Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλος απο Χαλκιδικη δεν θα ερθει να κανονισουμε να παμε παρεα...Μην οργωσω τους δρομους της ασφαλτου μονος μου......

θα ρθω να σε πάρω απο λευκό πύργο εσένα μη στεναχωριέσαι δε θα χαθείς.. πάρκαρε κάπου παραλία μετά απο λευκό πύργο ή αστο στα ξαδέρφια καλύτερα

καιρός να μάθεις και τη θεσσαλονίκη

• Like 1
Δημοσ.

καλό ακούγεται και αυτό...

τα παιδιά να παρκάρουν πιο μακριά και να περπατήσουν, δε θα τους πέσει και ο κώλος :-P

τί είναι το ιστορικό κέντρο;; την περιοχή κοντά ναυαρίνου εννοείς;

Ιστορικό κέντρο είναι από τον λευκό Πύργο έως και την πύλη του Βαρδαρίου(εκεί λιμάνι-δικαστήρια) έως Άνω Πόλη - Επταπύργιο

Δημοσ.

kitchen bar, shark, garcon,ΑΧΙΛΙΟΝ,tribeca...αυτα για καφε παραλια....

και εμενα θα μου αρεζε η ιδεα για καφε αλλα εχω φαει απο κανα 2 εδω μεσα μπινελικια οποτε καλητερα οχι :P

Δημοσ.

καλό ακούγεται και αυτό...

τα παιδιά να παρκάρουν πιο μακριά και να περπατήσουν, δε θα τους πέσει και ο κώλος :-P

τί είναι το ιστορικό κέντρο;; την περιοχή κοντά ναυαρίνου εννοείς;

Που να παρκαρουν δηλαδη για να ξερω και γω....

Και αν θα το βρουν μετα ετσι οπως το αφησαν ....

Δημοσ.

Κοιτα να την μαθω δεν νομιζω....

Να χαθω ναι.....

Κατι θα κανουμε ....

Απλα να καταληξουμε που θα παμε πρωτα να ξερω τι με γινεται και μενα.... 

Παω να κανω κατι μπιφτεκαρες να φαω και επανερχομαι,....

Δημοσ.

ρε πόστη γιατί το παίζετε πάντα τόσο δύσκολοι... αμφιβάλω αν έχετε πραγματικά λόγο να γκρινιάζετε και να μη θέλετε ή το ένα ή το άλλο

όχι δε μ'αρεσει το ένα, όχι δε θέλω το άλλο... αί πο δω πάμε κάπου και τουμπεκι, κακομαθημένα!!

Επειδη το ποστ σου θα το χαρακτηριζε καποιος ακρως επιθετικο χωρις ιδιαιτερο λογο και τυχαινει να βρικεται κατω απο το δικο μου, θα σου απαντησω εγω.Η συμφορουμιτισσα μαιρηενα ειχε την ιδεα να ανοιξει νεο θεμα για συναντηση Θεσσαλονικιων (οχι οπως τους αθηναιους που τα ειχαν ολα σε ενα θεμα-μπαχαλο) στο οποιο ανακοινωνει ημερομηνια-ωρα-μερος και στο τελος παροτρυνει τα μελη απο Θεσσαλονικη,που θελουν να συμμετασχουν, να προτεινουν με την σειρα τους καποιο αλλο μερος.Στο 6ο ποστ ο χρηστης τζιαλκης αναφερει (χωρις να ειναι σιγουρος) οτι το συγκεκριμενο καφε εχει κλεισει.Στο 9ο ποστ επιστρεφει ο τζιαλκης,ενημερωμενος, παραθετοντας μαλιστα και σχετικο λινκ που επιβεβαιωνει οτι το συγκεκριμενο καφε δε λειτουργει πια [χαρακτηριστικο αποσπασμα του αρθου  "ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ"].Στη συνεχεια γινεται συζητηση,αλα βορεια, για το που μπορει να λαβει χωρα η συναντηση και για το τι αλλο θα μπορουσαμε να κανουμε εκτος απο το να πιουμε καπουτσινο και να φαμε κουλουρακια.Δε μπορω να καταλαβω τον εκνευρισμο σου και με στεναχωρησαν ιδιαιτερα οι προσβλητικοι χαρακτηρισμοι προς ολα τα παιδια που προπαθησαν να συνεισφερουν στο θεμα αυτο.Για αυτο προτεινω να ηρεμησουμε και καποια στιγμη θα βρεθει η ακρη, χαλαρα και χωρις αγχος.Αλλωστε εχετε ακομα μια βδομαδα σχεδον μπροστα σας.

ευχαριστω για τη φιλοξενεια,

ενας πρώην Σαλονικιός

frapes.jpg

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσ.

Γιατι πρώην Ατηλιο; Σε εξόρισε ο Μπουταρης;

Αυτή η πόλη όσο αδικεί τα παιδιά της, θα τα χάνει.

*ελα νταξει μονο την αποφωνηση διαβασες.

Δημοσ.

Επειδη το ποστ σου θα το χαρακτηριζε καποιος ακρως επιθετικο χωρις ιδιαιτερο λογο και τυχαινει να βρικεται κατω απο το δικο μου, θα σου απαντησω εγω.Η συμφορουμιτισσα μαιρηενα ειχε την ιδεα να ανοιξει νεο θεμα για συναντηση Θεσσαλονικιων (οχι οπως τους αθηναιους που τα ειχαν ολα σε ενα θεμα-μπαχαλο) στο οποιο ανακοινωνει ημερομηνια-ωρα-μερος και στο τελος παροτρυνει τα μελη απο Θεσσαλονικη,που θελουν να συμμετασχουν, να προτεινουν με την σειρα τους καποιο αλλο μερος.Στο 6ο ποστ ο χρηστης τζιαλκης αναφερει (χωρις να ειναι σιγουρος) οτι το συγκεκριμενο καφε εχει κλεισει.Στο 9ο ποστ επιστρεφει ο τζιαλκης,ενημερωμενος, παραθετοντας μαλιστα και σχετικο λινκ που επιβεβαιωνει οτι το συγκεκριμενο καφε δε λειτουργει πια [χαρακτηριστικο αποσπασμα του αρθου  "ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ"].Στη συνεχεια γινεται συζητηση,αλα βορεια, για το που μπορει να λαβει χωρα η συναντηση και για το τι αλλο θα μπορουσαμε να κανουμε εκτος απο το να πιουμε καπουτσινο και να φαμε κουλουρακια.Δε μπορω να καταλαβω τον εκνευρισμο σου και με στεναχωρησαν ιδιαιτερα οι προσβλητικοι χαρακτηρισμοι προς ολα τα παιδια που προπαθησαν να συνεισφερουν στο θεμα αυτο.Για αυτο προτεινω να ηρεμησουμε και καποια στιγμη θα βρεθει η ακρη, χαλαρα και χωρις αγχος.Αλλωστε εχετε ακομα μια βδομαδα σχεδον μπροστα σας.

ευχαριστω για τη φιλοξενεια,

ενας πρώην Σαλονικιός

frapes.jpg

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ

ξεκόλλα! πλάκα έκανα

Δημοσ.

Oχι ρε σχεδόν όλο το διάβασα αλλά δεν πήγαινα να δω καθεμια απο τις παραπομπες που έβαλες. Ισως αν τις συγκέντρωνες όλες στο τέλος.

Δημοσ.

kitchen bar, shark, garcon,ΑΧΙΛΙΟΝ,tribeca...αυτα για καφε παραλια....

και εμενα θα μου αρεζε η ιδεα για καφε αλλα εχω φαει απο κανα 2 εδω μεσα μπινελικια οποτε καλητερα οχι :P

όλοι έχουμε ακούσει μπινελίκια εδώ μέσα

θα πρεπε πάντως να ΄μαι πολύ Bitch για να λέω το "τουμπεκί κακομαθημένα" σοβαρά....

και να χω και το ανάλογο στυλ, μη σου πω και κανα μαστίγιο

δεν ξαναποστάρω. Οτι αποφασίσετε είμαι μέσα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...