Προς το περιεχόμενο

Seasonic S12II-620 75,25€ (Digital Master)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανεις δε λεει να το αγορασετε απο το ακριβοτερο καταστημα,

αλλα 3€ φθηνοτερο απο το επομενο καταστημα δε θεωρειται: 

Τρελή προσφορά για seasonic!

• Like 2
Δημοσ.

Και αν σου χαλασει το στελνεις (αν υπαρχει το καταστημα) Χανια? για εγγυηση? Επισης γιατι δεν λεει ποσα χρονια εγγυηση εχει?

Εγώ προσωπικά έχω πάρει μόνο ένα usb από εκεί και να σου πω μια χαρά βγήκε για την ώρα ( και σε προσφορά τότε! αλλιώς σιγά μην έπαιρνα )  χωρίς να είμαι Χανιώτης το μαγαζί πρέπει να υπάρχει σαν φυσικό κατάστημα,  εγώ είπα τι διαφορά έχει με τα υπόλοιπα καταστήματα ( μιας και το επόμενο έχει μεταφορικά + αντικαταβολή οπότε το ποσό ανεβαίνει κι άλλο ) τώρα ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του άλλοι ψωνίζουν απ το ebay και άλλοι όχι αν με καταλαβαίνεις  Τέλος να σου πω ότι ακόμα και στο πλαίσιο που είναι μακριά μου αν πάρω κάτι από εκεί και χαλάσει πάλι μεταφορικά έχω. Τέσπα τρελή προσφορά δεν είναι αλλά αν κάποιος  θέλει αυτό το τροφοδοτικό αυτήν τη στιγμή φαίνεται από το skroutz να είναι στην καλύτερη τιμή του από Ελλάδα πάντα.

Δημοσ.

εχω αγορασει απο κει ολοκληρο πισι,το μαγαζι ηταν στο κεντρο των χανιων,ειναι μια αποθηκη στην ουσια.

Δημοσ.

Δεν διαφωνω σε τιποτα, ισα ισα το μαγαζι μπορει να ειναι αξιολογοτατο απλα ρωταο γιατι μιλαμε για GPU και οχι μνημες/κουτι κλπ. 1ον δεν αναφερει εγγυηση ενω το αμεσως επομενο δινει 5 χρονια και 2ον αν καει το τροφοδοτικο (μεσα στο παιχνιδι κι αυτο) πρεπει να το στειλει χανια να το δουν και να σου στειλουν αλλο, αρα 10-20 μερες χωρις pc (αν βγαλεις ακρη).

Ειναι οντως προσφορα?

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά πρέπει να είσαι κι αρκετά γκαντέμης για να σου βγάλει πρόβλημα το Seasonic...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...