BadBoy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να μαζέψουμε συμμετοχές και μετά να αποφασίσουμε. Αν είμαστε 6-7 σκεφτόμαστε και άλλα μέρη από ότι 10+. Η Ζώγια στην αρχή της Σβώλου είναι μια πρόταση, όπως επίσης και η Πρίγκιπος που είναι δίπλα στο τούρκικο προξενείο. Ειδικά στο δεύτερο και θα χωράμε άνετα λογικά και συνδυάζει καφέ και μπίρα, ώστε να πάρει ο καθένας ότι θέλει. 1
mylo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 how about κεδρινος λόφος? εύκολη πρόσβαση και παρκινγκ
mary Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μου άρεσει η προταση του Bad Boy για τη Πριγκηπο. Καφε και μπυρα! @Μylo καλό αλλά λεμε για κάτι πιο κέντρο, εκτος αν αρεσει και στους υπολοιπους οποτε παμε εκει 1
alex_000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Αυτή η πόλη όσο αδικεί τα παιδιά της, θα τα χάνει. *ελα νταξει μονο την αποφωνηση διαβασες. Ετσι ακριβώς. Εγώ για Χριστούγεννα θα ανέβω πάνω μια εβδομάδα.
yannis27gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Καλά που έστειλε μήνυμα ο Λίβε, ομολογώ ότι δεν μπαίνω σε άλλα τοπικ πέρα από τα 2-3 που παρακολουθώ και δε θα το παιρνα χαμπάρι ότι επίκειται συνάστηση. (ντροπή σου Δήμητρα που δεν ενημέρωσες) Μέσα κι ο παπούς. Λίβε μη μασας, την ξερω την πολη, οπου και να κανονισουν δε θα εχουμε θεμα. Αλλα 3 το μεσημερι ρε σεις; Τι άκυρη ώρα! Εκείνη την ώρα τρώμε μεσημεριανό. Θα πρέπει να φάμε κατιτις κατά τη μία για να μας κρατήσει μέχρι το απόγευμα που θα φάμε μεσημεριανό! Δε κανονίζετε σε κανα τσιπουράδικο να φάμε εμείς οι πεινασμένοι χαλκιδικιώτες; Αν επιμείνετε για καφε, τουλάχιστον κάπου που να έχει καλή μαύρη μπύρα
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Γιαννη, είπε ο Λιβερ ότι θα ενημερώσει... (ντροπή σου Δήμητρα που δεν ενημέρωσες) καλύτερα για καφέ(πάρτε τάπερ με ρεβυθοκεφτέδες) 1
Liverpool89 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Εγω θα ερθω με τον Γιαννη... Περιμενω μονο την τεταρτη για την επισκεψη που εχω... Και μετα βουρ... Παντως αν κανονιζαμε για φαι θα ταν πιο απλα τα πραγματα απο θεμα χωρου τραπεζιων κλπ... Θα με κανετε να κουβαλαω αυγα και τοστ ... Και θα με κοροιδευεται κιολας...
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Έλα Liver, θα κάνουμε πικ νικμπορούμε το ραντεβού να το κάνουμε στη 1 ώστε να πιούμε το καφεδάκι και μετά να πάτε για φαγητό
Liverpool89 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Γιατι τοσο νωρις δεν το καταλαβαινω.. 15:00 για καφε, μετα φαι.. Η κατευθειαν φαι... Αν αποφασισομε φαι τοτε το πραγματα νομιζω γινονται πιο απλα απο θεμα χωρου... Δεν ειναι αναγκαιο να παρουμε ατομο και μεριδα.. Πιο πολυ μεζεκλιδια... Θα ναι νομιζω και πιο ανετα με χαμηλη μουσικη και οχι ο ενας πανω στον αλλον ή να παμε σε μια καφετερεια και να φαμε κανενα ακυρο λογο ατομων, να μας πουνε μπορω να σας βαλω τους μισους εκει τους αλλους παραδιπλα.. Α και το "πατε" δεν το επιασα.. Δεν θα ακολουθησεις... ;
mary Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Κοιταξτε, κατα πασα πιθανοτητα και αν εχουν ορεξη οι περισσοτεροι (δλδ πανω απο 4 ατομα) θα παμε μετα για φαι. Οποτε αν ειναι βαζουμε το καφε στη 1. Απλα ρε liverpool ειναι αυτο που ειπε η δημητρα..μπορει καποιοι να εχουν θεμα με το φαγητό γιατι ειναι πιο μεγαλο έξοδο..
Liverpool89 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Οκ το καταλαβαινω... Συναντηση στις 13:00 1/12/13 βρειτε και ενα μαγαζι που να λεγετε "ΕΝΑ"....
yannis27gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω είναι το πιο λογικό αυτό. Συνάντηση στη 1 για καφε και βλέπουμε για τα λοιπά. Μου άρεσει η προταση του Bad Boy για τη Πριγκηπο. Καφε και μπυρα! +1 για Πρίγκηπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις