NiVa013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα σας, βλέπω τον τελευταίο καιρό ότι όλο και περισσότερο καταφεύγετε σε SSD Samsung, γιατί αυτό, ας μου δώσει κάποιος την απάντηση. Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ της Corsair και βλέπω ότι σε ταχύτητες ειδικά write ξεπρνάει τους Samsung. Βέβαια είναι λίγο ποιο ακριβοί! Ελπίζω και είμαι σίγουρος ότι θα μου λύσετε την απορία!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 VFM, αναλογία gb/euro σε συνδιασμό με επιδόσεις...
georgescreta Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Προσωπικά, προτίμησα Samsung λόγω κόστους αλλά και θετικών σχολίων. Φυσικά αναφέρομαι στην προσφορά του πλαισίου. Αν ανέβαινα σε κατηγορία τιμής, θα πήγαινα σε mlc και 5-ετή εγγύηση και ναι, τα μοντέλα της Corsair που πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις, θα ήταν ανάμεσα στις επιλογές μου. Επίσης, δε μ' ενδιαφέρει ιδιαίτερα η ταχύτητα εγγραφής (άλλωστε μόνο από ssd σε ssd θα πιάσεις τέτοιες τιμές) όσο η ταχύτητα ανάγνωσης που είναι και το ζητούμενο κατ' εμέ. Πέραν αυτού, θεωρώ ότι ο τρόπος που εκτυλίσσεται το όλο σκηνικό με τους Samsung, θυμίζει λίγο από πρόβατα..! Όπου πάει το πρώτο, ακολουθούν και τα υπόλοιπα! Τέλος, άποψή μου είναι ότι το τοπίο με τους ssd, θα ξεκαθαρίσει σε λίγα χρόνια - όσον αφορά τις πιο αξιόπιστες μάρκες / μοντέλα - που θα τους έχει δοθεί ο χρόνος να δείξουν τί πραγματικά αξίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα