Skr1ll3x Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσίευση από Skr1ll3x, σήμερα, 19:54. post #30 Επεξεργασία από Prospector8, σήμερα, 20:14. post #29 I see what you did there! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Κυριε μου ειστε offtopic,μας σας παρακαλώ τωρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 /offtopic τελος! Τις διαφορες 290 με 290x ποτε να τις περιμενουμε? Εχουμε τιποτα info? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 @Γιατρε τι εγινε με το bf4?? 1 κάρτα σε στοκ ρολόγια,όλα maxed out- 4x MSAA -HBAO Έτρεξα από την ώρα που βγαίνουν στο ανοιχτό περιβάλλον και αρχίζει το πιστολίδι μέχρι την στιγμή που μπαίνουν στον ανελκυστήρα και έρχεται το ελικόπτερο να σου κόψει τον κώλο Θα τρέξω και μία με ανεβασμένα ρολόγια αύριο γιατί βαριέμαι τώρα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ωραιος man !! Θα κανω το ιδιο σε καμια ωριτσα που θα εχω γυρισει απο δουλεια. Οσοι αλλοι πιστοι (ειδικα οσου εχουν 780) προσελθετε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ωραιος man !! Θα κανω το ιδιο σε καμια ωριτσα που θα εχω γυρισει απο δουλεια. Οσοι αλλοι πιστοι (ειδικα οσου εχουν 780) προσελθετε Sli δεν έτρεξα γιατί δεν έχει ουσία..μία προς μία θέλουμε να δούμε τι γίνεται! Αναμένω και τα oc'ed αποτελέσματα στο BF4 πάντως,γιατί δεν έβαλες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Θελω και εγω! Θελω και εγω!! :P Επειδη δεν εχω παιξει single player, που ακριβως δοκιμαζεται?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Α Δημήτρη btw μιας και το θυμήθηκα..όταν γυρίσεις σπίτι διόρθωσε το πρώτο ss του MSI Afterburner. Λες στόκ ρολόγια αλλά έχεις βάλει το ss του 1140-1425 core-memory clock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Α Δημήτρη btw μιας και το θυμήθηκα..όταν γυρίσεις σπίτι διόρθωσε το πρώτο ss του MSI Afterburner. Λες στόκ ρολόγια αλλά έχεις βάλει το ss του 1140-1425 core-memory clock Πφφ,τραβηξα απο το desktop λαθος φωτο,thanks θα το διορθωσω. Δεν εκανα γιατι θελει καποια ωριτσα για να φτασω στο σημειο που ξεκιναμε το bench,και θα το ανεβαζα αλλη στιγμη,will do ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Θελω και εγω! Θελω και εγω!! :P Επειδη δεν εχω παιξει single player, που ακριβως δοκιμαζεται?? Με το Fraps μετράμε εν ώρα gaming.. Αν δεν ξέρεις πως,ευχαρίστως να σε ενημερώσουμε Πφφ,τραβηξα απο το desktop λαθος φωτο,thanks θα το διορθωσω. Δεν εκανα γιατι θελει καποια ωριτσα για να φτασω στο σημειο που ξεκιναμε το bench,και θα το ανεβαζα αλλη στιγμη,will do ομως. Ώπα ρε στην Baku δεν το τρέχεις; Τι μία ώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Θελω και εγω! Θελω και εγω!! :P Επειδη δεν εχω παιξει s player, που ακριβως δοκιμαζεται?? Αντε ρε Zappeeeee ,αντε ρε σι!! Ξεκινας το campaign κανονικα και σε βγαζει σε ενα κτηριο,οτανβγεις με την ομαδα σου στο περιβαλλον τοτε ξεκινας το benchmark και προχωρας και παιζεις κανονικα μεχρι να φτασει το ελικοπτερο. Που λεει ο λογος Doc,θελει κανα 10λεπτο για να βγουμε απο το κτηριο σωστα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Που λεει ο λογος Doc,θελει κανα 10λεπτο για να βγουμε απο το κτηριο σωστα? E άμα χαζεύεις όλα τα graffiti στους τοίχους ναι Πλάκα κάνω..θέλει 5-6 νομίζω μαζί με τα cutscenes στην αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ωραια θα το δοκιμασω αποψε!! Επισης εχω Assasins Black Flag, Metro LL, Batman και ARMA 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ωραια θα το δοκιμασω αποψε!! Επισης εχω Assasins Black Flag, Metro LL, Batman και ARMA 3. Metro και Batman έχουν δικά τους benchmarks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Metro και Batman έχουν δικά τους benchmarks Τα τρεχω τωρα αυτα τα δυο. Μια ερωτηση μονο αν και μαλλον ρητορικη προς τον Prospector. Σε αυτα τα δυο γραφεις max settings αλλα το physics ειναι off σωστα?? Για να βαλω τα ιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα