wagon1975 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα πως μπορω να αξιολογησω ενα μελος που του πουλησα κατι και θελω να γραψω καποιο θετικο σχολιο παιδια?
Inler Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Πας οπου βρισκεται η αγγελια και εχει επιλογη αξιολογηση κατω δεξια.....Γραφεις το ονομα του χρηστη σχολια και επιλογη ικανοποιημενος θα δεις....
wagon1975 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 δεν εχει βαλει αγγελια το παιδι εγω εχω και θελω να τον αξιολογησω. γινεται?
Hal9000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 δεν εχει βαλει αγγελια το παιδι εγω εχω και θελω να τον αξιολογησω. γινεται? Ναι, και πάλι μέσα στην αγγελία, στο κάτω μέρος υπάρχει το πεδίο που σου επιτρέπει να αξιολογήσεις τον αγοραστή βάζοντας το username του 2
corsair04 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Λοιπόν πρόσφατα αγόρασα μια οθόνη από εδώ από τις αγγελίες του insomnia και αφού ήταν ελαττωματικό ζήτησα από τον αρμόδιο mod να αλλάξω την αξιολόγηση σε αρνητική από θετική δεν θα έπρεπε όταν το προϊόν είναι ελαττωματικό και δεν αναγράφεται στην αγγελία το φόρουμ να διασφαλίζει τους χρήστες και τα χρήματα τους από όποιον θέλει να βγάλει χρήματα εις βάρος των μελών του φόρουμ
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Aπό τους όρους χρήσης των αγγελιών: 1. Όποιο μέλος συναλλάσσεται μέσω των αγγελιών του forum με άλλο μέλος έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει θετικά ή αρνητικά τη συναλλαγή αυτή. Επειδή η κάθε αξιολόγηση είναι τελική και δεν τροποποιείται για κανέναν λόγο, τα μέλη θα πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή τόσο στο ύφος όσο και στο περιεχόμενο της αξιολόγησης. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, ούτε είμαι αρμόδιος για τις αγγελίες, όμως είναι συχνό το φαινόμενο να ζητούν μέλη να αλλάξουν αξιολογήσεις. Πώς είναι δυνατόν να έχει μπει θετική αξιολόγηση για ελαττωματικό αντικείμενο; Πότε μπήκε; Με ποιο σκεπτικό; Επίσης από τους όρους χρήσης: Η διαχείριση του insomnia.gr αδυνατεί να επαληθεύσει: Τα στοιχεία κάθε πωλητή - αγοραστή - συναλλασσόμενου μέσω του forum Την ακρίβεια της περιγραφής κάθε πωλούμενου αγαθού Την καλή κατάσταση ή και την νομιμότητα απόκτησης κάθε αγαθού προς πώληση ή ανταλλαγή. Για τον λόγο αυτό, το insomnia.gr δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τις αγοραπωλησίες ή/και ανταλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του site. Για την διασφάλισή σας, προτείνουμε να αναζητάτε πάντα αποδείξεις αγοράς των αντικειμένων που θέλετε να αγοράσετε και να βεβαιώνεστε για την καλή κατάσταση των αντικειμένων πριν προβείτε σε οποιαδήποτε συναλλαγή. 1
