John-lamia Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 prospector8 η παρουσίαση σου ήταν αρκετά κατατοπιστικη. πολύ καλύτερη από κάποια site. είδαμε όχι μόνο πωσ τα πάει η κάρτα σε ένα απλό εμπορικό pc αλλά και πόση μνήμη θέλει το κάθε παιχνίδι στην στάνταρ ανάλυση 1080p. δεν τα βλέπουμε αυτα σε μεγάλα site. 1
Doc1355 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 είδαμε όχι μόνο πωσ τα πάει η κάρτα σε ένα απλό εμπορικό pc αλλά και πόση μνήμη θέλει το κάθε παιχνίδι στην στάνταρ ανάλυση 1080p. Θα μου επιτρέψεις να σε διορθώσω,καθώς αυτό δεν το είδαμε! Για να δεις κάτι τέτοιο πρέπει να ρίξει gameplay κανένα μισάωρο το λιγότερο (και πάλι ίσως να μην πετύχει σημεία που θα έχει peak) στο κάθε παιχνίδι και όπως καταλαβαίνεις κάτι τέτοιο είναι πρακτικά πολύ δύσκολο
John-lamia Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Θα μου επιτρέψεις να σε διορθώσω,καθώς αυτό δεν το είδαμε! Για να δεις κάτι τέτοιο πρέπει να ρίξει gameplay κανένα μισάωρο το λιγότερο (και πάλι ίσως να μην πετύχει σημεία που θα έχει peak) στο κάθε παιχνίδι και όπως καταλαβαίνεις κάτι τέτοιο είναι πρακτικά πολύ δύσκολο λογικα σε συνθήκες gaming, και μάλιστα σε lan θα χρειάζεται περισσότερη μνήμη. αλλά σε κλασικό campaign του θείου δεν θα έχει μεγάλη διαφορά. το πολύ 100ΜΒ.
konstantinos77 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Kαλοζικη η καρτα Prospector ..Θελω να σε ρωτησω ισως δεν το διαβασα ,στο bf4 σε 1080p βγαζεις 66 fps ή σε μεγαλυτερη αναλυση ? Στο λεω γιατι μου φανηκαν λιγα bro.
Doc1355 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 λογικα σε συνθήκες gaming, και μάλιστα σε lan θα χρειάζεται περισσότερη μνήμη. αλλά σε κλασικό campaign του θείου δεν θα έχει μεγάλη διαφορά. το πολύ 100ΜΒ. Παίρνω σαν παράδειγμα τα ss του Δημήτρη από το Metro LL Benchmak. Παρόλο που στο benchmark έχεις ένα δείγμα του παιχνιδιού αν παρατηρήσεις η μνήμη που χρησιμοποιείται είναι μόνο 920MB.. Παραθέτω ss που τράβηξα μόλις από gameplay σε ανοιχτό χώρο: Επίσης παρατήρησε πόση είναι η διαφορά των MB ανάμεσα στα 3 αποτελέσματα πχ του Crysis 3 και θα δεις ότι η διαφορά είναι αρκετά υπολογίσιμη και καθόλου μικρή
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Καλά skyrim default χαίρω πολύ, με τα μοντς όλα με τίποτα τόσα FPS..Και BF4 βγάζεις χαμηλά για 290. Αν θες να σου πω στο skype να τρέξεις λίγο το skyrim modded γιατί με ενδιαφέρει αν δεν βαριέσαι να δούμε πόσα βγάζει.
Doc1355 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μήτσο όταν μπορέσεις πες μου σε ποιο map έκανες το run του Battlefield 4 να τρέξω και εγώ να δω τι ψάρια πιάνω
Prospector8 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Kαλοζδ η καρτα Prospector ..Θελω να σε ρωτησω ισως δεν το διαβασα ,στο bf4 σε 1080p βγαζεις 66 fps ή σε μεγαλυτερη αναλυση ? Στο λεω γιατι μου φανηκαν λιγα bro. Σε αυτα τα παιχνιδια το benching ειναι λιγο περιεργο,ποτε καμια σκηνη δεν ειναι σταθερη και ιδια οταν θα το τρεξεις πανω απο μια φορα,γιαυτο πρεπει να βαλω τις διευκρινησεις που ηθελα. Στο Bf4 ,το benchmarκ ειναι του single player και διαλεξα την πρωτη πιστα που ειναι ενα απο τα πιο βαρια σημεια,πιστευω,που θα βρεις στο παιχνιδι. Ξεκινησα απο την στιγμη που βγηκαν εξω στο περιβαλλον μεχρι το σημειο που φτανουν πολλα ατομα με τα οχηματα. Φυσικα σε αλλα σημεια του παιχνιδια ειχα πολυ παραπανω fps,απλα διαλεξω το κατα την γνωμη πιο βαρυ. Οσο αφορα την Vram,εχει ενα δικιο ο Doctor οτι δεν ειναι το maximum usage of vram αυτοβπου δειχνβ που προκειται να συναντηση καποιος σε ενα απο τα παιχνιδια αυτα. Θελει λιγη παραπανω ωριτσα για να βρεις το maximum Vram. Aυτο ειναι και το αρνητικο με τα ingame benchmarks,απο την μια δεν αντικατροπτιζουν ολη την αληθεια παρα μια εικονα,αλλα απο την αλλη δεν θα ηταν καθολου συγκρισιμο μεταξυ μας να εκανε benchmark run σε οποιοδηποτε σημειο ενος game διοτι ολοι θα βγαζαμε διαφορετικα αποτελεσματα. Αρα για ευκολια χρησιμοποιούμε τα ingame bench και οσα δεν εχουν τα εχω τρεξει συμφωνα με βιντεακια που ειδα απο αλλα sites. Edit: Θα γινει επανεξεταση στο Bf4 και θα δειξωτο Avg και τον 3ων rub που θα τρεξω. Επισης την πεμπτη θα modarw full το skyrim και προσθεσω bench kai gpuz και ευελπιστω να ξεπερασω τα 3gb Vram 2
John-lamia Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Παίρνω σαν παράδειγμα τα ss του Δημήτρη από το Metro LL Benchmak. Παρόλο που στο benchmark έχεις ένα δείγμα του παιχνιδιού αν παρατηρήσεις η μνήμη που χρησιμοποιείται είναι μόνο 920MB.. Παραθέτω ss που τράβηξα μόλις από gameplay σε ανοιχτό χώρο: Επίσης παρατήρησε πόση είναι η διαφορά των MB ανάμεσα στα 3 αποτελέσματα πχ του Crysis 3 και θα δεις ότι η διαφορά είναι αρκετά υπολογίσιμη και καθόλου μικρή βασικα έχεις ωραία ταπετσαρία στην επιφάνεια εργασίας. και ναι, έτσι είναι, η μνήμη είναι σε διαφορετική κλίμακα με αρκετή διαφορά. και στο far cry, και στο crysis. πάντως απ ότι κατάλαβα τα 2GB ram είναι στάνταρ σταν 1080p ! εγώ που είμαι με οθόνη στα 1200p και είμαι το πολύ μισό μετρό μακριά από αυτή βλέπω ότι 2Χ ΑΑ Είναι απαραίτητα σε μερικούς τίτλοσ. πάντα με φουλ γραφικα! οπότε κάτω από 280Χ Δεν κανει να παω, αλλάζω που αλλάζω κάρτα κάθε 3 χρόνια ( η μετά από 2 σειρέσ ) αμα παω σε 270 πχ δεν την βγάζω ούτε χρόνο. υ.γ παντωσ δεν μου γέμισαν το ματι οι καινούριες καρτεσ από θέμα επιδόσεών.
Skr1ll3x Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Με τα extreme OC πατσισες τα 3μιση ευρω? Ου να μου χαθεις τσιπη! Δασκαλος για αλλη μια φορα ο Μητσος.. Μας εδειξε τι εχει να δωσει η νεα σειρα.. και ποσο μαλλον οταν δουμε και ολο το review μαζι με το flagship 290x.. Φυσικα και το vfm θα ειναι ολες οι custom υλοποιησεις καθως τα extra φουρφουρια (οπως προειπε και ο Μανος) στο αισθητικο κομματι ειναι επιεικος αθλεια.. Στο θεμα αποδοσης μας βοηθησαν να καταλαβουμε πανω κατω τι μας περιμενει οταν ερθουν οι custom/castom/costum/custum/caustom.. Οταν εχεις legit ταβανιασμενα κλοκια σε full load στους 60 βαθμους.. απλα δεν θες κατι αλλο. Δε ξερω τι θα κανει το αντιπαλο στρατοπεδο και τι περιμενουμε να βγει και ουτε με ενδιαφερει προς το παρων.. οταν βγει θα δουμε οι καταναλωτες/ακροατες/anti-fan-boyz αν εβγαλε μια εξησου καλη σειρα σαν αυτη την κινηση που εκανε η AMD.. Ενα πολυ μεγαλο μπραβο για τον χρονο την υπομονη και την ευκολοδιαβαστη παρουσιαση(πολυ μεγαλο "+" για αυτο) του Prosp.. Καλοριζικη και καλοταξιδι! Και καιρος να αφιερωσεις λιγο χρονο σε κανα game αδερφε.. Καλα τα benches αλλα εχεις καει με αυτα και δεν το χεις παρει χαμπαρι.. Thnx! 2
Prospector8 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ειχα να κανω bench και oc μηνες και μου ειχε λειψει Τωρα που εφυγε το μισο ανχος με τα benchies,εννοειται πως θα επιστρεψω στο gaming Φυλαω και καποια παιχνιδια για την νεα οθονη που θα ερθει το Δεκεμβρη. :> 2
Thanos1972 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Παντως για το skyrim το εχω modded απο κατι που κυκλοφορει μεσω θειου οποτε μπορω να δωσω και εγω νουμερα.αρκει να βρουμε καλο σκηνικο για τα νουμερα.
Prospector8 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εχω βρει ενα path που περνας απο δαση βουνα λαγκαδια καταρακτες και ταυτοχρονα σου επιθονται λυκοι οποτε βλεπεις και τις combat καταστασεις Θα σου πω μολις γυρισω απο δουλεια γιατι δεν θυμαμαι πως λεγεται το σημειο. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2013 από Prospector8
Skr1ll3x Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Εχω βρει ενα path που περνας απο δαση βουνα λαγκαδια καταρακτες και ταυτοχρονα σου επιθονται λυκοι οποτε βλεπεις και τις compat καταστασεις Θα σου πω μολις γυρισω απο δουλεια γιατι δεν θυμαμαι πως λεγεται το σημειο. compat οπως λεμε costum?
Prospector8 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δεν καταλαβαινω τι λες,μου κανεις εdit το ποστ μου?? Combat εγραψα! @Γιατρε τι εγινε με το bf4??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα