murcielago580 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα σας,ενδιαφερομαι να αγορασω τον παρακατω σκληρο δισκο και εχω καποιες αποριες. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.301941&sid=1 1)Θα εχω προβλημα με τα xp η μπορω ευκολα με προγραμμα να τα κανω να αναγνωρισουν τον σκληρο που ειναι 3tb? 2)Εχω την samsung u340f6400 και αναρωτιεμαι αν θα τον αναγνωριζει.1tb που συνδεω συνηθως τον αναγνωριζει χωρις κανενα προβλημα. 3)Αξιζει ο παραπανω σκληρος?στα χρηματα του δεν υπαρχει αλλη επιλογη οσο εχω ψαξει...
SPANK Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 1. Για τους εσωτερικούς δίσκους ειναι κυρίως θέμα bios αν θα τον βλέπει τον 3tb , φαντάζομαι για των εξωτερικό ειναι το ιδιο πράγμα αλλα με τα xp να σου πω την αλήθεια ισως να παίζει καποιο πρόβλημα , βαιβεώσου μονο οτι εχεις περασμένο το sp3 (ας με διορθώσει καποιος αν κανω λάθος) 2. Με την τηλεόραση δεν νομιζω υπάρχει πρόβλημα αφου ο 1tb ειναι κομπλέ 3. Για 3tb νομιζω ειναι πολυ καλη τιμή
murcielago580 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ναι το sp3 ειναι περασμενο κανονικα.και εγω ξερω οτι οι εσωτερικοι εχουν προβλημα για χωριτηκοτητες πανω απο 2.2 νομιζω αλλα ισχυει αυτος ο περιοσμος και για τους εξωτερικους? Η επιλογη να παω σε πιο νεα windows δεν υπαρχει καθοτι ο υπολογιστη ειναι 8ετιας οποτε τα xp ειναι μονοδρομος.Και δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα ειναι 32bit εκδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα