drake. Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Για άλλη μια φορά η Sony συνεχίζει την μετάφραση τον παιχνιδιών μπράβο
Udontneed2know Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 μπορει να μην ειναι ετσι τα πραγματα δυστηχως... απο τον Padpoet στο Ps4forums.gr Το ανέβασα το πρωί. Δεν σημαίνει τίποτα. LOLΤο ότι έχει Ελληνικούς υπότιτλους το trailer δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα έχει και Ελληνικά στην τελική έκδοση.Μπορεί αλλά μπορεί και όχι. Υπομονή. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποια περαιτέρω ενημέρωση. Έχω στείλει email και περιμένω την Ναταλία να μου απαντήσει.
HolyMan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 παντως το τελευταιο gow που ειχα παιξει ηταν πολυ χαλια με ελληνικα! καλυτερα αγγλικα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 To τελευταίο god of war ήταν πλήρως εξελληνισμένο. Τo trailer δείχνει αγγλικό voiceover και ελληνικούς υπότιτλους, που δεν είναι και τόσο άσχημα (μια χαρά είναι δηλαδή).
drake. Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 τα ίδια είχε πει και για το two souls ότι δεν είναι σίγουρο αν θα έχει υπότιτλους και τελικά είχε.εγώ ότι και να πει δεν πρόκειται να το πιστέψω.το playstatioGreece δεν το έβαλε τυχαία με υπότιτλους.
Udontneed2know Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 τα ίδια είχε πει και για το two souls ότι δεν είναι σίγουρο αν θα έχει υπότιτλους και τελικά είχε.εγώ ότι και να πει δεν πρόκειται να το πιστέψω.το playstatioGreece δεν το έβαλε τυχαία με υπότιτλους. μακαρι να εχεις δικιο, και η sony hellas ολα τα τελευταια της παιχνιδια τα κυκλοφορει ειτε με υποτιτλους ειτε με voice over ελληνικο, αλλα δεν διαβασες καλα το quote, λεει οτι ο ιδιος το ανεβασε το συγκεκριμενο video.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα