Karelia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Παιδιά μόλις άνοιξα τον internet explorer εμφανίστηκε μια λευκή σελίδα ( παρόμοια με αυτή που σου λέει ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση ) η οποία έλεγε ότι όλες οι λειτουργίες online και offline που κάνω στον υπολογιστή καταγράφονται. Η σελίδα ήταν αρκετά επίσημη και περιείχε πολλά στοιχειά όπως το ip adreess , τη τοποθεσία από όπου γίνεται η κλήση δηλ. Ελλάδα , το ISP server μου δηλαδή τη FORTHNET , και έλεγε ότι ο σερβερ μου καταγράφει τα πάντα και τις πληροφορίες αυτές τις έχει ελεύθερες σε οποιονδήποτε για πρόσβαση. Είχε ένα link για να κατεβάσω ένα πρόγραμμα και να λύσω το πρόβλημα , φυσικά και δε κατέβασα το πρόγραμμα γιατί όλο αυτό μου φάνηκε ωραίο κόλπο για να σου βάλουν ιό , αλλά δε μπορούσα να μπω και σε καμμιά άλλη σελίδα. Τελίκα έκανα επαναφορά του υπολογιστή σε μια προηγούμενη μέρα και φαίνεται να είναι εντάξει. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι για αυτό ή του έχει τύχει ας μου πει παρακαλώ , είναι κάτι που πρέπει να ανησύχώ?
SoTiRiS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 giati den ksekinas me ena full scan tou pc sou gia virus kai diafora alla tetoia?
fwtonio Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Μπορείς να μας δώσεις και το url της σελιδας να το δούμε και εμείς; Παρουσιάζει ενδιαφέρον...
Karelia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Τιποτα απο τις παραπανω 2 μεθοδους δεν επιασε.
vagos789 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 an thes na eisai "aoratos" tha prepei na valeis kapoio firewall,h dikh mou gnomh einai :ase tous na katagrafoun!
Karelia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 an thes na eisai "aoratos" tha prepei na valeis kapoio firewall,h dikh mou gnomh einai :ase tous na katagrafoun! Μπορεις να προτεινεις καποιο firewall εκτος απο το κλασσικο των xp ?
kage Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Ειναι διαφορα κολπα του ινετ κ του explorer(mεσω απλου κωδικα ειναι) συνηθως με popup βγαινουν τετοιες σελιδες με ολα αυτα που αναφερεις κ ειναι για λογους διαφημισης προγραμματος. Αμα πηγαινες στο link θα εβλεπες οτι θα σου εξασφαλιζαν ανωνυμια αν πληρωνες το χ ποσο για την αγορα του προγραμματος. Αν θες να μην εχεις αλλα παρομοια προβληματα να εχεις ενεργοποιημενο ενα firewall κ να κανεις συχνα scan με το προγραμμα ad-aware ή το spybot-search & destroy. Κ η λυση firewall ειναι σχετικα καλη αλλα αργεις κατα το σερφαρισμα..
Hikoc Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Αν εμφανίζεται όταν ανοίγης τον ΙΕ πήγαινε Tools->Internet options και βάλε για homepage blank.
Jastonas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 swstos o kage. k egw auto eixa parathrhsei....
Karelia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Τελικα εκανα επαναφορα του PC μια μερα πριν,μεσω των windows xp. Αν ξαναβγει τωρα,θα κανω οτι ειπατε παραπανω. Καποιο καλο firewall υπαρχει ?
DimitrisKTM Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δεν κανει κακο να κανεις ενα scanarisma με το ad-aware που σου ειπε ο Kage, θα βρεις κι αλλα σκουπιδακια μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.