Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και διαφωνω με το σκεπτικο οτι η αξιολογηση αφορα μονο ολοκληρωμενη συναλλαγη θεωρω οτι με καλυψες.

Καλη συνεχεια :)

Δημοσ.

Τότε απάντησε και στο δικό μου ερώτημα, αν στείλω κάτι αντικαταβολή (με tracking number ώστε να μπορεί να ελεγθει ακόμα και από τον συντονιστή) και ο άλλος δεν παραλαβει και μου επιστραφεί, θεωρείται ολοκληρωμένη συναλλαγή? Μπορώ να αφήσω προφανώς αρνητική κριτική αφού μάλιστα έχασα και χρήματα (μεταφορικά + ότι και άλλοι ήθελαν το αντικείμενο)

Δημοσ.

αλλά μια και φέρατε σαν παράδειγμα το ebay εάν εγώ πουλήσω κάτι σκάρτο  και εξαπατήσω κάποιον το ebay θα με αποκλείσει από το site ενώ εδώ συνεχίζει ανενόχλητος να εξαπάτα τα μέλη του φόρουμ χωρίς καμιά επίπτωση 

• Like 2
Δημοσ.

Ναι σύμφωνα με την απάντηση του παραπάνω διαχειριστή παραγγέλνω συνέχεια με αντικαταβολή και δεν πάω ποτέ να παραλάβω, αλλά παραμένω "πράσινος" στις αξιολογήσεις αφού η συναλλαγή "δεν ολοκληρώθηκε".

Ή πουλάω πράγματα που ποτέ δεν στέλνω και πάλι δεν μπορεί ο άλλος να με αξιολογήσει αρνητικά επειδή πάλι η συναλλαγή "δεν ολοκληρώθηκε"...

Όπου  "Ολοκληρωμένη συναλλαγή = έχουν αλλάξει χέρια το πράγμα και το αντίτιμο"

Μήπως κάτι δεν "στέκει"????

• Like 1
Δημοσ.

Ναι σύμφωνα με την απάντηση του παραπάνω διαχειριστή παραγγέλνω συνέχεια με αντικαταβολή και δεν πάω ποτέ να παραλάβω, αλλά παραμένω "πράσινος" στις αξιολογήσεις αφού η συναλλαγή "δεν ολοκληρώθηκε".

Ή πουλάω πράγματα που ποτέ δεν στέλνω και πάλι δεν μπορεί ο άλλος να με αξιολογήσει αρνητικά επειδή πάλι η συναλλαγή "δεν ολοκληρώθηκε"...

Όπου  "Ολοκληρωμένη συναλλαγή = έχουν αλλάξει χέρια το πράγμα και το αντίτιμο"

Μήπως κάτι δεν "στέκει"????

μηπως ειδες κανα site αλλο που να επιτρεπει τετοιες αξιολογησεις αν ναι μπορεις να πας σε αυτο ,γιατι ως μελος εδω και χρονια σε ebay κλπ αρνητικη για τετοιους λογους δεν υφισταται.καθε συναλλαγη εχει το ρισκο της ,ιδιαιτερα απο αποσταση οποτε προτεινω καταθεση και μετεπειτα αποστολη αν οι αξιολογησεις σου σου επιτρεπουν κατι τετοιο ή συναντηση για αποφυγη τετοιων θεματων...

Δημοσ.

Μιας και ανακατεύεις το ebay που είναι άσχετο για μένα με το θέμα των αγγελιών εδώ, και μιας στο ebay έχω πάνω από 300 αγορές, φυσικά βάζεις αρνητική αξιολόγηση σαν αγοραστής αν δεν λάβεις το αντικείμενο, όπως φυσικά βάζεις αρνητική αξιολόγηση ως πωλητής αν δεν πληρώσει ο άλλος το αντικείμενο...

Μην λέμε λοιπόν ότι θέλουμε...

