ILiDAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Καταρχην τι εχω: -Windows 7 Ultimate 32bit -VDSL στο χωρο μου με 2 τηλεφωνικες γραμμες -Modem/Fax σε PCI θυρα στον υπολογιστη το οποιο διαβαζει ο υπολογιστης κανονικα. Τι πρεπει να κανω για να μπορω να στελνω και να λαμβανω fax απο τον υπολογιστη μου;
arc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Πρόγραμμα για αποστολή και λήψη fax (ενσωματομένο ή οχι στα windows) το οποίο να τρέχει και να περιμένει κλήση Σύνδεση τηλεφωνικου καλώδιου (με φίλτρο) από την πρίζα (ή διακλαδωτή) στο modem του υπολογιστή σου Μερικές δοκιμές με φίλους για ρύθμιση του προγράμματος
ILiDAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Πρόγραμμα για αποστολή και λήψη fax (ενσωματομένο ή οχι στα windows) το οποίο να τρέχει και να περιμένει κλήση Σύνδεση τηλεφωνικου καλώδιου (με φίλτρο) από την πρίζα (ή διακλαδωτή) στο modem του υπολογιστή σου Μερικές δοκιμές με φίλους για ρύθμιση του προγράμματος Το προγραμμα υπαρχει. Οσο για το καλωδιο... Στο modem/fax στο pc το εχω βαλει στην θυρα phone. Καλα δεν το εβαλα; Ή πρεπει να ειναι στο Line; Επισης οσο για το φιλτρο... Επειδη παλια ειχα fax αλλα χαλασε το fax πηρα οπως ηταν το καλωδιο του οτε απο το fax και το εβαλα στο PC οποτε δεν πρεπει να υπαρχει προβλημα απο εκει μερια. Εκανα δοκιμες αλλα ως τωρα τζιφος. Μου λεει το προγραμμα αποστολης: "Δεν εντοπιστηκε σημα τηλεφωνικης επιλογης. Η τηλεφωνικη γραμμη χρησιμοποιειται ή δεν ειναι συνδεδεμενη στον υπολογιστη.".
makfil Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Τα Win7 32 έχουν ενσωματωμένο το πρόγραμμα Windows Fax and Scan που είναι αρκετά φιλικό στο χρήστη και χρειάζεται ένα απλό modem (ξέθαψα ένα παλιό USRobotics 56K που είχα) το οποίο συνδέεται με τη γραμμή fax και με usb στο pc.
arc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Το βάζεις στο line. Στο phone θα μπορουσες να συνδεσεις τηλεφωνικη συσκευή Φίλτρο χρειάζεσαι για κάθε τηλεφωνικη συσκευή/fax. Στις ρυθμίσεις του modem ή/και του προγράμματος πρεπει να βγάλεις κάποιο (αν υπαρχει τικ) που να λεει "detect dial tone"
ILiDAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Παραθετω print screen απο ολα τα μενου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα