Προς το περιεχόμενο

F1 99-02

SGP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρα πολύ καλό παιχνίδι με (επιτέλους) καλό on-line. Το έχει κανείς; Άμα σας αρέσει η F1 είναι must... Πάρτε και τα καθιερωμένα screens :P

attachment.php?s=&postid=24077

attachment.php?s=&postid=24078

attachment.php?s=&postid=24083

attachment.php?s=&postid=24086

attachment.php?s=&postid=24142

OK το παιχνίδι δεν δείχνει ακριβώς έτσι, αλλά έχει πολύ καλά γραφικά... Να κατεβάσετε όλα τα mods, πρόσθετες πίστες, αυτοκίνητα κτλ.

Δημοσ.

Quote απο το post μου..."OK το παιχνίδι δεν δείχνει ακριβώς έτσι"

Ποιό το νόημα ενός screen που δείχνει μόνο το πώς είναι...? Τέτοια βρίσκεις παντού... Εγώ άλλωστε με το Photoshop δεν μπορώ νε βελτιώσω ούτε το σχήμα των αυτοκινήτων, ούτε τις πίστες. Λίγο χρώμα και λίγο contrast... Άντε λίγο motion blur :P.

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει αυτήν την "τσόντα" (τύπου world cup άλα FIFA) της ΕΑ.

Κάθε χρόνο βγάζει και από ένα F1 XXXX.

Είμαι κάτοχος του F1 2002 (το οποίο είναι το καλύτερο πιστεύω αυτήν την στιγμή) και είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα βγει και F1 2003 σε λίγο...

Τι διαφορές έχει αυτό από το 2002 (και από το 2003 ) ?

Εκτός από το όνομα LOL.

Δημοσ.

δεν ήρθα να σας πουλήσω το παιχνίδι όμως... Δεν έχει κέρδος αυτό...:) Αφού όμως κάνω screens γιατί να μην τα δείξω... Άλλωστε αυτο που μετράει είναι το gameplay και σε αυτον τον τομέα το παιχνίδι σκίζει...

Δημοσ.

kai unedited wraia deixnoun ta grafika. re ILOS ti perimeneis twra...

thn ksereis thn EA k tis paparies ths. den exei ti na bgalei... k bgazei paparies. afou ta amerikanakia to agorazoun... ti na kanoume? k oxi mono ta amerikanakia... k sthn ellada fantazomai yparxoun polla 13xrona pou 8a paroun to fifa2004 authentic...

Δημοσ.
Δεν έχω καταλάβει αυτήν την "τσόντα" (τύπου world cup άλα FIFA) της ΕΑ.

Κάθε χρόνο βγάζει και από ένα F1 XXXX.

Είμαι κάτοχος του F1 2002 (το οποίο είναι το καλύτερο πιστεύω αυτήν την στιγμή) και είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα βγει και F1 2003 σε λίγο...

Τι διαφορές έχει αυτό από το 2002 (και από το 2003 ) ?

Εκτός από το όνομα LOL.

Συμφώνω με το παράπονό σου για την "τσόντα" της ΕΑ. Όσον αφορά για το F1 2003, μην είσαι σίγουρος. Αν δε κάνω λάθος είναι PS2 exclusive. Ίσως αυτός να είναι κι ο λόγος που φέτος βγήκε το F1 99-02 και όχι το 2003...

Δημοσ.

Κάνεις λάθος ilos. This is it που λένε. Το τελευταίο παιχνίδι της EA για πολλά χρονάκια. Δεν είναι απλά αναβάθμιση, είναι σωστή εξέλιξη με ποιό προσεγμένα physics και πολύ open-ended για mods... Αν περιμένεις το F1 2003 ελπίζω να έχεις PS2 και διαθέσεις αυτοκτονίας. Η Sony "έκλεισε" την F1 μέχρι το 2008 I think.

Δημοσ.

Asxeto alla ti mhxanh fysikhs einai ayth pou ta amaxia shkwnontai apo to edafos?FFS.Den vlepw na leipei kanena aerodynamiko voithima toulaxiston apo thn williams ths 1hs photo

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...