι καθαρα υποκειμενικη και μην περιμενεις να βγαλεις ακρη εδω . Ο φιλος σου θα παρει οτι του γυαλισει περισσοτερο.(εντος budget) ΥΓ: Μακρια απο το S3 1
kataramenos32 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Σε αυτά τα λεφτά και το xperia Z είναι που είναι και αδιάβροχο αξίζει και θα πάρει και την εφαρμογή kitkat4.4. 1ον το KitKat ειναι εκδοση λογισμικου.2ον δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχουνε σκασει ολοι με την και καλα αδιαβροχοποιηση.3ον εχει κακη καμερα(ναι το δουλεψα κανονικοτατα και το συγκρινα με τα υπολοιπα) και μαυρο χαλι οθονη με αθλια bezels.4ον αν σου παθει κατι με το σερβις της σονυ θα κλαις και τα λεφτα σου και τη μοιρα σου.Ελπιζω να σε καλυψα 2
Jimys2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 1ον το KitKat ειναι εκδοση λογισμικου.2ον δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχουνε σκασει ολοι με την και καλα αδιαβροχοποιηση.3ον εχει κακη καμερα(ναι το δουλεψα κανονικοτατα και το συγκρινα με τα υπολοιπα) και μαυρο χαλι οθονη με αθλια bezels.4ον αν σου παθει κατι με το σερβις της σονυ θα κλαις και τα λεφτα σου και τη μοιρα σου.Ελπιζω να σε καλυψα Με κάλυψες 1
stamatinho Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Τελικα αγοραστηκε το lg g2.Εξαιρετικο κινητο.Να στε καλα. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App 3
paperpakis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Φίλε μου σου προτείνω ΑΝΕΤΑ το NEXUS 4 Εξαιρετικό. Πολύ καλό σε όλα και τώρα πηρε και την αναβάθμιση σε 4.4 κατα την γώμη μου δεν χρειάζετε να δώσεις παραπάνω είναι αρκετά καλο, με 2gb RAM καλό επεξεργαστή και μέγεθος 4,8. Έχω να προτείνω και θήκη και ζελατίνες.
kataramenos32 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Φίλε μου σου προτείνω ΑΝΕΤΑ το NEXUS 4 Εξαιρετικό. Πολύ καλό σε όλα και τώρα πηρε και την αναβάθμιση σε 4.4 κατα την γώμη μου δεν χρειάζετε να δώσεις παραπάνω είναι αρκετά καλο, με 2gb RAM καλό επεξεργαστή και μέγεθος 4,8. Έχω να προτείνω και θήκη και ζελατίνες. Τελικα αγοραστηκε το lg g2.Εξαιρετικο κινητο.Να στε καλα. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
gsisr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Οτι να'ναι. Φανταζομαι πως εισαι κατοχος του ONE, οποτε η αποψη σου ειναι καθαρα υποκειμενικη. Φρασεις τυπου "η καλυτερη οθονη στην αγορα" ειναι ετη φωτος Μεγεια στο παιδί πρώτα απ όλα. Πάμε στο άλλο Τώρα. Αυτά που λες τα έχεις διαπιστώσει με τα μάτια σου η λες κάτι έτσι για να το πεις; είμαι κάτοχος one και g2.Καλό χρυσό το g2 μπαταριαρα πολύ καλή κάμερα αλλά δε ν φτάνει το one σε εμεπιρια χρήσης..Δεν αναφέρομαι στη ποιότητα κατασκευής και το feeling της συσκευής στο χέρι όπου το one δεν έχει αντίπαλο. Η οθόνη του one ειναι στις κορυφαίες της αγοράς και ίσως ελαααχιστα καλύτερη απ του g2. Η φωτογραφική του one αν εξαιρέσεις το ευρύ πρόβλημα με το μωβ πέπλο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, που στις καινούργιες παρτίδες δεν υπάρχει, στις κοντινές είναι παρά πολύ καλή. στα τοπία του g2 είναι καλύτερη. Εν κατακλείδι μεγεια στο παιδί έκανε πολύ καλή επιλογή.
Calexako Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Γενικά το G2 έχει (για μένα) μεγάλο πρόβλημα στην απόδοση των χρωματισμών. Τα χρώματα είναι πειραγμένα ώστε να είναι πιο χτυπητά. Χαρακτηριστικό είναι το πράσινο που αν έχεις φώτο δάσους με ανοιχτό πράσινο φαίνεται σχεδόν σαν neon-πράσινο. Καρτουνίστικα δηλαδή σαν την Amoled. Στην παρουσιαση της η LG έλεγε ότι η οθόνη έχει την πιο ρεαλιστική απεικόνιση χρωμάτων. Αυτό είναι μεγάλο ψέμα που πρέπει να το πούμε. Αν ήθελα οθόνη Amoledelsque θα έπαιρνα Amoled που έχει και λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας και pure-black.
gsisr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 μια χαρα ειναι η οθονη του g2, στις τοπ οθονες και παρολο το μεγεθος της και του οτι ειναι Lcd δεν ειναι ενεργοβορα
Calexako Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Κάθομαι και γράφω κατεβατά για να ακούσω ότι είναι μια χαρά η οθόνη. Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι καλή, είπα ότι δεν είναι αυτά που λέει ότι είναι. Τώρα για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρουν αυτά και τον ενδιαφέρει το wow factor τότε μια χαρά είναι. Τέλος πάντων τσάμπα τα γράφω μου φαίνεται.
Chris_85 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μ αρεσει παντως που προτεινετε το νεξους 4, ενω το Lg G, σε παρομοια τιμη, ειναι πολυ καλυτερο..
Calexako Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Mιλάμε για το Optimus G που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 4.1.2 ενώ το Nexus 4 έχει πάρει 4.4; Το μόνο του πλεονέκτημα είναι το LTE. Η κάμερα του παρότι 13mp είναι στα ίδια επίπεδα ή και λίγο χειρότερη του Nexus.
Chris_85 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μαυρη ειν' η νυχτα στα βουνα.. Το νεξους 4.4 εναντι του Lg στην 4.1 εχει Χειροτερη καμερα, Πολυ χειροτερη μπαταρια, μικροτερο ωφελημο τμημα της οθονης, απουσια LTE (επουσιωδες) χειροτερη αποδοση χρωμάτων. Ξεκολλάτε λιγο με τις εκδόσεις, δεν ειναι ολοι geeks που θελουν να κοκορευονται οτι εχουν την νεα εκδοση ειδικα οταν αυτη δεν εχει καμια ουσιαστικη χρησιμοτητα, περαν της μοστρας στους φιλους. Εχω lg G, Nexus 4 (o αδερφος) και ipad 3 (εννοειται με το IOS 6)
kataramenos32 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μαυρη ειν' η νυχτα στα βουνα.. Το νεξους 4.4 εναντι του Lg στην 4.1 εχει Χειροτερη καμερα, Πολυ χειροτερη μπαταρια, μικροτερο ωφελημο τμημα της οθονης, απουσια LTE (επουσιωδες) χειροτερη αποδοση χρωμάτων. Ξεκολλάτε λιγο με τις εκδόσεις, δεν ειναι ολοι geeks που θελουν να κοκορευονται οτι εχουν την νεα εκδοση ειδικα οταν αυτη δεν εχει καμια ουσιαστικη χρησιμοτητα, περαν της μοστρας στους φιλους. Εχω lg G, Nexus 4 (o αδερφος) και ipad 3 (εννοειται με το IOS 6) Βασικα θα σου πω μονο ενα πραγμα για να δεις οτι με το να εχεις την τελευταια εκδοση δεν την εχεις μονο για ποζα. "ART" μονο αυτο σου λεω και οταν κανεις μια αναβαθμιση λογισμικου την επομενη φορα εσυ που τα ξερεις ολα ψαξε για αλλαγες στην ΑΠΟΔΟΣΗ και οχι στο UI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα