Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιο άτομο μπαίνει στο forum μόνο και μόνο για να απαντήσει σε μηνύματά μου προσβάλλωντάς με.

Εκανα 2 φορές report αλλά δε βλέπω να σβήνεται το μήνυμά του.

Τι προτείνετε παιδιά;

Ευχαριστώ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μπορείς να στείλεις ένα PM στον υπεύθυνο mod με το "πρόβλημα". Το να ζητήσεις απο δω "βοήθεια" δε νομίζω πως βοηθάει...

:)

Δημοσ.

skiabox, είσαι πολύ παλιό μέλος.

Θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι το forum έχει αυστηρούς κανόνες σχετικά με τη δημόσια διατύπωση σχολίων και αποριών για περιστατικά moderation. Επίσης, το «έκανα 2 φορές report» δε σημαίνει σώνει και καλά ότι έχεις δίκιο ή ο,τι αυτά που έγραψες στο report έπεισαν τον συντονιστή που τα ανέλαβε και απλά βαριόταν να παρέμβει. Η επόμενη κίνησή σου, αν θέλεις να δώσεις συνέχεια, (πρέπει να) είναι η επικοινωνία μέσω p.m. με τους αρμόδιους συντονιστές του subforum όπου έλαβε χώρα το εκάστοτε περιστατικό.

Σαν τί λύση ή πρόταση περιμένεις από τα υπόλοιπα μέλη; Ως συγκεκαλυμμένη γκρίνια και μόνο μπορεί να λειτουργήσει ένα topic σαν αυτό, τίποτα παραπάνω. Τη λύση μάλλον τη βρήκες μόνος σου: ignore list. Μάλιστα δε δίστασες να «διαφημίσεις» την χρήση της, παρ'οτι και αυτό είναι πρακτική που αποδοκιμάζεται (γι ' αυτό σου έσβησα το μήνυμα).

Με στενοχωρεί πολύ η κάθε φορά που αναγκαζόμαστε moderators να εξηγούμε τα αυτονόητα ακόμη και σε παλιά, ιδρυτικά σχεδόν, μέλη του forum. Νοιώθεις σα να μην υπάρχει ελπίδα, ρε παιδί μου. :(

Αν θέλεις να δώσεις συνέχεια, με p.m. και μόνον.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...