Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να σου πετάει αυτό το παραθυράκι το SMART θα ξύπνησε :/ Δες το sentinel αλλά υπολογίζω θα γράφει πολύ πράμα...

Για O&O δοκίμασε το O&O DiskRecovery 7.1 Build 187 Tech Edition

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσο για το Sentinel....

τον ύπνο του δικαίου..

The hard disk status is PERFECT. Problematic or weak sectors were not found and there are no spin up or data transfer errors. 

No actions needed.
Δημοσ.

Μήπως βλέπεις τον άλλον δίσκο; Απο αριστερά επιλέγεις. Γιατί για να έχει πάρει χαμπάρι το λειτουργικό οτι έχεις θέμα πάει να πει οτι έχει προχωρήσει το πράγμα...

Δημοσ.

Τον σωστό δίσκο επιλέγω σίγουρα! Επίσης δε μ'αφήνει - το sentinel - να κάνω hard disk test, μου λέει test failed by unkown element

Δημοσ.

Μπέρδεμα είναι ο δίσκος σου :P

Απο την μία διαβάζει λίγο και απο την άλλη δεν διαβάζει τίποτα...

Δοκίμασε διάφορα προγράμματα επαναφοράς μπας και κάνεις τίποτα. Πάντως έστω και ένα αρχείο να βλέπεις με τα προγράμματα επαναφοράς πάει αν πει οτι η πλακέτα πρέπει να είναι ΟΚ, μετά πας σε επιφάνεια δίσκου... 

Δημοσ.

Δεν είναι εχμ... Free αυτό... Άμα το βρεις θα το βρεις σε κανένα θείο σου που μπορεί να το έχει  :ph34r:

Το regenerator οχι, δεν είναι για αυτήν την δουλειά.

Δημοσ.

Επιμένει το O&O να μη βρίσκει τον καμένο δίσκο. Δεν τον εμφανίζει στη λίστα με τους δίσκους.. 

που θα πάει το σκασμένο θα το καταφέρω...

Δημοσ.

Παράξενο... Κάνε ρεστάρτ... Αν και πάλι δεν... Συνεχίζεις με τα προγράμματα που αναφέρονται στο άλλο thread, ontrack κτλπ κτλπ

Το Jumper καλύτερα βάλε το στο μάστερ αλλά και στο slave θέμα δεν πρέπει να έχεις, ένα πρόγραμμα μόνο που ξέρω έχει θέμα και νομίζω είναι σε DOS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...