Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια σκεφτομαι να πάρω κινεζικο smartphone θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας,ειναι καλα? χαλάν ευκολα? οι εταιρίες τα υποστηρίζουν(με αναβαθμίσεις)?
και με τον τρόπο αποστολής τι παίζει?γιατί πήρε ο φίλος μου ένα και κάτι έγινε στα σύνορα με το φπα και θα πλήρωνε 30 ευρώ παραπάνω?να τους εμπιστευτώ λέτε?
τελος εγώ λεω αυτο να πάρω http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-TS7-Glacier-4-7inch-HD-Screen-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-1G-4G-12-6MP-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS-Silver-317666.html

εχετε να μου προτείνετε κανένα καλύτερο μέχρι 120 ευρώ(και πάντα από αυτό το κατάστημα)!

Δημοσ.

Εγώ το Lenovo A760 πήρα από ebay uk όμως. Πολύ καλή ποιότητα αλλά έχω κάποια θέματα. (π.χ. το angry birds για ένα παράξενο λόγο δεν είναι συμβατό από το google play, για να αλλάξω ringtone δυσκολεύτηκα κλπ) Κατά τα άλλα όμως πολύ καλό για τα λεφτά του.

Δημοσ.

Εγώ αν ήθελα κινέζικο και φθηνό θα πήγαινα πχ στην Wind να πάρω το  ΖΤΕ blade V για να είχα και την εγγύηση μου, τι να το κάνω να πάρω τον χ ψ κινέζο με καλά τεχνικά και τιμή; στην πρώτη αναποδιά να το βάψω μπλε και να το πετάξω στη θάλασσα ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...