melodystyle2003 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Έρχονται μπολικα πραγματα!! Το μήκος της ψυκτρας ειναι 28.8cm. Τώρα ποσο πολύ απεχει το pcb ,θα το μετρησω το μεσημέρι που θα γυρίσω απο δουλεια και θα σου πω. Μήπως μέτρησες το συνολικό μήκος της κάρτας με την ac xtreme3; Site: 320mm από εδώ . The Modified Card's Specifications (r9 290 + xtreme 3) Length 320 mm Height 120 mm (From Top Edge of PCIe Slot) Depth 60 mm (2.5-Slot) 5 mm Back-Side (Through Back Plate) Weight 978 g Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2014 από melodystyle2003
viper2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ερώτηση Το μαύρο foam, που ήταν στις 8&9 εικόνες του οδηγού της arctic accelero 3 το βάλατε; Thanks edit ακουω ηλεκτρονικο θορυβο απο τοτε που εβαλα την καινουργια ψυχτρα. Γιατι;
Prospector8 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δεν μπορει να εγινε κατι τετοιο μετα απο την τοποθετηση της ψυκτρας Coil whine ακους δλδ? Εισαι σιγουρος οτι πριν την ψυχτρα δεν ειχες?
viper2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δεν μπορει να εγινε κατι τετοιο μετα απο την τοποθετηση της ψυκτρας Coil whine ακους δλδ? Εισαι σιγουρος οτι πριν την ψυχτρα δεν ειχες? μλκ θα τρελαθω. πραγματικα Θα τρελαθω. Μου εχει παρει τα αυτια. Με το που μπαινω στα windows αρχιζει και κανει ενα περιερογ ηλεκτονικο θορυβο. Στο bios δε το κανει. τωρα τι? edit σε 95% fan speed δεν το ακουω... ωραια, και τωρα τι?
Prospector8 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Αυτον τον ηχο σου κανει? http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=BfgGWom4Qmc#t=143
viper2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Πολύ καλη παρουσιαση!Αγορασα και γω την ιδια καρτα και παρηγγειλα την ιδια ψυκτρα για να βαλω.Θελω να ρωτησω την ειδικη μονωτικη ταινια που εχει η ψυκτρα την βαζουμε μονο στα συγκεκριμμενα σημεια που εχω χρωματισει με κοκκινο στην παρακατω φωτογραφιαopened_290.jpg Δηλαδη δυο μεγαλες οριζόντιες και καποιες μικρες καθετες ενδιαμεσα?Χρειαζεται και σε αλλα σημεια? δεν εχω βαλει την μονωτικη ταινια. Παιζει να φταει αυτο? should i rma? Αυτον τον ηχο σου κανει? http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=BfgGWom4Qmc#t=143 yeap Αυτον τον ηχο σου κανει? http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=BfgGWom4Qmc#t=143 ναι edit το φορουμ δεν την fight καστανο ναι αυτον τον ηχο κανει
Prospector8 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν εχεις βαλει,ξανα ανοιξετην ,και βαλτην δεν χανεις κατι αλλιως μαλλον για rma.
viper2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 απο κατω απο τις συγκεκριμενες ψυχτρες πηγαινει? thanks Πολύ καλη παρουσιαση!Αγορασα και γω την ιδια καρτα και παρηγγειλα την ιδια ψυκτρα για να βαλω.Θελω να ρωτησω την ειδικη μονωτικη ταινια που εχει η ψυκτρα την βαζουμε μονο στα συγκεκριμμενα σημεια που εχω χρωματισει με κοκκινο στην παρακατω φωτογραφιαopened_290.jpg Δηλαδη δυο μεγαλες οριζόντιες και καποιες μικρες καθετες ενδιαμεσα?Χρειαζεται και σε αλλα σημεια?
Prospector8 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ναι ακριβως απο κατω,περνα 3-4στρωσεις να καλυφτουν καλα.
viper2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Έχω στείλει την κάρτα εδώ και δυο εβδομάδες στο compuniverse αλλα δεν μου έχουν απαντήσει για το τι θα κάνουν. Μόνο οτι την πήραν και οτι την έστειλαν σε τεχνικό. Should I worry?
aetos1988 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Στείλε e-mail και ρώτα τους τι νεότερο έχουν για την κάρτα και πότε υπολογίζουν ότι θα την έχεις σαν υπενθύμιση ένα πράγμα για να μην σε ξεχάσουν αν και δεν νομίζω .
viper2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 εστειλα. ακομα περιμενω. που και που, κοιταω και τα spam feelsbadman.jpg
viper2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Παιδες, δεν απαντάνε και αγχώνομαι... Off topic off
STORM1978 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Έχω στείλει την κάρτα εδώ και δυο εβδομάδες στο compuniverse αλλα δεν μου έχουν απαντήσει για το τι θα κάνουν. Μόνο οτι την πήραν και οτι την έστειλαν σε τεχνικό. Should I worry? Τι εννοείς την έστηλαν σε τεχνικό? Δεν την τεστάρησαν μόνοι τους να δουν? Αν την πειράξει/ανοίξει ο τεχνικός που λές η εγγύηση θα καλύπτεται από αυτούς? Δεν την απαιτείς καλύτερα πίσω και να την στείλεις μια και καλή για έλεγχο στην μαμά εταιρεία αφού τους στείλεις ενα mail πρώτα?
viper2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Η μαμά εταιρία ειναι στην Singapore. Επίσης, μόλις πριν απο μερικές ωρες μου είπαν οτι θα μου δώσουν refund επειδη η κάρτα δεν παράγεται πια. Sapphire r290 4gb...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα