Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αυτό. Ποιες είναι οι αποδεκτές ταχύτητες βάσει νόμου? Δηλαδή, πληρώνω 24 mb. Ποιο είναι το κατώτατο που μπορώ να έχω? Το ίδιο και για το upload, καθώς και το ping.

Υπάρχουν τέτοια όρια?

Και αν μπορεί να μου πει κάποιος αν είναι εντάξει οι ταχύτητές μου. Και κάτι τελευταίο. Το download, δε με τρελαίνει και 8 mb να είναι και 7, αλλά νόμιζα ότι το 1mb upload θα έπρεπε να το πιάσω, αλλά είμαι στα 0.8

Ευχαριστώ.

post-74242-0-29569900-1385386215_thumb.jpg

Δημοσ.

Όχι δεν υπάρχει όριο, τουναντίον οι πάροχοι (σε όλο τον κόσμο) παρέχουν ADSL έως 24Mbps (και όχι mb) και μόνο αν είσαι στο ίδιο κτίριο με τον ΟΤΕ θα τις δεις.

Και αυτό γιατί έτσι είναι η δυνατότητά του ως τεχνολογία που χρησιμοποιεί τον χαλκό για να έρθει στο σπίτι μας από το αστικό κέντρο., με δεδομένες τις απώλειες ανάλογα την απόστασή μας από αυτό.

Το πόσο θα συγχρονίσουμε εξαρτάται από την απόσταση, την ποιότητα των καλωδίων μέχρι την οικοδομή και την εσωτερική εγκατάσταση του σπιτιού μας.

Στην περίπτωσή σου με τα στοιχεία που δίνεις, θα πρέπει να έχεις μέγιστη θεωρητική ταχύτητα ~13Mbps, αλλά η πραγματική εξαρτάται από αυτά που ανέφερα παραπάνω.

Δες στους χάρτες του ΥΠΕΡΙΩΝ και της ΕΕΤΤ, ρώτα φίλους και γείτονες, ποια είναι περίπου η κατάσταση στην περιοχή που μένεις.

Αν έχεις HOL το χαμηλό upload (έναντι άλλων παρόχων) είναι γνωστό θέμα σε ορισμένα DSLAM, αλλά τελευταία φαίνεται να διορθώνεται

Δημοσ.

Οχι δεν υπάρχουν ορια προς τα κατω, μονο προς τα πανω :fear:

Για 20  Attenuation και 8,5 ταχύτητα είσαι στα όρια, άλλα στα χαμηλά, θα μπορούσες να πας και 12-13

Δημοσ.

37,3 έχει (όχι 20). Εκτιμώ ότι κάτι θεματάκια τα έχει με την καλωδίωση, αλλά περιμένω και την απάντηση τι παίζει γενικά στη γειτονιά του.

Δημοσ.

37,3 έχει (όχι 20). Εκτιμώ ότι κάτι θεματάκια τα έχει με την καλωδίωση, αλλά περιμένω και την απάντηση τι παίζει γενικά στη γειτονιά του.

Ωχ ναι εχεις δικιο, Λαθος

Δημοσ.

Ωραία παιδιά, στο μέρος με τα "αποδεκτά όρια" με καλύψατε. Η καλωδίωση του σπιτιού δε νομίζω να έχει πρόβλημα. Τώρα μόλις μετακομίσαμε. Η πολυκατοικία είναι καινούρια και το Attenuation είναι ίδιο κάτω στον πίνακα της πολυκατοικίας με το διαμέρισμα (μετρήσεις της HOL).

Για τους γείτονες, δεν μπορώ να σας απαντήσω.... Δεν έχουμε ακόμα πάρε-δώσε με κανέναν...

Για το upload, μπορώ να κάνω κάτι? Θα μιλήσω με HOL, πρέπει να τους πω να κάνουν κάτι συγκεκριμένο?

Και κάτι ακόμα, αποδεκτές/ καλές τιμές ping, πόσο θεωρούνται?

Δημοσ.

Ωραία παιδιά, στο μέρος με τα "αποδεκτά όρια" με καλύψατε. Η καλωδίωση του σπιτιού δε νομίζω να έχει πρόβλημα. Τώρα μόλις μετακομίσαμε. Η πολυκατοικία είναι καινούρια και το Attenuation είναι ίδιο κάτω στον πίνακα της πολυκατοικίας με το διαμέρισμα (μετρήσεις της HOL).

Για τους γείτονες, δεν μπορώ να σας απαντήσω.... Δεν έχουμε ακόμα πάρε-δώσε με κανέναν...

Για το upload, μπορώ να κάνω κάτι? Θα μιλήσω με HOL, πρέπει να τους πω να κάνουν κάτι συγκεκριμένο?

Και κάτι ακόμα, αποδεκτές/ καλές τιμές ping, πόσο θεωρούνται?

το πρωτο και βασικο.παρε τηλεφωνο την Hol και ζητα να σου κατεβασουν το margin στο 9 απο 11.τσεκαρε παλι ταχυτητα και μετα συζηταμε ολα τα υπολοιπα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...