Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η΄η μαγεια του Retail χαθηκε ή εγω γερασα!!!

Το Borderlands goty & 2 δεν ειναι lock ετσι???

Δημοσ.

Στα παιχνιδια η μαγεια του retail χαθηκε. Παραμενει κατα την γνωμη μου στα βιβλια τα βινυλια και τις ταινιες (λιγοτερο). 

• Like 3
Δημοσ.

Οσο αγοραζα retail games τα ξεζουμιζα και προσπαθουσα να φτασω στο 100%..Τωρα που χτυπαω προσφορες με 1-10 ευρω, τα περισσοτερα εχουν μεινει στο ραφι του steam και με κοιτανε...:P :P

• Like 5
Δημοσ.

Οσο αγοραζα retail games τα ξεζουμιζα και προσπαθουσα να φτασω στο 100%..Τωρα που χτυπαω προσφορες με 1-10 ευρω, τα περισσοτερα εχουν μεινει στο ραφι του steam και με κοιτανε... :P :P

αυτό επειδή είναι πολύ πιο φθηνά... έστω ότι παίζεις το παιχνίδι Α. αν την περίοδο που παίζεις το Α δεις το Β, το Γ και το Δ σε προσφορά θα το αγοράσεις με την προοπτική να τα παίξεις μετά. όταν τερματίσεις το Α θα  έχεις άλλα τρία στην ψηφιακή σου βιβλιοθήκη.

όταν λοιπόν ξεκινήσεις με το καλό το Β θα έχεις άλλα δύο. την περίοδο όμως που θα παίζεις το Β θα βγουν σε προσφορά τα Ε, Ζ και Η και θα τα αγοράσεις.

και πάει λέγοντας. έτσι έχω και εγώ στην βιβλιοθήκη μου 120 παιχνίδια και έχω παίξει μόνο τα 5 από αυτά. βέβαια στα 120 είναι και τα bundles που αγόρασα...

• Like 3
Δημοσ.

Στα παιχνιδια η μαγεια του retail χαθηκε. Παραμενει κατα την γνωμη μου στα βιβλια τα βινυλια και τις ταινιες (λιγοτερο). 

λίγο οφφ, αλλά χάθηκε γιατί μας πασάρανε κουτιά dvd για παιχνίδια, και όχι τις χάρτινες κουτάρες που αγοράζαμε μικροί που είχαν μέσα τόσα πράγματα σχετικά με το παιχνίδι, χάρτες, νομίσματα, αρώματα (βλ.Λάρρυ) και τόσα άλλα.

μόνο σε κολλέκτορς τα βρίσκεις τώρα αυτά, τα οποία φυσικά δεν πλησιάζονται αλλά και πάλι, αν ήταν στις απλές εκδόσεις αυτά θα είχε άλλη μαγεία - για τους πιο μικρούς φυσικά.

• Like 17
Δημοσ.

αρώματα (βλ.Λάρρυ)

Αυτό πάντως μια φορά ποτέ δεν το χρησιμοποίήσα, απο "φόβο" του τι μπορεί να μυριστώ.  :P

Αν ενδιαφέρεστε πάντως για τι εστί "πράγματα" γράφει ο spirit)earth)aflame, κάντε μια αναζήτηση για "feelies infocom"...

• Like 3
Δημοσ.

Κι εγω τερμα ρητεηλακιας (sic) ειμαι . Δεν ξοδευω πανω απο τρια ευρω ανα τιτλο για ψηφιακο downloading ουτε με σφαιρες . Δεν μου αρεσει πολυ το φαγητο στον ατμο...

• Like 1
Δημοσ.

αν ειναι καλο το game θα το παιξεις απλα οταν το παιρνεις retail και 30 ευρω και ειναι μετριο ωθεις υποσυνειδητα τον εαυτο σου να το παιξει για να βγαλει τα λεφτα του

οπως τα album σε cd που αγοραζαμε και ηταν καμια φορα μουφες και τα ακουγαμε συνεχεια και προσπαθουσαμε να τα δουμε σαν δισκαρες

• Like 5
Δημοσ.

εγώ συνεχίζω να αγοράζω retail καθώς σε αρκετές περιπτώσεις είναι πολύ ποιο φτηνότερα από τις ψηφιακές τους εκδόσεις. Και φυσικά κυνηγάω πάντα τους κολέκτορες σε game που με ενδιαφέρουν.

Μια και αναφέρθηκε και το βυνίλιο είναι παράδοξο του χρόνου και αντιστέκεται την ώρα που το cd πάει να εξαφανιστεί. Είχαμε μόνο φέτος αύξηση της αγοράς του βυνιλίου στο 250% ! Ναι καλά διαβάσατε στο 250%. Χρυσές εποχές για το βυνίλιο γενικά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...