SGP Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Πάρα πολύ καλό παιχνίδι με (επιτέλους) καλό on-line. Το έχει κανείς; Άμα σας αρέσει η F1 είναι must... Πάρτε και τα καθιερωμένα screens OK το παιχνίδι δεν δείχνει ακριβώς έτσι, αλλά έχει πολύ καλά γραφικά... Να κατεβάσετε όλα τα mods, πρόσθετες πίστες, αυτοκίνητα κτλ.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Ωραίο δείχνει... Ποιος έχει κάνει το Photoshop?
Jastonas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 lol! mou 8ymizoun kati photos apo to motogp2 pou eixe bgalei kapoios prin ligo kairo... toulaxiston autos to xe pei oti tis eixe epeksergastei:P
SGP Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Quote απο το post μου..."OK το παιχνίδι δεν δείχνει ακριβώς έτσι" Ποιό το νόημα ενός screen που δείχνει μόνο το πώς είναι...? Τέτοια βρίσκεις παντού... Εγώ άλλωστε με το Photoshop δεν μπορώ νε βελτιώσω ούτε το σχήμα των αυτοκινήτων, ούτε τις πίστες. Λίγο χρώμα και λίγο contrast... Άντε λίγο motion blur .
Jastonas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 poio to nohma? em... na ksereis ti agorazeis:P einai san na mou les na bgalw thn xeiroterh tainia tou kosmou... k na thn poulaw me to trailer tou matrix (pou einai h kalyterh tainia tou kosmou:PP)
Jastonas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 swstos? k esy symfwneis pws to matrix einai h kalyterh tainia tou kosmou? j/k
ilos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δεν έχω καταλάβει αυτήν την "τσόντα" (τύπου world cup άλα FIFA) της ΕΑ. Κάθε χρόνο βγάζει και από ένα F1 XXXX. Είμαι κάτοχος του F1 2002 (το οποίο είναι το καλύτερο πιστεύω αυτήν την στιγμή) και είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα βγει και F1 2003 σε λίγο... Τι διαφορές έχει αυτό από το 2002 (και από το 2003 ) ? Εκτός από το όνομα LOL.
SGP Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 δεν ήρθα να σας πουλήσω το παιχνίδι όμως... Δεν έχει κέρδος αυτό... Αφού όμως κάνω screens γιατί να μην τα δείξω... Άλλωστε αυτο που μετράει είναι το gameplay και σε αυτον τον τομέα το παιχνίδι σκίζει...
SGP Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Ορίστε un-edited (όχι δικό μου...) Williams του 99:)
Jastonas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 kai unedited wraia deixnoun ta grafika. re ILOS ti perimeneis twra... thn ksereis thn EA k tis paparies ths. den exei ti na bgalei... k bgazei paparies. afou ta amerikanakia to agorazoun... ti na kanoume? k oxi mono ta amerikanakia... k sthn ellada fantazomai yparxoun polla 13xrona pou 8a paroun to fifa2004 authentic...
Teoulas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δεν έχω καταλάβει αυτήν την "τσόντα" (τύπου world cup άλα FIFA) της ΕΑ.Κάθε χρόνο βγάζει και από ένα F1 XXXX. Είμαι κάτοχος του F1 2002 (το οποίο είναι το καλύτερο πιστεύω αυτήν την στιγμή) και είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα βγει και F1 2003 σε λίγο... Τι διαφορές έχει αυτό από το 2002 (και από το 2003 ) ? Εκτός από το όνομα LOL. Συμφώνω με το παράπονό σου για την "τσόντα" της ΕΑ. Όσον αφορά για το F1 2003, μην είσαι σίγουρος. Αν δε κάνω λάθος είναι PS2 exclusive. Ίσως αυτός να είναι κι ο λόγος που φέτος βγήκε το F1 99-02 και όχι το 2003...
SGP Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Κάνεις λάθος ilos. This is it που λένε. Το τελευταίο παιχνίδι της EA για πολλά χρονάκια. Δεν είναι απλά αναβάθμιση, είναι σωστή εξέλιξη με ποιό προσεγμένα physics και πολύ open-ended για mods... Αν περιμένεις το F1 2003 ελπίζω να έχεις PS2 και διαθέσεις αυτοκτονίας. Η Sony "έκλεισε" την F1 μέχρι το 2008 I think.
SGP Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Όπως είπα Jastonas βασικά μόνο τα χρώματα φτιάχνω κάνοντάς τα IMO ποιό ρεαλιστικά...
icy20 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Asxeto alla ti mhxanh fysikhs einai ayth pou ta amaxia shkwnontai apo to edafos?FFS.Den vlepw na leipei kanena aerodynamiko voithima toulaxiston apo thn williams ths 1hs photo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.