SPANK Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Το μονο που θα ήθελα να συπληρώσω εν τη ρύμη του λόγου ειναι οτι ορισμένοι αγοραστές και αφου εχει προέλθει επτυχημένη πώληση και αγορά απο τους ενδιαφερόμενους χωρις πρόβλημα ελλατωματικού προιόντος κτλπ ειναι οτι δεν αφήνουν καμια αξιολόγηση , εχει τύχει και σε εμενα σε 2 επιτυχημένες πωλήσεις αλλα κανεις δεν άφησε αξιολόγηση. Δεν ειναι αρμοδιότητα προφανώς του forum απλα το αναφέρω σαν σκέψη οτι ειναι άδικο (δεν μπορώ να σκεφτώ την σωστή λέξη / έκφραση) απο την μεριά του πωλητή που εκανε επιτυχημένη πώληση , η αξιολόγηση ειναι στην μεριά του αγοραστή προφανώς
harris78 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Και σε μένα έχει συμβεί αρκετές φορές σε αντικείμενα που έχω δώσει και μου έχουν στείλει μήνυμα ή ακόμα και με έχουν πάρει τηλέφωνο να με ευχαριστήσουν, να μην μου βάζουν αξιολόγηση, κυρίως μέλη με 0 μηνύματα και πρόσφατα εγγεγραμμένα, αλλά και παλιά! Και να σημειώσω ότι πάντα ζητάω ευγενικά να μου αφήσουν αν θέλουν μια θετική αξιολόγηση στην αγγελία, εφόσον έμειναν ευχαριστημένοι... Επίσης ρώτησα και εδώ κάτι για αξιολογήσεις "άδικες" για λόγους αντεκδίκησης (μου έδωσες αρνητική - πάρε αρνητική) αλλά δεν πήρα απάντηση. http://www.insomnia.gr/topic/504987-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82/page-30 Ας απαντήσει κάποιος συντονιστής παρακαλώ... Ευχαριστώ
grwarlock Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Aπό τους όρους χρήσης των αγγελιών: 1. Όποιο μέλος συναλλάσσεται μέσω των αγγελιών του forum με άλλο μέλος έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει θετικά ή αρνητικά τη συναλλαγή αυτή. Επειδή η κάθε αξιολόγηση είναι τελική και δεν τροποποιείται για κανέναν λόγο, τα μέλη θα πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή τόσο στο ύφος όσο και στο περιεχόμενο της αξιολόγηση @@@@@.... μαντολες που λεγαμε παλια. Αξιολογηση που εκανα εχθες το απογευμα για καποιο περιεργο λογο εχει εξαφανιστει σημερα το πρωι. Μηπως επειδη ηταν αρνητικη ???
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Παραθέτεις ένα απόσπασμα των όρων χρήσης για τις αγγελίες, όπου τονίζεται η σημασία τα μέλη να δίνουν "ιδιαίτερη προσοχή τόσο στο ύφος όσο και στο περιεχόμενο της αξιολόγησης". Και το σχολιάζεις γράφοντας "αρχίδια μάντολες"; Τέτοιου ύφους ήταν και η αξιολόγηση; Αν ναι, μπορώ να φανταστώ για ποιο λόγο σβήστηκε. Από εκεί και πέρα, καθώς -θα επαναλάβω- δεν είμαι αρμόδιος για την ενότητα των αγγελιών, θα πρότεινα να στείλεις αναφορά της αγγελίας, εξηγώντας τι συνέβη, εφόσον η αξιολόγηση ήταν κόσμια και η συναλλαγή ολοκληρώθηκε.
grwarlock Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Σε καμμια περιπτωση δεν ηταν τετοιου υφους η αξιολογηση. Το @@@@ μαντολες πηγαινε στην φραση "Επειδή η κάθε αξιολόγηση είναι τελική και δεν τροποποιείται για κανέναν λόγο" Απο εκει και περα ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του....... Δεν προκειται να στειλω καμμια αναφορα καμμιας αγγελιας πουθενα. Υπεθετα οτι η διαδικασια αξιολογησης ειναι για να κρινεις και την συμπεριφορα του πωλητη οχι μονο το προιον και οτι οι moderators δεν επεμβαινουν ειτε προκειται για θετικη ειτε για αρνητικη κοσμια παντα αξιολογηση. Προφανως παιζουν και εδω μεσα τα "τηλεφωνα"........
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Eντάξει, αφού είναι "προφανές"... Από περιέργεια, συναλλαγή έγινε;
grwarlock Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Την τακτικη "δεν εχω τι να απαντησω το γυρναω σε ειρωνεια να ξεφυγω" την χρησιμοποιουσαμε πριν 30 χρονια στο γυμνασιο..... Για το αν εγινε ή οχι η συναλλαγη μπορεις να ρωτησεις τον συναδελφο σου που διαγραψε την αρνητικη μου αξιολογηση.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δεν έχω να ρωτήσω κανέναν. Πρώτον γιατί δεν ξέρω σε ποια συναλλαγή αναφέρεσαι, δεύτερον γιατί δεν ξέρω ποιο συντονιστή εννοείς, τρίτο γιατί δεν είμαι "συνάδελφος" κανενός. Αν τώρα σε όλα αυτά (μετά τα "αρχίδια μάντολες" και τα "προφανή τηλέφωνα") βλέπεις κάποια δική μου ειρωνεία, μάλλον τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα. Δεν είμαι εγώ αυτός που χρησιμοποιεί αγοραίες εκφράσεις και εκτοξεύει με περισσή ευκολία κατηγορίες. Καλή συνέχεια. 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 @@@@@.... μαντολες που λεγαμε παλια. Αξιολογηση που εκανα εχθες το απογευμα για καποιο περιεργο λογο εχει εξαφανιστει σημερα το πρωι. Μηπως επειδη ηταν αρνητικη ??? Σε καμμια περιπτωση δεν ηταν τετοιου υφους η αξιολογηση. Το @@@@ μαντολες πηγαινε στην φραση "Επειδή η κάθε αξιολόγηση είναι τελική και δεν τροποποιείται για κανέναν λόγο" Απο εκει και περα ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του....... Δεν προκειται να στειλω καμμια αναφορα καμμιας αγγελιας πουθενα. Υπεθετα οτι η διαδικασια αξιολογησης ειναι για να κρινεις και την συμπεριφορα του πωλητη οχι μονο το προιον και οτι οι moderators δεν επεμβαινουν ειτε προκειται για θετικη ειτε για αρνητικη κοσμια παντα αξιολογηση. Προφανως παιζουν και εδω μεσα τα "τηλεφωνα"........ Την τακτικη "δεν εχω τι να απαντησω το γυρναω σε ειρωνεια να ξεφυγω" την χρησιμοποιουσαμε πριν 30 χρονια στο γυμνασιο..... Για το αν εγινε ή οχι η συναλλαγη μπορεις να ρωτησεις τον συναδελφο σου που διαγραψε την αρνητικη μου αξιολογηση. Ας αρχίσουμε από το τέλος: είναι σημαντικό ζήτημα το εάν έχει ολοκληρωθεί ή όχι η συναλλαγή - γιατί μία αξιολόγηση επιτρέπεται να δημοσιευθεί ΜΟΝΟ για ολοκληρωμένη συναλλαγή. Πολλές «αξιολογήσεις» έχουν διαγραφεί επειδή είχαν ως περιεχόμενο την μάλλον αγενή συμπεριφορά ενός μέλος ή το γεγονός ότι δεν απαντούσε σε μηνύματα ή το γεγονός ότι υπαναχώρησε τελευταία στιγμή από την πώληση/αγορά ή ακόμη και το γεγονός ότι η τιμή του αγαθού προς πώληση ήταν ιδιαίτερα υψηλή (για τα γούστα του αξιολογούντος). Τέτοιες όμως συμπεριφορές ΔΕΝ αξιολογούνται. Ούτε στο insomnia αλλά ούτε και σε καμία από τις μεγάλες ιστοσελίδες που ασχολούνται με αγοραπωλησίες (ενδεικτικά βλ. το ebay ή, στα καθ'ημάς, το skroutz.gr). Ο κανόνας λοιπόν είναι «Η κάθε αξιολόγηση είναι τελική και δεν τροποποιείται για κανέναν λόγο». Τούτο, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, ισχύει για τις αξιολογήσεις που αφορούν ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ συναλλαγή - γιατί τα σχόλια και οι αιτιάσεις για ΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ συναλλαγή δεν θεωρούνται αξιολόγηση και διαγράφονται πάραυτα. Αφήνω ασχολίαστα τα φληναφήματα περί "τηλεφωνημάτων" και υπόγειων συνεννοήσεων. Ουδέποτε θα διακινδυνεύαμε την αξιοπιστία του insomnia.gr για να «χαϊδέψουμε» κάποιο μέλος, όποιο κι αν είναι αυτό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις