Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aπό το blog που παρέθεσε ο g_alkis

μα καλά κι αυτό γιατί έκλεισε αφου ειχε κόσμο;

1 σχόλιο

kostask

Δεν έφταιξε μόνο η κρίση, τα παιδιά που το είχαν δεν τα βρήκαν με τον ιδιοκτήτη στο ενοίκιο.

Άνοιξαν το "4" (Π. Μελά 4), εκεί που ήταν παλιά το Γκροτέσκ.

Δημοσ.

Σημειωτεον, τη Κυριακη πεζοδρομειται η λεωφ. Νικης (θα συμβαινει καθε πρωτη κυριακη του μηνα) κ παραδιδεται το υπολοιπο της νεας παραλιας.

αν είναι αλήθεια να πάμε να κάνουμε μια βόλτα στη νέα παραλία!!!

απο περπάτημα πως τα πάτε;;;;

εγώ το λατρεύω!!!

και  μου φαίνεται πολύ ωραία ιδέα να περπατάμα ο ένας δίπλα στον άλλον,  να μπορούμε να μετακινούμαστε ώστε να μπορούμε να αλλάζουμε θέσεις και να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας.

Φυσικά ξέρω ότι είναι κάποιοι που και για κατουρημα να πανε παίρνουν το μηχανάκι τους...

και κάτι μου λέει οτι ανηκετε σ'αυτήν την κατηγορία  μερικοί απο δω μέσα

Δημοσ.

οχι δε με βολευει το μηχανακι μεσα στο σπιτι και το εχω καταργησει,δε χωραει στο μπανιο

μια χαρα ειναι το περπατημα αναλογα και τον καιρο βεβαια μη χρειαστει γονδολες

• Like 2
Δημοσ.

Όχι πάνω από δεύτερο όροφο όμως, γιατί έχω υψοφοβία. Μετρήστε με και μένα αν πάτε για κάτι άλλο εκτός από περπάτημα. Όχι ότι έχω κάτι εναντίον του, απλά δε μπορείς να μιλήσεις άνετα, ειδικά αν είναι πολλά τα άτομα.

Δημοσ.

Όχι πάνω από δεύτερο όροφο όμως, γιατί έχω υψοφοβία. Μετρήστε με και μένα αν πάτε για κάτι άλλο εκτός από περπάτημα. Όχι ότι έχω κάτι εναντίον του, απλά δε μπορείς να μιλήσεις άνετα, ειδικά αν είναι πολλά τα άτομα.

καλά δεν είναι ανάκγη να ανέβουμε το εβερεστ. Απλά μια βολτούλα στη νέα παραλία

Δημοσ.

Όχι περπάτημα βρε παιδιά, στις 11 του Δεκέμβρη; Χώρια το κρύο, δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσουμε και να κουβεντιάσουμε με νέα άτομα που δεν είχαν έρθει σε προηγούμενες συναντήσεις. :(

Δημοσ.

Πηγαίντε καλύτερα σε κανά μπουγατσάδικο και αφήστε τους καφέδες.

Το 15:00 μέσα στο καταμεσήμερο δεν θα το σχολιάσω!

Δημοσ.

Οχι περπατημα.

Θα κατσουμε σε μια καφετερια να τα πουμε ησυχα και ωραια.

Επισης, οσοι δεν εχουν σχεση με Θεσσαλονικη παρακαλω να μην εκφερουν γνωμη.

Ολοι λέτε αλλά καφετέρια δε προτείνετε.

Σταυρουλα δωσε κανα λινκ απο το μαγαζι στη στρατού που πήγες και απο το Δέντρο όπως λες.

Δημοσ.

αν είναι αλήθεια να πάμε να κάνουμε μια βόλτα στη νέα παραλία!!!

Φυσικά ξέρω ότι είναι κάποιοι που και για κατουρημα να πανε παίρνουν το μηχανάκι τους...

και κάτι μου λέει οτι ανηκετε σ'αυτήν την κατηγορία  μερικοί απο δω μέσα

1345309792119712.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...