Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έρχονται μπολικα πραγματα!! :D

Το μήκος της ψυκτρας ειναι 28.8cm. Τώρα ποσο πολύ απεχει το pcb ,θα το μετρησω το μεσημέρι που θα γυρίσω απο δουλεια και θα σου πω.

Μήπως μέτρησες το συνολικό μήκος της κάρτας με την ac xtreme3;

Link.png Site: 320mm από εδώ .

The Modified Card's Specifications (r9 290 + xtreme 3)
Length 320 mm
Height 120 mm (From Top Edge of PCIe Slot)
Depth 60 mm (2.5-Slot) 5 mm Back-Side (Through Back Plate)
Weight 978 g
Επεξ/σία από melodystyle2003
  • 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ερώτηση

Το μαύρο foam, που ήταν στις 8&9 εικόνες του οδηγού της arctic accelero 3 το βάλατε;

Thanks

edit

ακουω ηλεκτρονικο θορυβο απο τοτε που εβαλα την καινουργια ψυχτρα. Γιατι;

Δημοσ.

Δεν μπορει να εγινε κατι τετοιο μετα απο την τοποθετηση της ψυκτρας :P Coil whine ακους δλδ? Εισαι σιγουρος οτι πριν την ψυχτρα δεν ειχες?

Δημοσ.

Δεν μπορει να εγινε κατι τετοιο μετα απο την τοποθετηση της ψυκτρας :P Coil whine ακους δλδ? Εισαι σιγουρος οτι πριν την ψυχτρα δεν ειχες?

μλκ θα τρελαθω. πραγματικα Θα τρελαθω. Μου εχει παρει τα αυτια.

Με το που μπαινω στα windows αρχιζει και κανει ενα περιερογ ηλεκτονικο θορυβο. 

Στο bios δε το κανει.

τωρα τι?

edit

σε 95% fan speed δεν το ακουω...

ωραια, και τωρα τι?

Δημοσ.

Πολύ καλη παρουσιαση!Αγορασα και γω την ιδια καρτα και παρηγγειλα την ιδια ψυκτρα για να βαλω.Θελω να ρωτησω την ειδικη μονωτικη ταινια που εχει η ψυκτρα την βαζουμε μονο στα συγκεκριμμενα σημεια που εχω χρωματισει με κοκκινο στην παρακατω φωτογραφιαattachicon.gifopened_290.jpg

Δηλαδη δυο μεγαλες οριζόντιες και καποιες μικρες καθετες ενδιαμεσα?Χρειαζεται και σε αλλα σημεια?

δεν εχω βαλει την μονωτικη ταινια. Παιζει να φταει αυτο?

should i rma?

yeap

ναι

edit

το φορουμ δεν την fight καστανο

ναι αυτον τον ηχο κανει

Δημοσ.

απο κατω απο τις συγκεκριμενες ψυχτρες πηγαινει?

thanks

Πολύ καλη παρουσιαση!Αγορασα και γω την ιδια καρτα και παρηγγειλα την ιδια ψυκτρα για να βαλω.Θελω να ρωτησω την ειδικη μονωτικη ταινια που εχει η ψυκτρα την βαζουμε μονο στα συγκεκριμμενα σημεια που εχω χρωματισει με κοκκινο στην παρακατω φωτογραφιαattachicon.gifopened_290.jpg

Δηλαδη δυο μεγαλες οριζόντιες και καποιες μικρες καθετες ενδιαμεσα?Χρειαζεται και σε αλλα σημεια?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω στείλει την κάρτα εδώ και δυο εβδομάδες στο compuniverse αλλα δεν μου έχουν απαντήσει για το τι θα κάνουν. Μόνο οτι την πήραν και οτι την έστειλαν σε τεχνικό.

Should I worry?

Δημοσ.

Στείλε e-mail και ρώτα τους τι νεότερο έχουν για την κάρτα και πότε υπολογίζουν ότι θα την έχεις  σαν υπενθύμιση ένα πράγμα για να μην σε ξεχάσουν :P αν και δεν νομίζω .  

Δημοσ.

Έχω στείλει την κάρτα εδώ και δυο εβδομάδες στο compuniverse αλλα δεν μου έχουν απαντήσει για το τι θα κάνουν. Μόνο οτι την πήραν και οτι την έστειλαν σε τεχνικό.

Should I worry?

Τι εννοείς την έστηλαν σε τεχνικό? Δεν την τεστάρησαν μόνοι τους να δουν? Αν την πειράξει/ανοίξει ο τεχνικός που λές η εγγύηση θα καλύπτεται από αυτούς? Δεν την απαιτείς καλύτερα πίσω και να την στείλεις μια και καλή για έλεγχο στην μαμά εταιρεία αφού τους στείλεις ενα mail πρώτα?

Δημοσ.

Η μαμά εταιρία ειναι στην Singapore. Επίσης, μόλις πριν απο μερικές ωρες μου είπαν οτι θα μου δώσουν refund επειδη η κάρτα δεν παράγεται πια.

Sapphire r290 4gb...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...