Τις αξιολογήσεις μου κοίτα τες και θα δεις ότι μια χαρά είμαι... Τι να κάνω λοιπόν να αρχίζω να ζητάω από όλους κατάθεση? Στις 50 αποστολές μου έκατσε και ένας λαλακας, δεν θα σκάσω, απλά συζητάμε τρόπους βελτίωσης και κυρίως ασφάλειας των μελών στις αγγελίες...

Όπως και ότι γνώμη μου είναι ότι η παραπάνω τοποθέτηση περί ολοκλήρωσης της συναλλαγής δεν είναι σωστή.

Και τέλος πες μου εσύ κάποιο site που δεν ισχύει το σύστημα αξιολόγησης που αναφέρω όπως στο ebay...

Για να μην κάνω εγώ εδώ διαφήμιση σε άλλα site που όλα λειτουργούν έτσι ακριβώς!

• Like 1
Δημοσ.

ακριβώς ποια είναι η στάση του φόρουμ γιατί δεν πιστεύω πως κάποιος mod εάν έπαιρνε κάτι σκάρτο δεν θα έκανε bann τον χρήστη που το το πούλησε και όποιος πει όχι λέει ψέμματα εγώ το έχω χωνέψει πως έχασα 80€ τέλος από εκεί και πέρα θεωρώ τις αγγελίες αναξιόπιστες χωρίς να θέλω να επηρεάσω άλλους χρήστες    

Δημοσ.

το θεμα θα κλειδωσει γιατι αυτα που λετε εχουν πολυσυζητηθει αλλα απο οτι καταλαβαινεται το innsomnia ειναι τεχνολογικο φορουμ και οχι site με αγοραπωλησιες,ακομα και το ebay,paypal την προμηθεια του την εχει ,εδω δεν εχει τπτ ,τωρα αν θεωρειτε οτι οι αγγελιες δεν ειναι αξιοπιστες πιστευω οτι καλυτερα να το ψαξετε σε αλλα site που ασχολουνται μονο με αγγελιες οπως emarket κλπ στα οποια ημουν και μελος παλαιοτερα...

Δημοσ.

κάνεις μεγάλο λάθος από την στιγμή που έχει αγγελίες πρέπει να αποκλίσεις κάθε πιθανότητα μη σωστής χρίσης καθώς επίσης αφού  είναι τεχνολογικό site και όχι site αγγελιών πως έχει αγγελίες χωρίς να μπορεί να προστατέψει τα μελή !!!!! 

σε καμιά περίπτωση δεν είναι επίθεση στο forum αλλά απάντηση στον παραπάνω χρήστη και μια μορφή πρότασης που  διασφαλίζει  την σωστή λειτουργιά των αγγελιών .

• Like 1
Δημοσ.

κάνεις μεγάλο λάθος από την στιγμή που έχει αγγελίες πρέπει να αποκλίσεις κάθε πιθανότητα μη σωστής χρίσης καθώς επίσης αφού  είναι τεχνολογικό site και όχι site αγγελιών πως έχει αγγελίες χωρίς να μπορεί να προστατέψει τα μελή !!!!! 

σε καμιά περίπτωση δεν είναι επίθεση στο forum αλλά απάντηση στον παραπάνω χρήστη και μια μορφή πρότασης που  διασφαλίζει  την σωστή λειτουργιά των αγγελιών .

σου εδωσα εναλακτικη ηδη ,αν δεν σε ικανοποια το site ειναι σεβαστο να ψαξεις αλλου αλλα εκει πληρωνεις συμφωνα με την αγγελια οποτε εχει και καποιο κοστος για πωληση ,και το site εδω δεν εχει κανενα κερδος  ,ασχετο αλλα δεν μπορει κανεις να κανει την αστυνομια δηλαδη τί θα σου ζητανε ποινικο μητρωο για να δημοσιευσεις μια αγγελια μιλαμε για κοστος χωρις κερδος οποτε αν δεν βολευεστε εχει και αλλου πορτοκαλιες,μιλω καπως σκληρα αλλα η αληθεια ειναι οτι εχει ενναλακτικες οποτε δεν χαθηκε ο κοσμος ,απλα μην ξαναγορασεις/ξαναγορασεις απο δω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...