Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε πόστη γιατί το παίζετε πάντα τόσο δύσκολοι... αμφιβάλω αν έχετε πραγματικά λόγο να γκρινιάζετε και να μη θέλετε ή το ένα ή το άλλο

όχι δε μ'αρεσει το ένα, όχι δε θέλω το άλλο... αί πο δω πάμε κάπου και τουμπεκι, κακομαθημένα!!

• Like 1
  • Απαντ. 237
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοιτάξτε να δείτε, εδώ είμαστε Σαλονική σε λέω όπου και ΧΑΛΛΛΛΛΛΑΡΑ πίνουμε το φραπόγαλο να ούμε στις
15.00, μετά πάμε για φαγητό και μετά για μπύρες να ούμε

all day long meeting

• Like 4
Δημοσ.

ευχαριστούμε, μια χαρά θα περάσουμε

το δέντρο δεν προσφέρεται για μεσημέρι νομίζω κι εγώ, το freddy (δε θυμάμαι πως λέγεται) μας χωράει καμιά 7-8 άτομα....

ρε παιδιά εσείς που πάτε συνήθως για καφέ;;

στη θεσσαλονίκη; εγώ δεν πάω και πολύ για καφέ γι'αυτό δεν έχω και κανα ιδιαίτερο μέρος να προτείνω

δεν έχουμε κανένα εδώ πέρα που πάει απο καφέ σε καφέ;;; όλοι τόσοι πολυάσχολοι είμαστε;

Δημοσ.

να σκεφτούμε περιοχές... κρίνη, προξένου κορομηλά, μπιτ μπαζαρ, παραλία..... σας έρχετε κανένα στο νου;

υπάρχει το καφωδείο... που είναι πραγματικά εντυπωσιακό αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα βολευτούμε..

πόσοι θα μαστε ομως ρε παιδια γιατι αν ειναι να μαστε μόνο 6-7 παντού χωράμε

Δημοσ.

Εγω εχω να παω για καφε σαλονικη απο τοτε που απολυθηκα.... 

Πριν τον Μαιο...

Αρα δεν ειμαι ο καλυτερος να δωσω συμβουλες...

Εχω κατι ξαδερφια εκει νομιζω θα τα πω να παω να αφησω το αμαξι μου εκει, γιατι με κοβω να το ψαχνω μετα.....

Δημοσ.

Guys εγώ προτίνω ιστορικό κέντρο ώστε να 'ναι εύκολη η πρόσβαση από όλους, αλλά κωλύομαι στο θέμα πάρκινγκ.
για τα παιδιά που θα έρθουν από μακριά ....

Δημοσ.

καλό ακούγεται και αυτό...

τα παιδιά να παρκάρουν πιο μακριά και να περπατήσουν, δε θα τους πέσει και ο κώλος :-P

τί είναι το ιστορικό κέντρο;; την περιοχή κοντά ναυαρίνου εννοείς;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...