Προς το περιεχόμενο

Παρουσίαση Sapphire R9 290 Reference+Custom Υλοποίησης

Prospector8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ωραίος ακόμα μια φορά @Pro με ενδιαφέροντα πράγματα και διασπορά γνώσης που χρειαζόμαστε όλοι μας.

Θα βάλω ένα αστεράκι υποσημείωσης * (αν μου επιτρέπεις) σε όλο αυτό που αν και δικαιωματικά έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο η καινούρια σου κάρτα,κατά την δική μου ταπεινή γνώμη πρέπει ν'αναφερθει ότι σε αυτά τα αποτελέσματα έχει συμβάλει ουσιαστικά και το "γήπεδο" που την έβαλες να παίξει μπάλα,δηλαδή όλος ο υπόλοιπος υπολογιστής που της παρέχει την υποστήριξη και συνεργασία που χρειάζεται.

Keep Going εμείς θα είμαστε πάντα παρόντες ως μαθητές σε τέτοιες καλές προσπάθειες που μας πάνε όλους παρακάτω.

Υ.γ στο τέλος της εβδομάδας θα έχω και εγώ μια GByte R9 270x για τις δοκιμές μου στο Hackint0sh.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχεις μεγαλο δικιο σε αυτο που λες αρκει να αναφερω οτι για αυτες τις θερμοκρασιες που διαβαζουμε βοηθαει το κρυο στο δωματιο μου,τα 6 ανεμιστηρακια που εχω στο κουτι, και φυσικα το 650W τροφοδοτικο που με 550αρι δεν ξερω αν θα ειχα θεμα με ΟC CPU+OC GPU,αλλα τουλαχιστον με αυτο νοιωθω ασφαλεια :)

Ανανεωθηκε το review, με τα Overclock sections, μενει το Benchmark του COD και το πινακακι για την σουμα. Και αλλες μικρες μικρολεπτομερειες που θα κανω με το καιρο. 

• Like 2

Έβαλες και τα OC βλέπω και έχεις και μεγάλα gains.Ωραίος  :)

Σιγά ποιόν απογοήτευσες ρε,έριξες πόση δουλειά.Κτήνος η κάρτα ειδικά για τα λεφτά της έτσι;Άξιζε η αναμονή.

Καλοδούλευτη φιλαράκο.

• Like 3

Μπραβο ρε Δημητρη,πολυ ωραιος για αλλη μια φορα.

Ευχαριστουμε και καλοριζικο το εργαλειο!!!

Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1

Πολυ καλη δουλεια και μπραβο σου! Η καρτα τα παει παρα πολυ καλα και τελικα ειμαι 100% σιγουρος οτι μιλαμε για τη πιο VFM λυση της αγορας. 

Προσωπικα την reference δεν την θεωρω vfm..για τους γνωστους λογους.
Επισης δεν θα εβαζα ποτε accelero κτλ γιατι δεν μου αρεσουν καθολου οπτικα παροτι κανουν πολυ καλη δουλεια!

Αν ηταν για νερο..ανετα!!!

Αλλα σιγουρα η καρτα θα ειναι vfm και το απολυτο sold out οταν ερθουν οι custom υλοποιησεις,εκει θα δειξει την πραγματικη αξια της νομιζω..

EDIT: Και για να μην ξεχάσω..για εμάς που αγαπάμε mGPU,καλό ξεβράκωμα :P

Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App

Μακαρι παιδες να περναγε μια 780 απο τα χερια μου :D

@Rellik Τι εννοεις ?? Αμα ανοιξεις τα spoiler εχουν μεσα το gpu z που δειχνει την maximum θερμοκρασια που επιασα στο αντιστοιχο benchmark.

εγω αυτο που εχω να πω φιλαρακι ειναι οτι χαιρομαι που βλεπω να ασχολησε τοσο πολυ,κατατοπιστικοτατος και πολυ καλες μετρησεις.

για την ιστορια εχεις καλυτερες θερμοκρασιες απο την Mk 26 και σου εχει τυχει καλο κομματι σε καρτα.(καλυτερο απο εμενα τουλαχιστον :P ).μπραβο.

• Like 3

Μακαρι παιδες να περναγε μια 780 απο τα χερια μου :D

@Rellik Τι εννοεις ?? Αμα ανοιξεις τα spoiler εχουν μεσα το gpu z που δειχνει την maximum θερμοκρασια που επιασα στο αντιστοιχο benchmark.

Στραβομάρα :)

Αυτά είναι maxed out + heavy oc και οι θερμοκρασίες μαξ 56-57!!!   :X  Μανούλα μου, μαμάει και δέρνει η κάρτα!!!  :blink:

Δηλαδή τι θα γίνεται αν αγοράσει 'κανείς' την 290Χ και της πετάξει καμιά τέτοια ψύξη πάνω ή καλύτερα νεράκι?  Σαν να ξύνεται το χεράκι μου  :devil:

Πολλά συγχαρητήρια και πάντα τέτοια Prospector8!!!

• Like 3

Ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και υποσχομαι περισσοτερα ! :D (1440p τα χριστουγεννα,update oποιο μεγαλο παιχνιδι βγαινει,πινακες με γραφημματα και συγκρισεις με αλλες καρτες κτλπα)

Το κυριως προβλημα μου που ηταν απο την αρχη ηταν...ο Χρονος!! ειχα τοσα πολλα που ηθελα να γραψω και να δειξω ,και ενω λεω συνεχεια οτι ειναι δουλεια μπαμ μπαμ,για καποιο ανηξηγητο λογο μου παιρνει ΑΠΕΙΡΗ ωρα σε συγκριση με τον ελευθερο μου χρονο :/ Ηθελα να γραψω πως και που εγινε το καθε benchmark,να σας κανω παραθεση σε βιντεακι το run του,να πειραματιστω πιο πολυ με την reference για να σας ελεγα πιο πολλα πραγματα

πανω σε αυτη αλλα θα μου πειτε αυτα τα εχουμε

διαβασει και σε sites του εξωτερικου.Οπτικα παντα εχω περιθωρια βελτιωσεις δεν ειμαι και απολυτα ικανοποιημενος που επελεξα Ονομα-Setting-Fps και κατω spoiler με την φωτο,αλλα χωρις spoilers δεν μου αρεσε καθολου το αποτελεσμα.

Anyway,θα το βελτιωσω σιγα σιγα και θα γινει ακομα καλυτερο. Παιδες μην ξεχναμε το review του The_Blade με μια 290Χ,οπου συννενοηθηκαμε να εχουμε τα ιδια ρολογια επεξεργαστη και αρκετα ιδια παιχνιδια οπου στο τελος θα υπαρξει ενα μεγαλο πινακακι που θα δειχνει οποια διαφορα υπηρξε και σε στοκ και σε overclock καταστασεις :)

• Like 9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...