Προς το περιεχόμενο

Creative Inspire P5800 5.1 wired remote?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Λοιπόν κοιτάξτε πως έχει το πράγμα, έχω αυτά τα ηχεία:
http://www.e-shop.gr/product?id=PER.500661

Τα οποία εδώ και χρόνια δουλεύουν super, εκτός από το ενσύρματο χειριστήριο που έχουν, το οποίο έχει αρχίσει να κάνει νερά, για την ώρα δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού ανοίγουν και με λίγο κόπο παραπάνω σταθεροποιώ τον ήχο (το πρόβλημα που κάνει είναι να μην ανεβάζει σταδιακά την ένταση, αλλά να θέλει λίγο πάνω/κάτω για να πετύχεις σχεδόν στην τύχη την ένταση που θες).

Το θέμα είναι ότι είναι καλά και σχετικά ακριβά ηχεία και δεν θέλω να αναγκαστώ να τα πετάξω αν χαλάσει εντελώς το χειριστήριο, γιατί χωρίς αυτό δεν δουλεύουν.

Η creative κλασσική στο άθλιο aftermarket δεν παρέχει ανταλλακτικό για αυτό, οπότε αναρωτιόμουν αν ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω κανένα μουφέξ τέτοιο χειριστήριο, για να γλιτώσω το να καταφύγω σε επίφοβες πατέντες (που είναι και δύσκολες αφού το χειριστήριο έχει δικό του τσιπ μέσα).

Δημοσ.

Το ενσύρματο χειριστήριο παρουσιάζει αυξομοιώσεις του ήχου; Αν ναι πάρε ένα καθαριστικό σπρέι επαφών και ψέκασέ τον διακόπτη. Κατά 99% θα λύσει το πρόβλημα.

Δημοσ.

Αν πιανουν τα χερια σου αλλαξε το ποτενσιομετρο που αυξομιωνεις τον ηχο. Εγω θα το εκανα στη θεση σου, διοτι δε θα ξαναβρεις τετοια ηχεια φιλε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...