Προς το περιεχόμενο

Σελιδα που λεει οτι...Με παρακολουθει!


Karelia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μόλις άνοιξα τον internet explorer εμφανίστηκε μια λευκή σελίδα ( παρόμοια με αυτή που σου λέει ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση ) η οποία έλεγε ότι όλες οι λειτουργίες online και offline που κάνω στον υπολογιστή καταγράφονται. Η σελίδα ήταν αρκετά επίσημη και περιείχε πολλά στοιχειά όπως το ip adreess , τη τοποθεσία από όπου γίνεται η κλήση δηλ. Ελλάδα , το ISP server μου δηλαδή τη FORTHNET , και έλεγε ότι ο σερβερ μου καταγράφει τα πάντα και τις πληροφορίες αυτές τις έχει ελεύθερες σε οποιονδήποτε για πρόσβαση. Είχε ένα link για να κατεβάσω ένα πρόγραμμα και να λύσω το πρόβλημα , φυσικά και δε κατέβασα το πρόγραμμα γιατί όλο αυτό μου φάνηκε ωραίο κόλπο για να σου βάλουν ιό , αλλά δε μπορούσα να μπω και σε καμμιά άλλη σελίδα. Τελίκα έκανα επαναφορά του υπολογιστή σε μια προηγούμενη μέρα και φαίνεται να είναι εντάξει.

 

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι για αυτό ή του έχει τύχει ας μου πει παρακαλώ , είναι κάτι που πρέπει να ανησύχώ?

Δημοσ.
an thes na eisai "aoratos" tha prepei na valeis kapoio firewall,h dikh mou gnomh einai :ase tous na katagrafoun!

 

Μπορεις να προτεινεις καποιο firewall εκτος απο το κλασσικο των xp ?

Δημοσ.

Ειναι διαφορα κολπα του ινετ κ του explorer(mεσω απλου κωδικα ειναι) συνηθως με popup βγαινουν τετοιες σελιδες με ολα αυτα που αναφερεις κ ειναι για λογους διαφημισης προγραμματος.

Αμα πηγαινες στο link θα εβλεπες οτι θα σου εξασφαλιζαν ανωνυμια αν πληρωνες το χ ποσο για την αγορα του προγραμματος.

Αν θες να μην εχεις αλλα παρομοια προβληματα να εχεις ενεργοποιημενο ενα firewall κ να κανεις συχνα scan με το προγραμμα ad-aware ή το spybot-search & destroy.

Κ η λυση firewall ειναι σχετικα καλη αλλα αργεις κατα το σερφαρισμα..

Δημοσ.

Τελικα εκανα επαναφορα του PC μια μερα πριν,μεσω των windows xp.

Αν ξαναβγει τωρα,θα κανω οτι ειπατε παραπανω.

Καποιο καλο firewall υπαρχει ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...