Προς το περιεχόμενο

Σελιδα που λεει οτι...Με παρακολουθει!

Karelia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά μόλις άνοιξα τον internet explorer εμφανίστηκε μια λευκή σελίδα ( παρόμοια με αυτή που σου λέει ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση ) η οποία έλεγε ότι όλες οι λειτουργίες online και offline που κάνω στον υπολογιστή καταγράφονται. Η σελίδα ήταν αρκετά επίσημη και περιείχε πολλά στοιχειά όπως το ip adreess , τη τοποθεσία από όπου γίνεται η κλήση δηλ. Ελλάδα , το ISP server μου δηλαδή τη FORTHNET , και έλεγε ότι ο σερβερ μου καταγράφει τα πάντα και τις πληροφορίες αυτές τις έχει ελεύθερες σε οποιονδήποτε για πρόσβαση. Είχε ένα link για να κατεβάσω ένα πρόγραμμα και να λύσω το πρόβλημα , φυσικά και δε κατέβασα το πρόγραμμα γιατί όλο αυτό μου φάνηκε ωραίο κόλπο για να σου βάλουν ιό , αλλά δε μπορούσα να μπω και σε καμμιά άλλη σελίδα. Τελίκα έκανα επαναφορά του υπολογιστή σε μια προηγούμενη μέρα και φαίνεται να είναι εντάξει.

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι για αυτό ή του έχει τύχει ας μου πει παρακαλώ , είναι κάτι που πρέπει να ανησύχώ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι διαφορα κολπα του ινετ κ του explorer(mεσω απλου κωδικα ειναι) συνηθως με popup βγαινουν τετοιες σελιδες με ολα αυτα που αναφερεις κ ειναι για λογους διαφημισης προγραμματος.

Αμα πηγαινες στο link θα εβλεπες οτι θα σου εξασφαλιζαν ανωνυμια αν πληρωνες το χ ποσο για την αγορα του προγραμματος.

Αν θες να μην εχεις αλλα παρομοια προβληματα να εχεις ενεργοποιημενο ενα firewall κ να κανεις συχνα scan με το προγραμμα ad-aware ή το spybot-search & destroy.

Κ η λυση firewall ειναι σχετικα καλη αλλα αργεις κατα το σερφαρισμα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...