atheatos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 πρεπει να καταλαβετε οτι περναμε μια μεταβατικη περιοδο που οφειλεται στη ραγδαια εξελιξη του hardware στο mobile πεδιο, το android και το ios ανθησαν γιατι βρηκαν κενο χωρο εκει ακριβως οπου μεχρι χθες δε μπορουσαν να τρεξουν καθολου τα windows, οποιος παρακολουθει τις εξελιξεις θα καταλαβαινε πως οταν η Microsoft 2-3 χρονια πριν εκανε το πλανο της για τα RT δε θα μπορουσε να προβλεψει τη συγκλιση μεταξυ των arm και intel απο τοσο νωρις ουτε το φιασκο του tegra που ηδη απογοητευει κοσμο με τα καθυστερημενα timeline του η Ms εκανε 2 λαθη τα οποια δεν εξαρτωνται αποκλειστικα απο αυτην, α) απο τη μια καθυστερησε να βγαλει μονο τα RT για arm prin 2-3 χρονια ωστε να χτυπησει τις φτηνες συσκευες android και να προετοιμασει το εδαφος και β) οταν τελικα τα εβγαλε τα εκανε σαλατα αφου τα κυκλοφορησε μαζι με τα x86 γιατι ετσι κι αλλιως το πλανο της ηταν να χτυπησει και την αγορα arm αλλα ο κακος συγχρονισμος της το μονο που καταφερε ηταν περισσοτερη συγχυση στα επομενα 1-2 χρονια παντως το τωρινο θολο σκηνικο θαχει ξεκαθαρισει, Του χρόνου μπορεί να αρχίζει να ξεκινάει και η απόκλιση πάντα στα ίδια συνολικά watts. Προβλέπω τους arm ή τους αντίστοιχους RISC επεξεργαστές να πέρνουν κεφάλι....
Odyss3us Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Του χρόνου μπορεί να αρχίζει να ξεκινάει και η απόκλιση πάντα στα ίδια συνολικά watts. Προβλέπω τους arm ή τους αντίστοιχους RISC επεξεργαστές να πέρνουν κεφάλι.... η intel απο το πουθενα σχεδον προσεγγισε τα arm και ειναι ηδη μια γενια μπροστα σε nm και θα παραμεινει ετσι, οταν θα βγαλει μεσα στο 2014 την επομενη εξελιγμενη φουρνια στα 14nm ολα τα arm θα ειναι ακομα στα 22nm και αυτη ειναι μονο η αρχη απο τη στιγμη που ο γιγαντας μυριστηκε ψωμι και σαυτη τη πλευρα 1
ektor7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Έχετε υπόψη οτι το 80% της καμπανιά των windows 8 tablet και υβριδικων, την έχει κάνει η Intel!Όπως επίσης και τη μεγαλύτερη "πιεση" για τη προωθηση τούς,προς τους κατασκευαστες! Αν περιμέναμε απο τη ms,το 2050 μπορεί να βλέπαμε κάποια υποτυποδης κίνηση, όσο αφορά τα windows tablets/υβριδικα!!!!!
Grey Warden Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Γιατί όμως? Μήπως επειδή δεν είναι τόσο smooth, όσο το android? Μήπως γιατί δεν έχει πραγματικό multitasking,όπως το android? Μήπως επειδή δεν υποστηρίζει full flash, silverlight κ.λ. τεχνολογίες, όπως το android? Μήπως γιατί δεν έχει full usb υποστήριξη, όπως το android? Μήπως γιατί,δεν έχει server δυνατότητες όπως το android? Μήπως γιατί δε μπορείς να έχεις τις ιδιοτητικες εφαρμογές και τις πιο μικρής εταιρίας, όπως στο android? Μήπως γιατί δε μπορει να το συνδεσεις σε εξωτερικό monitor με keyboard&mouse να κανείς την δουλειά σου σαν άνθρωπος με πλήρεις επαγγελματικες σουιτες, όπως το android! Κ.α. τέτοια καθημερινά παράδείγματα που κάνουν τα windows tablet να μοιάζουν ενα κακόγουστο αστείο μπροστά στο android! Τι απ´ολα αυτά σε χαλάει στα windows 8 tablets? Μπορεί φυσικά να είναι και ολα, ποίος μπορεί να σε αδικήσει??? Η τιμή τους. Ας βγάλουν ένα με 130 ευρώ όσο μου κόστισε το ταμπλετ και μπορεί να τα προτιμήσω. Για σοβαρό gaming και δουλειά έχω το pc. Απλά το android το βρίσκω διασκεδαστικό, that s all.
ektor7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Η τιμή τους. Ας βγάλουν ένα με 130 ευρώ όσο μου κόστισε το ταμπλετ και μπορεί να τα προτιμήσω. Για σοβαρό gaming και δουλειά έχω το pc. Απλά το android το βρίσκω διασκεδαστικό, that s all. Μόνο η τιμή τους? Αρα συμφωνείς οτι, στο τέλος θα πουλούν android tablets μόνο οι κινεζοι και όσα μπορέσει και η Google? Γιατί στα ακριβά μοντελα άπλα ΔΕΝ...!Γιατί να δίνεις 400αρες και 500αρες γιατί είναι διασκεδαστικο, δε λέει και δε θα είναι καθόλου διασκεδαστικο για το χρηστή,αγοραστη!
Alithinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Και οι πελάτες τις περιμένουν όταν κοπεί η υποστήριξη για τα Windows 7 για να βάλουν Linux.
ektor7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Και οι πελάτες τις περιμένουν όταν κοπεί η υποστήριξη για τα Windows 7 για να βάλουν Linux. Αν κρίνουμε απο τα XP,το Linux θα περιμένει για παρα πολλά χρόνια,τους πελάτες να έρθουν σ´αυτο !
Skylined Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Γράφεις μόνο για το android, πιστεύεις ότι το ios έχει περισσότερο μέλλον όπως είναι;
kfyros Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ρε guys, κανείς, ΚΑΝΕΪΣ, δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το android στην τιμή.. Είναι ΤΣΑΜΠΑ, τι δεν καταλαβαίνετε; Πληρώνεις μόνο το σίδερο.. Για αυτό γέμισε η αγορά με χιλιάδες μοντέλα android. Ο καθένας λοιπόν από τους ανταγωνιστές κοιτάζει να χρησιμοποιήσει άλλα πλεονεκτήματα για να πάρει μερίδια από mobile-tablet αγορές.. Η microsoft την κυριαρχία της στα PC's, η Apple το innovation , το brand, και το οικοσύστημα της .... Τα RT όντως πήγαν άπατα, γιατί πήγαν να ανταγωνιστούν την ίδια τη microsoft ουσιαστικά.Σε επίπεδο τιμής είναι πολύ ακριβά για να ανταγωνιστούν τα φθηνά tablets, και πολύ λίγα για να ανταγωνιστούν ένα windows 8 device. Τελικά η προίκα του office για τα RT δεν είναι αρκετή απ' ότι φάνηκε. η ενοποίηση αφορά κατά πρώτον τα registration και τα marketplaces, κατά δεύτερον τους προγραμματιστές που ανεβάζουν εφαρμογές, και κατά τρίτον την περαιτέρω ενοποίηση του API, το οποίο είναι σε πολύ καλό βαθμό στα win8.1 - wp8, αλλά υπολείπεται στα RT.
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Εμένα δεν μου λέει τίποτα η είδηση για την ώρα, δεν έφτιαξα εγώ τα windows για να τους πω και τι θα κάνουν απλά όσο δεν θα μου ''χαλάει'' το desktop experience η M$ δεν θα με νοιάζει το τι αλλαγές θα κάνουν. 1
KilliK Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 αν η Microsoft δεν κανει τα Windows, proprietary open source οπως ειανι το Android της Google, δεν προκειται να κανει τιποτα, μια ζωη θα ακολουθει τις εξελιξεις.
pmakr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 H microsoft εκανε 10 χρονια να βαλει τα εικονιδια απο το desktop στo startmenu, μετα 15 να τα παρει απο το startmenu και να τα ξαναβαλει στο desktop, και αλλα 2 να τα ξαναπαρει απο το desktop και να τα βαλει στο startmenu... Οποτε δεν με ανησυχει...βαζω την εκδοση που μου αρεσει και περιμενω να κατασταλαξει τη οπου φυσαει ο ανεμος τακτικη LOL ΥΓ. Ο μπαλμερ πριν παει στη microsoft ηταν μαναβης στη λαχαναγορα...Γι αυτο και τσιριζει/χορευει ετσι μπας και πιασει κοσμο.. ΥΓ2. Παρολα αυτα windows χρησιμοποιω γιατι βολευουν και δεν μου κολλανε...Αλλα αυτα που κανει η microsoft τα βλεπω και γελαω πραγματικα...
disqualified Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 η microsoft σίγουρα δεν περίμενε να γίνουν ανάρπαστα τα RT. Απλά ήταν ένα βήμα για να διορθώσει την αδράνεια του παρελθόντος, έπρεπε να υπάρχει κάτι για την ARM αρχιτεκτονική σε tablet. Έπρεπε να υπάρχει ως προιόν και στα καταστήματα και κατα συνέπεια στο μυαλό των καταναλωτών. Κύριος στόχος ο επανασχεδιασμός του Ultrabook και σε συνδυασμό με τη βάση των χρηστών desktop που θα αποτελέσει ίσως και την ώθηση που θέλει για την αγορά των tablet. Αυτό που λείπει αυτή τη στιγμή είναι κάθε εφαρμογή υπηρεσίας να βγαίνει και σε αυτήν την πλατφόρμα
Human Soul Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Εγώ περιμένω tizen και ubuntu touch για desktop.To android και τα windows 8 με κούρασαν αφάνταστα.
hristozik Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 σύμφωνα με ανακοίνωση πριν ένα μήνα τα windows έχουν κοινό κώδικα κατά 77% και το ios κατά 93%. η ενοποίηση θα γίνει. απλά όχι τώρα και όχι όπως την φαντάζεστε οι περισσότεροι. σε μερικά χρόνια όπου θα έχουμε ξεφύγει από το πυρίτιο και οι επεξεργαστές των φορητών συσκευών θα συναγωνίζονται αυτούς των σταθερών. οπότε μην χτυπιέστε άδικα δεν είναι επί του παρόντος. όσον αφορά τους andoid fans δυστυχώς η google το είδε αργά το έργο και τώρα τρέχει. παρ'όλα αυτά η λύση είναι μία .......linux, open source σε όλα, το μέλλον είναι η alcatel με το firefox os, δώστε symbian στον λαό και λοιπές περίεργες απόψεις του 2% του ενεργού τεχνολογικά πληθυσμού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα