Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ!

Ένα συγγενικό μου πρόσωπο μου έχει ζητήσει να την βοηθήσω στην αγορά laptop, και με την σειρά μου απευθύνομαι στους Insomniacs, μιας και οι γνώσεις μου από desktop δεν βρίσκουν ιδιαίτερη εφαρμογή!

Budget δεν υπάρχει με την αυστηρή έννοια. Αυτό που μου ζητάει είναι εφόσον το laptop να καλύπτει τις ανάγκες της (τις οποίες αναφέρω παρακάτω), να είναι όσο φθηνότερο γίνεται. 

Το laptop το θέλει κυρίως για multimedia (ταινίες σε HD, δυνατότητα HDMI, αν γίνεται αξιοπρεπής ήχος χωρίς την ανάγκη αγοράς ηχείων), για office use, και πότε πότε κανένα παιχνιδάκι.

Όσον αφορά την οθόνη, minimum 15.6 ίντσες, μπορεί και 17. Δεν είναι σίγουρη σε αυτό διότι δεν έχει μέτρο σύγκρισης (εδώ και 1 χρόνο βλέπει σειρές και ταινίες σε ένα hp mini με 10 ίντσες οθόνη(!!)).

Το κύριο μέλημα μου είναι να της προτείνω κάτι φθηνό, για το οποίο όμως δεν θα γυρίσει κάποια στιγμή να μου πει "κολλάει", "έσβησε", "δεν τρέχει το x,y,z ακόμα και με όλα στο off".

Bonus points αν είναι ελαφρύ και εύκολο στην μεταφορά, αν έχει ωραίο design (όχι παντόφλα) καθώς επίσης και αν έχει εγγύηση.

Έχει ήδη license για windows, οπότε αν πρόκειται να μειωθούν τα λεφτά πάει για free dos.

Ευχαριστώ όποιον βοηθήσει!

Δημοσ.

Με αποθαρρύνει λίγο το 1.8 του CPU, να σου πω την αλήθεια.

Να φανταστώ σε τέτοιο range τιμών κοιτάω i3 μόνο; αξίζει να κοιτάξω και για amd? 

Γενικώς έχω άσχημη σχέση με τα hd graphics της intel, το μοντέλο που μου λές με 90 ευρώ+ έρχεται με hd7670M, αξίζει την υπέρβαση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...