Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν θα συμφωνήσω γιατί κανένα άλλο μαγαζί από αυτά τουλάχιστον που έχω δεί δεν γράφει αντικατάσταση λάπτοπ με ίδιο ή καλύτερων χαρακτηριστικών... για μένα αυτό είναι παραπλάνηση.Πραγματικά θα ήθελα να γνωρίσω κάποιον να έχει καταφέρει αν μέσα σε 2 χρόνια του χάλασε το laptop από το eshop που να του δώσαν άλλο ίδιων ή καλύτερων χαρακτηριστικών !!!

Εγω ειμαι αυτος.

Ειχα αγορασει για γνωστο μου ελα λαπτοπ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.908696 η αυτο www.e-shop.gr/product?id=PER.908728 (πρεπει να βρω απο το αρχειο μου ποιο απο τα δυο ειναι)

και μετα απο περιπου ενα χρονο προσπαθησε να εγκαταστησει usb εκτυπωτη (διαφορες μαρκες )με τιποτα δεν εκανε εγκατασταση.

Του εκανα ρεστορε τα εργοστασιακα δισκακια αλλα παλι τιποτα.

Αλλες συσκευες στην usb δουλευαν κανονικα . Βεβαια ταλαιπωρηθηκε 3 φορες πηγαινε ελα αλλα τελικα πιστωση χρηματατων και αγορασαμε αλλο.

( Δεν δοκιμασα αν του εβαζα xp η σπασμενα win αν δουλευε αφου το μηχανημα ειχε τα δικα του ας το εφτιαχναν αυτοι αν ηταν soft.

Παντως ειχαν μπει ολα τα updates και service packs χωρις antiviruς και κτλ

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η Σονυ λεει οτι με τον νεο driver (που βγηκε λεει προχτες, αρα δεν τον ειχα εγω), το προβλημα εχει λυθει και μου επιστρεφει λαπτοπ που δουλευει.

Θα τον παραλαβω με πασα επιφυλαξη και θα σας ενημερωσω.

Τι να πω, μακαρι....

Δημοσ.

Αγαπητή nina421,

Μόλις έλαβα μια ενημέρωση από το σαιτ της αμερικάνικης Sony που σου έλεγα. Επειδή δεν ξέρω αν με το URL θα σε αφήσει να μπεις στην κάνω copy paste. Ζητώ συγνώμη αν παραβαίνω κάποιο κανόνα του φόρουμ αλλά δεν το κάνω σκοπίμως.

Λένε λοιπόν τα ακόλουθα:

SELECTED PRODUCT: SVD1321APXB (change your search)

The wireless throughput (download speed) becomes very slow or randomly disconnects when the computer is moved further away from the access point.
Article ID: 43724  |   Last Updated: 12/12/2013

This Wi-Fi connectivity issue can potentially occur in rare instances as a result of a variety of variable factors, including signal strength, proximity to the Wi-Fi signal, number of devices utilizing the Wi-Fi router, and the general Wi-Fi environment. Please follow these steps to troubleshoot this issue and improve the wireless throughput (download speed) and random disconnects.

1. Verify that the latest wireless adapter driver has been downloaded and installed.
    1. Press the Windows Logo + X key combination, and then on the menu click Device Manager.
    2. In the Device Manager window, double-click Network adapters to expand the selection.
    3. Under Network adapters, double-click the Broadcom  wireless adapter.
    4. In the Broadcom wireless adapter Properties window, click the Driver tab.
    5. On the Driver tab, next to Driver Version, verify the wireless adapters driver:
      • The latest Driver version for Windows 8 is 5.93.99.187
      • The latest Driver version for Windows 8.1 is 5.93.97.187
    6. If the driver version listed is the same or higher than the latest available, proceed to the next step. If the driver version listed is a lower version than the latest available, download and install the wireless adapter driver update first, and then proceed to the next step. Software and driver updates for your Sony product are available online.

2. Adjust the 802.11n Channel Width for 2.4GHz.
    1. Press the Windows Logo + X key combination, and then on the menu click Device Manager.
    2. In the Device Manager window, double-click Network adapters to expand the selection.
    3. Under Network adapters, double-click the Broadcom wireless adapter.
    4. In the Broadcom wireless adapter Properties window, click the Advanced tab.
    5. On the Advanced tab, in the Property section, click to select Bandwidth Capability.
    6. With Bandwidth Capability selected, in the Value section, change the value from 11a:20/40;11bg:20MHz to11a/b/g:20/40MHz.

3. Modify the Wireless Network Properties
    1. Press the Windows Logo + X key combination on the keyboard and, from the list, click Control Panel.
    2. In the Control Panel window, click Network and Internet.
    3. In the Network and Internet window, click Network and Sharing Center.
    4. In the Network and Sharing Center window, on the left hand column, click Change adapter settings.
    5. In the Network Connections window, double-click Wi-Fi.
    6. In the Wi-Fi Status window, click the Wireless Properties button.
    7. In the Wireless Network Properties window, on the Connections tab, click to place a check mark in the box next to Connect even if the network is not broadcasting its name (SSID), and then click the OK button.

4. Adjust the Wireless Encryption type of the Router.
    1. Log in to the wireless access point.

NOTE: Consult the Router User Manual for the step by step instructions on accessing and adjusting the Router settings.

2. If the wireless encryption is WEP or WPS-PSK(TKIP), change the encryption type to WPS-PSK(AES).

5. Adjust the wireless channel on the Router.
    1. Log in to the wireless access point.

NOTE: Consult the Router User Manual for the step by step instructions on accessing and adjusting the Router settings.

2. Adjust the wireless channel to either Channel 6 or Channel 11.

IMPORTANT: Again test to see if there is any improvement with the wireless throughput (download speed) or drop connection issue. If there is improvement, it is recommended that you keep all the setting changes from the steps above. If there is no improvement or the drop connection issue continues, please contact Customer Service and speak with a customer service representative for advanced troubleshooting:

• United States:
    • English: 239-245-6310
    • Spanish: 239-245-6318
  • Canada: (English and French) 877-899-7669
  • Latin America:
  • Brazil:

Ελπίζω να βοήθησα, όσο μπορούσα :mellow: . Πάντως επιμένω μην απογοητεύεσαι, το λαπτοπ είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για το λινκ! :) Το γνωριζω το σαιτ της Σονυ και ειμαι ενημερωμενη απο κει. Το αν ειναι το λαπτοπ μια χαρα ή οχι, θα το διαπιστωσω με τεστ και μαρτυρες μολις το παραλαβω σημερα ή αυριο.

Εχω μιλησει με ειδικο σε θεματα ασυρματης συνδεσης και μου ειπε οτι ειναι λιγο απιθανο τα συμπτωματα που ειχα να ητανε διορθωσιμα μονο με update στον driver, κατά πασα πιθανοτητα ειναι βαθυτερα τα αιτια. Μπορει οι αποσυνδεσεις ισως να μη συμβαινουν πια, αλλά το θεμα ταχυτητας μεταφορας δεδομενων και απωλειας ισχυος σηματος ειναι επισης σημαντικο. Δεν πληρωνω τα μαλλια της κεφαλης μου στον Παροχο για να εχω τη γρηγοροτερη συνδεση της περιοχης μου και λογω ελαττωματος του Sony Vaio Fit 15 να πιανω ουτε τη μιση! Ουτε εδωσα τα πολυτιμα λεφτα μου για προϊον που δεν εχει τις ιδιοτητες που λογικα προσδοκω.

Θα σας ενημερωσω. Δεν θα το αφησω ετσι. Εχω κουραστει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ και δεν τα παραταω.

Δημοσ.

Οχι παιδια.... Ακομα υπαρχει προβλημα.

Η καρτα συνδεεται με το ενα ρουτερ οκ στο σπιτι οκ, αλλά στη δουλεια δεν συνδεεται. Οταν δε αλλαξα τις ρυθμισεις του ρουτερ στη δουλεια, εκει ητανε που το εχασε τελειως. Περιεργως το dongle που μου ειχανε δωσει βλεπει τα παντα μια χαρα...

Σπιτι: 'n' router, ΟΚ.

Δουλεια: 'g' router, Limited Access και οταν το εκανα 'n', το εχασε τελειως.

Τελεια............. Η Σονυ δε ακουσε τα περι ρουτερ σαν χαζη. Δεν ξερει.

Δημοσ.

ρε συ nina421 το ξερεις κ εσύ κ εγώ κ όλοι μας πως όσο και να τους κυνηγήσεις δεν θα καταφέρεις κάτι...απλά θα ταλαιπωρηθείς άλλο τόσο εσύ...όπως είπαν κ στην αρχή τα παιδιά πάρε μια inte wifi κάρτα κάνε την αλλαγή με την εργοστασιακη κ καθάρισες..

Δημοσ.

YEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSS!!

Παιδια, το μυστηριο λυθηκε!!

Απιστευτο!!!

Λοιπον... Εχουμε τα εξης...

Η Broadcom 43142 ειναι κάρτα ασύρματου δικτυου με ευρος 11 καναλια.

Τα συνηθη ρουτερ εχουνε ευρος 13 καναλια.

Εαν εχεις το ρουτερ σου σε auto, αυτοματο, τοτε αναλογα με την κινηση "κλειδωνει" οπου νομιζει.

Τι θα συμβαινει λοιπον οταν του 'ρθει να κλειδωσει στο καναλι 12 ή 13, διοτι του φαινεται οτι εκει δεν εχει κινηση, μια χαρα ηρεμια και χαρα?

Ελατε.... Ναι... Θα αποσυνδεεται η κάρτα!!!

Τι σας ελεγα για το ρουτερ στο σπιτι? Εμ, εκεινο το ρουτερ για καποιο λογο ητανε βαλμενο σωνει και καλα στο καναλι 8. Μιαααα χαρα λοιπο το εβλεπε η κάρτα!

Το ρουτερ στη δουλεια? Ητανε απο τη μαμα του στο αυτοματο και ειχε κλειδωσει μονο του στο καναλι... 13! Εμ πού να το δει η Broadcom εκει περα? Παρε Limited editions.

Τι κάνουν dongle και άλλες καρτες? Απλα καλυπτουν και τα 13 καναλια!

Δεν ητανε λοιπον κανεις τρελος. Ητανε το ολο πραμα θεμα τυχης πώς ειναι το ρουτερ σου ανα πασα στιγμη και πόσο ζοριζεται η Broadcom να τεντωθει εκει που δε φτανει απο τη φυση της!

Εβαλα το καναλι 8 και στη δουλεια και... πεταει το Σονακι!

Ολα ομως τα παραπανω θελουνε:

Γνωσεις καρτας δικτυου (πού να δεις τις λεπτομερειες της).
Γνωσεις ρουτερ (καναλια).
Γνωσεις επιλογης καλου καναλιου μεσα στις δυνατοτητες σου.
Κοινως αν δεν ειχα τον υπεροχο κυριο Σ., παλια καραβανα υπολογιστων, χροοοοονια στο κουρμπετι, να ελεγξει με TeamViewer ολες τις ανατριχιαστικες λεπτομερειες καρτας και ρουτερ... ακομα θα ηθελα να γινω Χαλκ και να σβουριξω το Σονυ αλα Λοκι.

Μαλλον τελος καλο ολα καλα.
Να μαθει η Σονυ να βαζει 13-καναλες καρτες να μην τρελαινεται κανεις.

Μεχρι νεωτερας διαβολικης, σας ευχαριστω παρα πολυ για ολα!!!

:-D

EDIT

Και μολις ηρθε η ανωτερα διαβολικη.
Παλι αποσυνδεση στα καλα καθουμενα.

.............................................................................

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...