nspyrou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα στους πάντες! Δεν ξέρω κατα πόσο είναι το σωστό σημείο του forum για το παρόν, αλλά θα το ρισκάρω (σε αντίθετη περίπτωση ζητώ συγνώμη από τον Moderator). Έχω έγκατεστημένα σε δίκτυο 2 routers με μια πρωτεύουσα και μια fail safe γραμμή. H πρωτεύουσα OTEnet η δεύτερη Forthnet, αλλά δεν ειναι αυτό το πρόβλημα. Το δίκτυο είναι στημένο σε απομακρυσμένο site, και σε περιοχή με προβλήματα ηλεκτροδότησης. Η πρώτη γραμμή OTEnet πέφτει επάνω σε ένα Router NetGear DGN2200v4 και η δεύτερη σε ένα Vigor. Τα προβλήματα ξεκινάνε όταν γίνει κάποια διακοπή ρεύματος. Η δεύτερη γραμμή επανέρχεται κανονικά χωρίς πρόβλημα και αποκαθίσταται η σύνδεση χωρίς παρέμβαση. Η πρώτη γραμμή αγοράζει χωράφια! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χρειάζεται "χεράκι" για επανεκκίνηση. Έχω στημένη εφαρμογή (δική μου), σε C# όπου παρακολουθούνται διάφορες υποδομές και Resources του δικτύου, έτσι ώστε να εκτελούνται συγκεκριμένα Actions σε διαφορες περιπτώσεις. Σκοπός μου είναι να επανεκκινήσω το Router χωρίς να χρειάζεται αυτό το "χεράκι". Έχει κανείς κάποιο Code snippet ή κάποια πρόταση για να αυτοματοποιήσω αυτη τη διαδικασία? Παρεμπιπτόντως, βρήκα μια λυση για jDownloader με καταγραφή κινήσεων στο Site του Router, αλλά σαν λύση δεν δίνει και πολλά περιθώρια μιας και πάλι χρειάζεται κάποιον να τρέξει το Script μέσα από το περιβάλλον του jDownloader. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις ή προτάσεις σας!
παπι Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Κατεβασε το wireshark, δες τα handshakes και αντεγραψε το.
nspyrou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ωπ! Να κάτι που δεν μου πέρασε καν από το μυαλό Thanks!
lion2486 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 τα περισσότερα routers δέχονται σύνδεση telnet... μπορείς να το ψάξεις..
sarakinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Σε περίπτωση που μπορείς να ξέρεις πότε πρέπει να γίνει η επανεκίνηση μπορείς να στέλνεις εντολές μέσω telnet στο rooter , το είχα κάνει σε VB παλιά
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 επισης αν και ασχετο ενα ups θα βοηθουσε πολυ.το ρουτερ δεν εχει μεγαλυτερη καταναλωση απο 5 watt.οποτε και θα γλυτωνεις τις διακοπες αλλα επισης θα προστατευεις και το ρουτερ απο τις διακυμανσεις που απο οτι καταλαβα θα ειναι πολλες εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα