Brut3r Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Πόσο εύκολα ή δύσκολα χαλάνε οι παιχνιδομηχανές μας; Πόσες έχουν παραδώσει πνεύμα στα χέρια μας;
NickTG Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέχρι τώρα δεν μου έχει χαλάσει καμία.Ακόμα και το Xbox360 που το είχα πάρει τον πρώτο μήνα το πούλησα λειτουργικό μετά από 2 χρόνια.
Vole Maulder Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Εμένα το πρώτο μου 360 παρέδωσε πνεύμα 3 φορές σε ενάμιση χρόνο μέχρι να αποφασίσει η MS να μου το αντικαταστήσει αντί να μου το επιστρέφει επισκευασμένο. Το 2ο ζει ακόμα, 6 σχεδόν χρόνια μετά, στο σπίτι ενός φίλου. Το XBOX Slim, ή όπως λέγεται επίσημα, κλείνει αισίως τα 3 του έτη σε ένα μήνα. Το PS3 Slim μου επίσης ζει και βασιλεύει από το 2010 (νομίζω ότι ήταν το '10, ίσως να ήταν και το '09 και να το ξεχνάω). Από τις υπόλοιπες (Gameboy, SNES, PS1, PS2, PSP, DS Lite, XBOX, Wii), πέρα από ένα PS2 που κάηκε από μαλακία του ηλεκτρολόγου (μεγάλη ιστορία, έκαψε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές στο σπίτι ο τύπος) και το ματάκι του PS1 - το οποίο όμως ούτε πρόσεχα και είχε βγάλει και 5 χρόνια ώς τότε - δε μου έχει χαλάσει κάτι άλλο, και όλες, συμπεριλαμβανομένων φορητών και Wii, έχουν δουλέψει πάρα πολλές ώρες (εντάξει, το DS όχι τόσο).
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ειχα τα 360 των πρωτων φουρνιων,.Το πρωτο χαλασε,το δευτερο επισης,το τριτο επισης και αλλη μια 4 φορα .Ωσπου πηρα το resident evil εκδοση και την εχω 2,5 χρονια περιπου και δεν εχει παθει τιποτα.Ενα ps3 fat που εχω τωρα μια χαρα κραταει ,κανενα προβλημα ακομα
Heatspreader Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ποτέ δεν μου έχει χαλάσει κονσόλα.Έχω από Playstation 1, μέχρι και το Playstation 3. Ειδικά το Playstation 1 είχε φάει άπειρες ώρες παιχνιδιού! Πάντα ήμουν προσεκτικός όμως. Σε καλή θέση κάτω από την τηλεόραση, πάντα καθαρά, πρόσεχα τα δισκάκια μου (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό) και γενικά πάντα ήμουν ψείρας με τα πράγματα μου.
p3tran Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 την γενια που μας τελειωσε μολις, ειχα 5-6 360 που πεσανε στον αγωνα, 1 ps3 και 1 wii νεκρα επισης. τα περισσοτερα απο τα 360 καθως και το wii ηταν επισκευασιμα. ολες οι βλαβες ηταν απο ελαττωματα των συσκευων και οχι κακη χρηση. και η πλακα ειναι οτι σχετικα με τις ωρες που παιξανε, πιο κουφο ηταν που χαλασανε τα ps3 και wii παρα τα 360. τωρα, στο τελος της γενιας εχω 3χ 360 που λειτουργουνε, ενα ps3 slim 320αρι και ενα wii. συντομα θα πανε ολα στην αποθηκη να βρουνε τους παπουδες τους...
Tilemaxx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μόνο το PS2 fat μου είχε χαλάσει 2-3 φορές. Δυο Σλιμ PS2 που έχω παίζουν ακόμα, το 360 μου το πούλησα άθικτο, και το PS3 μου εδώ και 2 χρόνια δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό.
Brut3r Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ας βάζουμε και σε παρένθεση το κόστος της βλάβης(σε συσκευές που ναι μεν παρέδωσαν πνεύμα αλλά ξανά-γεννήθηκαν από τις στάχτες τους).
ikaruga24 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 6 μηχανηματα Χ360 με RROD και τελος. Ολες οι αλλες οι κονσολες που αγορασα αποδειχτηκαν σκυλια μαυρα.
Vole Maulder Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 6 μηχανηματα Χ360 με RROD και τελος. Ολες οι αλλες οι κονσολες που αγορασα αποδειχτηκαν σκυλια μαυρα. Τι τύχη ήταν αυτή, ρε άνθρωπε;
8-bitMUSIC Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Εχω ενα ps2 απο την 1 δημοτικού νομίζω τωρα ειμαι 1 λυκείου δεν εχει χαλάσει οπως και το xbox 1 χρόνο που το εχω! Sent from my iPad using Insomnia
kabamaru21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μεσα σε μια βδομάδα, το xbox μου πεταξε rrod (falcon) και το 60Gb ps3 μου ylod! Να πανε στο διάολο και οι δυο εταιρίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα