Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσοχή όμως, είναι τύπου LTH (με τη χρυσή επιφάνεια εγγραφής) και όχι τα "κανονικά" bluray δισκάκια.

Ειναι κακο αυτο?

Δημοσ.

προσφορα δεν ειναι.  αν ηταν 10 τμχ  ναι,  αλλα ειναι 5 και βγαινουν  1.60  το δισκακι  οταν εγω με 1.90  παιρνω τα 50GB...

Καλυτερα παρε  αυτα εδω τα TDK που ειναι και printable  και βγαινουν 6.27 με τα μεταφορικα μεσα.

και  αν θελετε και με 50GB  εγω παιρνω αυτα εδω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. κατεβαζω ολοκληρα Bluray iso και τα γραφω και παiζουν σε ολους τους bluray players και σε PS4  με τα μενου τους κανονικα! και κανουν μονο 19 ευρω  τα 10 δισκακια  , δηλαδη  1.90 ευρω / 50GB

Δημοσ.

προσφορα δεν ειναι.  αν ηταν 10 τμχ  ναι,  αλλα ειναι 5 και βγαινουν  1.60  το δισκακι  οταν εγω με 1.90  παιρνω τα 50GB...

Καλυτερα παρε  αυτα εδω τα TDK που ειναι και printable  και βγαινουν 6.27 με τα μεταφορικα μεσα.

και  αν θελετε και με 50GB  εγω παιρνω αυτα εδω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. κατεβαζω ολοκληρα Bluray iso και τα γραφω και παiζουν σε ολους τους bluray players και σε PS4  με τα μενου τους κανονικα! και κανουν μονο 19 ευρω  τα 10 δισκακια  , δηλαδη  1.90 ευρω / 50GB

10 τεμαχια ειναι και οχι 5

Δημοσ.

Ειναι κακο αυτο?

Όχι και τόσο, απλώς μπορεί κάποια παλαιότερα bluray recorders-players να μην τα αναγνωρίζουν καθόλου ή να τα γράφουν σε χαμηλή ταχύτητα, και να τα διαβάζουν επίσης με χαμηλή ταχύτητα. Για παράδειγμα, το δικό μου παλιό LG GGW-H20L τα γράφει μόνο μέχρι 2x ταχύτητα, και μόνο με το τελευταίο firmware.

Επίσης απ' ό,τι θυμάμαι, είχα διαβάσει ότι γενικά τα LTH δεν είναι τόσο αξιόπιστα για μακροχρόνια αποθήκευση δεδομένων λόγω της τεχνολογίας κατασκευής τους, σε σχέση με τα "συμβατικά" bluray δισκάκια (έχει να κάνει με το υλικό επίστρωσης της επιφάνεια εγγραφής τους ή κάτι τέτοιο). Είναι πάντως θετικό το ότι τα συγκεκριμένα είναι "made by Taiyo Yuden".

Με αφορμή ωστόσο το άνοιγμα του θέματος, έκανα έναν έλεγχο ανάγνωσης (transfer rate test) σε ένα τέτοιο JVC BD-R LTH δισκάκι που είχα γράψει τον Αύγουστο του 2012 και διαπίστωσα ότι διαβάζεται άψογα. Για την ιστορία, στο recorder μου: αρχική ταχύτητα ανάγνωσης: 1,67x, τελική ταχύτητα: 3,74x, μέση ταχύτητα: 2,70x (όγκος δεδομένων: 19,51 GB). Αρκετά χαμηλή, αλλά βέβαια αναμενόμενη με δεδομένη την παλαιότητα του εγγραφέα μου. Παραθέτω και screenshot.

post-42026-0-69356300-1385330544_thumb.png

Δημοσ.

10 τεμάχια είναι (είχα πάρει το ίδιο προϊόν την προηγούμενη εβδομάδα στα 14 ευρώ).

Το 5 τεμάχια που λέει κάτω κάτω έχει ξεφύγει σε copy-paste περιγραφής. Ισχύει ό,τι λέει ο τίτλος, 10 τεμάχια δηλαδή 0,81 το δισκάκι, πολύ καλό για Taiyo Yuden.

Δημοσ.

10 τεμάχια είναι (είχα πάρει το ίδιο προϊόν την προηγούμενη εβδομάδα στα 14 ευρώ).

Το 5 τεμάχια που λέει κάτω κάτω έχει ξεφύγει σε copy-paste περιγραφής. Ισχύει ό,τι λέει ο τίτλος, 10 τεμάχια δηλαδή 0,81 το δισκάκι, πολύ καλό για Taiyo Yuden.

και  παλι  τα TDK  που σας εδωσα παραπανω ειναι πολυ καλυτερη περιπτωση!

και πιο ποιοτικα , και εχουν printable επιφανεια , ΚΑΙ ειναι και πιο οικονομικα  , μολις 0,62 το δισκακι  .  H αυτα εδω

Δημοσ.

Καλώς, εγώ δεν μπαίνω στη διαδικασία να συγκρίνω μια αγορά από το e-shop σε δισκάκια μιας μάρκας και τύπου με αγορά από ebay άλλης μάρκας/τύπου. Την προσφορά την ανέφερα διότι έκαναν 14 ευρώ και τώρα κάνουν 8.10 και είναι αντικειμενικά μια καλή τιμή για επώνυμα δισκάκια στην ελληνική αγορά.

Δημοσ.

Η συγκριση γινεται κυριως με αυτην την τιμη για οσους ενδιαφερονται για τα συγκεκριμενα

http://discimpex.skroutzstore.gr/p.10tem-Taiyo-Yuden-JVC-Hard-Coat-BD-R-LTH-25GB-6x-Cakebox-10-Japan-Made.849808.html

αρα ειναι καλη περιπτωση γενικα και αριστη για ατομα που δεν κανουν αγορες απο το εξωτερικο.

και  παλι  τα TDK  που σας εδωσα παραπανω ειναι πολυ καλυτερη περιπτωση!

και πιο ποιοτικα , και εχουν printable επιφανεια , ΚΑΙ ειναι και πιο οικονομικα  , μολις 0,62 το δισκακι  .  H αυτα εδω

Για την printable επιφανεια εχεις δικιο για οποιον τον ενδιαφερει αυτο, αλλα για το ποιο ποιοτικα τα TDK μην περνεις και ορκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...