chris333 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2003 θα ήθελα εναν ειδικό να με συμβουλέψει... ενας φίλος μου χάρισε ενα πιάτο γύρω στα 80εκ. με LNB Cabridge Single output 0,8dB (10.00Ghz) και αποκωδικοποιητή ComCrypt 4000M θα ήθελα λοιπόν επειδή είμαι άσχετος να μου πείτε αν μπορώ να δω με αυτό τον εξοπλισμό κανάλια free to air... χρειάζομαι μήπως άλλο αποκωδικοποιητή? γιατί έχω την εντύπωση οτι αυτός είναι μόνο για Filmnet... ευχαριστώ για το χρόνο σας...
mikael Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Χρειάζεσαι εναν δορυφορικό δεκτη. Οι τιμές ξεκινάνε απο 150 ευρώ για τους free to air και απο 250 αυτοί που παιρνουν κάποιο module ή κάρτα (νοβα). Προτίμησε τους δεύτερους. Ο αποκωδικοποιητής σου ειναι αχρηστος και ειναι για επιγεια ληψη μονο.
hexdec Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Sou edose ena analogiko dekti gia epigeia kanalia prepei na pareis ena psifiako doriforiko.Me to piato ton 80cm katebazeis arketa kanalia apo tous hotbird kai astra stis 19,2 mporeis me katallilo e3oplismo na deis kai nova.kostos enos aplou psifiakou eleu8erou dekti gyro sta 60-70 xiliarika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.