Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! πρόσφατα μου χάλασε το netbook μου και χρειάζεται καινούρια μητρική και είδα ότι δεν με συμφέρει να αγοράσω καινούρια η μεταχειρισμένη και εκεί που έψαχνα έπεσε το μάτι μου πάνω στο Cubieboard2 A20 και σκέφτηκα θα ήταν ωραίο να το μετατρέψω σε μητρική του dell? Από ότι είδα είναι πολύ εύκολο να το κάνεις ότι θες...Η ερώτηση μου είναι θα μπορώ να βάλω το πληκτρολόγιο και την οθόνη του netbook σε αυτό? Αξίζει να το προσπαθήσω? 

P.S. Το netbook το είχα μόνο και μόνο για να μπαίνω λίγο στο ίντερνετ και να το δίνω στη μάνα μ για να περνάει την ώρα της! 

Δημοσ.

Από ότι είδα στο link που δίνεις το cubieboard έχει έξοδο LVDS που χρειάζεται για να το συνδέσεις με την οθόνη του laptop. Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να φτιάξεις ένα καλώδιο που να να κάνει την αντιστοίχηση από το καλώδιο της οθόνης στο βύσμα που βγάζει το cubieboard. Αυτό δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι γιατί πρέπει να βρεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά της οθόνης για να κάνεις την αντιστοίχηση. Για το πληκτρολόγιο δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν ξέρω στα laptop με τη τρόπο συνδέεται με τη motherboard. Εγώ θα το έπαιρνα το cubieboard μόνο αν είχα κάτι να το κάνω σε περίπτωση που πετύχαινε η μεταμόσχευση.

Δημοσ.

Τελικά βρήκα φτηνή μητρική οπότε θα βάλω την μητρική... Αλλά σαν ιδέα μου άρεσε αρκετά... γιατί και πιο καλό cpu και πιο γρήγορη ram έχει οπότε πλάκα θα είχε... θα το πάρω όμως για να το κάνω mini pc  η media pc ...  Αλλά όχι άμεσα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...