Προς το περιεχόμενο

fx 8350 k asus asus m5a99fx pro r2.0 oc

andreas84gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια καλησπερα.εχω ενα θεμα με το κλοκαρισμα του 8350 μου.τον εφτασα με την βοηθεια απο ενα βιντεο στο youtube (με την ιδια μητρικη) στα 4.7,αλλα στο prime μου βγαζει παντα error ο εβδομος πυρηνας ενω οι αλλοι δουλευουν.τα βηματα τα εκανα ακριβως οπως στο βιντεο.βεβαια ακομα κ στα default ο επεξεργαστης πριν τον κλοκαρο παλι μου εβγαζε error στο prime.για την ωρα τον αφησα στα 4.7 κ βλεπουμε...κ κατι αλλο.μετα το κλοκαρισμα μπηκα στο bios  να επαναφερω της ρυθμισεις που επανεφερουν τον επεξεργαστη σε λιγοτερο frequency απο τα 4.7 οταν ειναι σε idle αλλα το ρευμα παραμενει ψηλα σταθερο στην τιμη του κλοκαρισματος,δεν πεφτει οπως κ το frequency καθε φορα.τι να κανω γι αυτο?? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το ειχα κανει κ στα default εβγαζε προβλημα ο 7 πυρηνας νομιζω. για το ρευμα τι να κανω ωστε να πεφτει μαζι με την συχνοτητα??εχει μεινει σταθερο στα 1.455.να ενεργοποιησω το EPU power saving mode? 

οχι,ενεργοποιησε το coolnquiet για την συχνοτητα και για το ρευμα,σε offset θα παιζεις.οχι καρφωτα.

βαλε και cpu Load line calibration....βασικα ποια ειναι η μητρικη σου?

το cpu Load line calibration το εχω στο ultra high.κ το coolnquiet το εχω ενεργοποιηση αλλα μου ριχνει μονο την συχνοτητα,το ρευμα δεν το πειραζει να πηγαινει αναλογα. γι αυτο λεω μηπως πρεπει να ανοιξω το EPU. η asus M5A99FX PRO 2.0  ειναι η μητρικη.

Παιδια καλησπερα.εχω ενα θεμα με το κλοκαρισμα του 8350 μου.τον εφτασα με την βοηθεια απο ενα βιντεο στο youtube (με την ιδια μητρικη) στα 4.7,αλλα στο prime μου βγαζει παντα error ο εβδομος πυρηνας ενω οι αλλοι δουλευουν.τα βηματα τα εκανα ακριβως οπως στο βιντεο.βεβαια ακομα κ στα default ο επεξεργαστης πριν τον κλοκαρο παλι μου εβγαζε error στο prime.για την ωρα τον αφησα στα 4.7 κ βλεπουμε...κ κατι αλλο.μετα το κλοκαρισμα μπηκα στο bios  να επαναφερω της ρυθμισεις που επανεφερουν τον επεξεργαστη σε λιγοτερο frequency απο τα 4.7 οταν ειναι σε idle αλλα το ρευμα παραμενει ψηλα σταθερο στην τιμη του κλοκαρισματος,δεν πεφτει οπως κ το frequency καθε φορα.τι να κανω γι αυτο?? 

Μήπως ο επεξεργαστής είναι ελλατωματικός?

το ειχα κανει κ στα default εβγαζε προβλημα ο 7 πυρηνας νομιζω. για το ρευμα τι να κανω ωστε να πεφτει μαζι με την συχνοτητα??εχει μεινει σταθερο στα 1.455.να ενεργοποιησω το EPU power saving mode? 

Το νομιζω απο το σιγουρα απεχει αρκετα. Reset to default και δοκιμασε ξανα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...