Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την Πρίγκηπο άλλος την πρότεινε όμως, δεν την είχες έτοιμη στο μυαλό σου... :devil:

Ναι.... Οπότε μάλλον άλλος έπρεπε να το ανοιξει το θέμα! :P

• Απαντ. 237
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα βάλε με με ερωτηματικό, γιατί στις 12 έχω ένα ιδιαίτερο και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το αναβάλλω. Θα προσπαθήσω, αλλά χλωμό το βλέπω. Μάλλον θα περάσω κατά τις 2+, λογικά εκεί θα είστε ακόμη.

Δημοσ.

Εμένα βάλε με με ερωτηματικό, γιατί στις 12 έχω ένα ιδιαίτερο και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το αναβάλλω. Θα προσπαθήσω, αλλά χλωμό το βλέπω. Μάλλον θα περάσω κατά τις 2+, λογικά εκεί θα είστε ακόμη.

ok.

Ναι εκει θα μαστε.

Δημοσ.

Σας ζηλεύω ρε παιδιά.... άντε να γίνει και κάτι τέτοιο στο Ηράκλειο, αλλα πόσοι θα είμαστε? εγω και 2 ακόμα? :(

Α ρε Σαλόνικα λατρεία!!

Δημοσ.

Κανα 4-5-6 πρέπει να είστε σίγουρα, αυτούς που ξερω εγώ τουλάχιστον. α στείλουμε καποιον αν είναι να σας οργανώσει. btw για τη συναντηση εγω δεν ειμαι ακομα μόνιμα στη Θεσσ. αλλά περιμένουμε το ΣΚ το 1ο καλό χιόνι οπότε δυσκολα.

Δημοσ.

Για χιονοδρομικά μιλούσα :-D

Οκκκ!

Για τη συνάντηση τελικά να σε υπολογίζουμε;

Δημοσ.

Εγω ερχομαι με συνοδεια κηδεμονα ... Χαχαχαχα

Με τον yiannis27gr θα ερθω...

@δημητρα στειλε μου σε περικαλω το κινητο σου με πμ αν επιτρεπεται για να εχουνε καποιον να παρουμε οταν φτασουμε εκει...

• Like 1
Δημοσ.

@δημητρα στειλε μου σε περικαλω το κινητο σου με πμ αν επιτρεπεται για να εχουνε καποιον να παρουμε οταν φτασουμε εκει...

συναντηση θεσσαλονικιων και καλα 

troll-face---problem_17-623203123.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Λέω να έρθω και γω (πρωτη φορά σε τέτοια συνάντηση). Για να μη κοιτάω προηγούμενες σελίδες, γίνεται να πει κάποιος πού και τι ώρα θα γίνει η συνάντηση;

Thnx

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...