Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι εδω και αρκετο χρονικο διαστημα καθε μερα μου εμφανιζεται μια μπλε οθονη την ωρα που λειτουργο τον υπολογιστη αλλα και οταν τον αφηνω ανοιχτο με αποτελεσμα να κανει επανεκινηση ο Η/Υ μονος του κααι να κλεινουν ολλα τα προγραματα ..δεν γνωριζω που μπορει να οφειλετε αυτη η οθονη παντος σε προβληματικους drivers το αποκλειω διοτι αγορασα προγραμα και τους αναβαθμισα ..εχω σε φωτογραφια το προβλημα αν μπορειτε να μου το εξηγησετε
,,,Παραλιγο να ξεχασω εχω τρεξει και memtest Για 5 ωρες και δεν βρεθηκε προβλημα

post-275068-0-60696600-1385314854_thumb.png

post-275068-0-95800900-1385314881_thumb.png

post-275068-0-11901600-1385314986_thumb.jpg

Δημοσ.

.....παντος σε προβληματικους drivers το αποκλειω διοτι αγορασα προγραμα και τους αναβαθμισα ..

ίδιο πρόβλημα είχα σε νέο μηχάνημα μετά από αναβάθμιση driver 

με την βοήθεια του άρθρου που σου αναφέρει ο Gio το έλυσα

διάβασε το θα σε βοηθήσει

Δημοσ.

το εχω διαβασει αλλα τι να πω δεν ξερω απο που να ξεκινησω να ψαχνω software η  hardware τα περισσοτερα που αναφερει τα εχω κανει αλλα λυσει δεν βρηκα καθε φορα που εμφανιζεται η BSOD μου παρουσιαζει και νεο μηνυμα (memory_managment,bad_pool_header,system_service_exception)

σκεφτομαι να κανω format και να ξαναπερασω τα windows αλλα δεν νομιζω να σταματησει

• Moderators
Δημοσ.

το εχω διαβασει αλλα τι να πω δεν ξερω απο που να ξεκινησω να ψαχνω software η  hardware τα περισσοτερα που αναφερει τα εχω κανει αλλα λυσει δεν βρηκα καθε φορα που εμφανιζεται η BSOD μου παρουσιαζει και νεο μηνυμα (memory_managment,bad_pool_header,system_service_exception)

σκεφτομαι να κανω format και να ξαναπερασω τα windows αλλα δεν νομιζω να σταματησει

Εαν "εκανες τα περισσοτερα και δεν βρηκες λυση", μια καλη ιδεα ειναι να κανεις και τα εναπομειναντα.
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

θα ηταν καλη λυση να αλλαξω το λογισμικο.?δηλαδη να βαλω win8 και να δω αν συνεχηζει  τα κρασαρισματα?

Κανενας δεν μπορει να σου απαντησει με σιγουρια.

Eαν νομιζεις πως ειναι ενα καλος τροπος αντιμετωπισης, εσυ εχεις το μαχαιρι εσυ και το καρπουζι.

Δημοσ.

Η μπλε οθόνη σχεδόν πάντα συνοδεύεται από hardware malfuction. Τρεις στις τρεις φορές μου χει συμβεί. Στις δυο έφταιγε η κάρτα wifi και στην μια η μνήμη.

• Moderators
Δημοσ.

Η μπλε οθόνη σχεδόν πάντα συνοδεύεται από hardware malfuction. Τρεις στις τρεις φορές μου χει συμβεί. Στις δυο έφταιγε η κάρτα wifi και στην μια η μνήμη.

Θα τονισω το αυτονοητο: το δειγμα σου ειναι πολυ πολυ μικρο.

Δημοσ.

το σημαντικοτερο γραφημα δεν μας εβαλες,τις θερμοκρασιες.

και δευτερον,τζαμπα δινει τοσο ρευμα η μητρικη....οχι οτι δεν εισαι safe,αλλα τζαμπα το δινει...(ανεβασε ρολογια).

Δημοσ.

οχι ολλα τα εχω βαλει τουλαχιστον αυτα που μου εμφανιζει ως αποτελεσματα ,,,,σχετικα με το ανεβασμα στα ρολογια πως μπορω να το κανω αυτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...