DX12 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα μου εχει κεντρίσει το ενδιαφέρον το ASUS MX279H. Θέλω να κάνω photo-video editing. Να βλέπω καμία ταινία. Και να παίζω όμως και games με ένα ωραίο οπτικό αποτέλεσμα. Τώρα δεν μπορω να πάω με τίποτα πάνω από 300euro αλλιώς θα επέκρινα πιο πάνω αναλύσεις, επίσης είχα σκεφτεί ένα ανάλογο lg monitor 63v αλλά μου άρεσε η asus Τέλος δεν θέλω λιγότερες ίντσες για να μπορω να κάθομαι και λίγο πιο πίσω με παρέα για καμία ταινία Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
viper2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 με 250 ευρω παιρνεις x-star. just saying 1
Zapee995 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Η παρακατω, απο τις πιο ομορφες οθονες της αγορας, με IPS panel: https://www.skroutz.gr/s/2347025/LG-IPS277L.html Επισης πολλα κορεατικα στις 27'' με 2560x1440 αναλυση, παιζουν κατω απο 250€..Πχ Site: αυτο εδω σηκωνει και offer...Επειδη σε κοβω να μπορεις να αγορασεις και απο εξωτερικο, κανε του ενα offer 200 και πανω και χτυπα τη χωρις δευτερη σκεψη.. 2
DX12 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Η παρακατω, απο τις πιο ομορφες οθονες της αγορας, με IPS panel: https://www.skroutz.gr/s/2347025/LG-IPS277L.html Επισης πολλα κορεατικα στις 27'' με 2560x1440 αναλυση, παιζουν κατω απο 250€..Πχ Site: http://www.ebay.com/itm/27-QNIX-QX2710-Evolution-ll-Matte-Screen-2560x1440-QHD-PLS-Monitor-/251271988226?pt=UK_Computing_ComputerComponents_Monitors&hash=item3a80fa4402">αυτο εδω σηκωνει και offer...Επειδη σε κοβω να μπορεις να αγορασεις και απο εξωτερικο, κανε του ενα offer 200 και πανω και χτυπα τη χωρις δευτερη σκεψη.. Η lg που μου δείχνεις είναι καλύτερη από την asus?? Την θέλω άμεσα, θέλω να χέι και hdmi και φοβάμαι της δεύτερες μάρκες.. Για της κινεζικές 2.5κ μιλάω
Zapee995 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ιδια χαρακτηριστικα εχουν περιπου μεταξυ τους..(ASUS κ LG) Διαφορες δεν θα δεις εκτος αν παρεις κορεατικο... :P Btw, τωρα βλεπω οτι η ASUS ερχεται με 3 χρονια εγγυηση οποτε ειναι καλυτερη επιλογη τελικα ακομα και με 15ευρω παραπανω.
DX12 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ιδια χαρακτηριστικα εχουν περιπου μεταξυ τους..(ASUS κ LG) Διαφορες δεν θα δεις εκτος αν παρεις κορεατικο... :P Btw, τωρα βλεπω οτι η ASUS ερχεται με 3 χρονια εγγυηση οποτε ειναι καλυτερη επιλογη τελικα ακομα και με 15ευρω παραπανω. Η Asus σε gaming επίπεδο αντέχεται πρώτον σε οπτικό επίπεδο και 2 σε ένα όχι τόσο σκληροπυρηνικό ghostingΜε λίγα λόγια δεν θα πάω να παίξω σε αυτήν και θα αρχίζω να βρίζω σαν να έχω σύνδεση το PC σε HDTV??
Inler Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ζapee995 αυτη η κορεατικη επειδη ψαχνομαι για μια τετοια θα κανει και για ταινιες γιατι η AsusPA238Q που εχω ειναι σχετικα μικρη στην αποσταση μου...Επειδη δεν εχω ιδεα απο ξενες αγορες αν δεχτει στα 200 ποσο θα παει το μαλλι συνολικα και τι αλλο πρεπει να προσεξω; Νομιζω δεν γραφει για Glass protection ή καπως ετσι....Αν θες στειλε μου μηνυμα(ή οποιος αλλος ξερει) μην χαλαμε και το topic του φιλου
Zapee995 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Εχω μια LG 32'' Led tv@1080 και ακριβως διπλα το κορεατικο. Ακομα και non-led που ειναι, τα ριχνει στην LG για πλακα..Τωρα για ταινιες τι να σου πω...Οτι τους υποτιτλους τους διαβαζεις και με 20 βαθμους μυωπια χωρις γυαλια?? Αν τα κορεατικα αυτα επαιζα και στην Ελληνικη αγορα, το μονο σιγουρο θα ηταν οτι LG δε θα εβρισκες στα μαγαζια, ουτε samsung ουτε τιποτα... @DX12 Μια θολουρα θα υπαρχει, μη ξεχνας οτι μιλαμε για 1080p στις 27''. Βεβαια δεν ενοχλει εφοσον δεν εχεις συνιθισει σε μεγαλυτερη αναλυση...Το gaming στα 1080p δεν αλλαζει απο brand σε brand σε οτι αναφορα τα pixels, dpi κλπ..Αυτο που κανει τη διαφορα ειναι τα χρωματα, η αντιθεση, η φωτεινοτητα και η γενικη ποιοτητα του πανελ, οποτε οποια και να επιλεξεις το ιδιο αποτελεσμα θα παρεις πανω κατω αφου η LG με την ASUS δεν εχουν μεγαλες διαφορες. 1
Inler Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Διαφορες με αυτη που ειναι πιο ακριβη http://www.ebay.co.uk/itm/QNIX-QX2710-LED-Evolution-ll-Matte-Perfect-Pixel-27-2560x1440-PC-Monitor-/111088789065?pt=Computer_Monitors&hash=item19dd686649
DX12 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Εχω μια LG 32'' Led tv@1080 και ακριβως διπλα το κορεατικο. Ακομα και non-led που ειναι, τα ριχνει στην LG για πλακα..Τωρα για ταινιες τι να σου πω...Οτι τους υποτιτλους τους διαβαζεις και με 20 βαθμους μυωπια χωρις γυαλια?? Αν τα κορεατικα αυτα επαιζα και στην Ελληνικη αγορα, το μονο σιγουρο θα ηταν οτι LG δε θα εβρισκες στα μαγαζια, ουτε samsung ουτε τιποτα... @DX12 Μια θολουρα θα υπαρχει, μη ξεχνας οτι μιλαμε για 1080p στις 27''. Βεβαια δεν ενοχλει εφοσον δεν εχεις συνιθισει σε μεγαλυτερη αναλυση...Το gaming στα 1080p δεν αλλαζει απο brand σε brand σε οτι αναφορα τα pixels, dpi κλπ..Αυτο που κανει τη διαφορα ειναι τα χρωματα, η αντιθεση, η φωτεινοτητα και η γενικη ποιοτητα του πανελ, οποτε οποια και να επιλεξεις το ιδιο αποτελεσμα θα παρεις πανω κατω αφου η LG με την ASUS δεν εχουν μεγαλες διαφορες. Αν μου πουλούσες το δικό σου κωρεατικο και με έβγαζες απο φοβίες μεταφοράς παραγγελιών και αν ειναι χαλασμένη η οθόνη Θα μου ελυνες το προβληματισμό :) 1
Zapee995 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Τα γενικα χαρακτηριστικα μπορεις να τα συγκρινεις απο τη σελιδα του Ebay..Απο εκει και περα, σημαντικο ρολο παιζει η ποιοτητα του panel (αν ειναι της LG πχ) και αν ο κατασκευαστης δινει zero pixel εγγυηση ή τελος παντων μεχρι ποσα dead pixel...Για παραπανω πληροφοριες, κοιτα καποιο review στο net, γενικα ομως ολες οι κορεατικες αξιζουν πλεον. Απο την αλλη, η LG δινει zero pixel εγγυηση..Με την ASUS τι παιζει?? Αν μου πουλούσες το δικό σου κωρεατικο και με έβγαζες απο φοβίες μεταφοράς παραγγελιών και αν ειναι χαλασμένη η οθόνηΘα μου ελυνες το προβληματισμό :) Να μου ελεγες να σου δωσω την 780 για να παω σε 290x/780ti ναι, θα ειναι αναβαθμιση για εμενα...Για να σου δωσω ομως το μονιτορ μετα αναβαθμιση θα θεωρω τα 4k..Και μπορω να σκεφτω αμεσως αμεσως 842 λογους που δε μπορω να στη δωσω.. :P :P 1
DX12 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Τα γενικα χαρακτηριστικα μπορεις να τα συγκρινεις απο τη σελιδα του Ebay..Απο εκει και περα, σημαντικο ρολο παιζει η ποιοτητα του panel (αν ειναι της LG πχ) και αν ο κατασκευαστης δινει zero pixel εγγυηση ή τελος παντων μεχρι ποσα dead pixel...Για παραπανω πληροφοριες, κοιτα καποιο review στο net, γενικα ομως ολες οι κορεατικες αξιζουν πλεον. Απο την αλλη, η LG δινει zero pixel εγγυηση..Με την ASUS τι παιζει?? Δεν έχω ιδέα...λογικά δεν μπορεί να ειναι τόσο βλάκες
Zapee995 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δεν έχω ιδέα...λογικά δεν μπορεί να ειναι τόσο βλάκες Στα laptop της παντως εχει zero bright pixel με 30μερες περιθωριο αλλαγης...Λογικα θα ισχυει και στα monitors..Και παλι ομως θα την επελεγα αφου εχει ενα χρονο εγγυηση παραπανω απο την LG.
DX12 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Στα laptop της παντως εχει zero bright pixel με 30μερες περιθωριο αλλαγης...Λογικα θα ισχυει και στα monitors..Και παλι ομως θα την επελεγα αφου εχει ενα χρονο εγγυηση παραπανω απο την LG. Πες μου στα 300 τελικά η asus αντέχεται; ο Linus λέει μια χαρά για τα λεφτά της, κάποιοι ξετρελαθηκας κάποιοι άλλη όχι..
Zapee995 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Γενικα ναι, στις 27 ιντσες το συγκεκριμενο μονιτορ αξιζει. Σε πολλα reviews βεβαια διαβαζω οτι ακομα και αν η ASUS το δινει σαν "high performance ips" κανενας δεν ειδε διαφορα εν συγκρισει με αλλα ips monitors. Οποτε ή πας στο ASUS ή γλυτωνει 15-20 ευρω και πας στο lg.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα