sancroth Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Οπως αναφέρει και ο τίτλος προσπαθώ να κάνω setup τα windows xp στα windows 7.Ο πρώτος τρόπος που βρήκα είναι με Virtual mode Κλπ το οποίο απαιτεί genuine windows......( ;p ) Ως κλασσικός Έλληνας φτωχοφοιτητής λοιπόν μου κάτι τέτοιο μου είναι κομμάτι πολυτέλεια. Τι μπορώ λοιπόν να κάνω?Particions στον σκληρό και διπλά windows Μονο? Α btw.Σκοπός μου είναι να περάσω την Visual Basic 1.6 Που διδασκόμαστε στη σχολη μας οπότε αν υπάρχει λύση για αυτό ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ πολύ
micos000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μάλλον εννοείς την visual basic 6.0 και όχι την 1.6 Δεν κάνει εγκατάσταση στα 7άρια;
micos000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Οπότε δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα ο sancroth. Ίσως να χρειαστεί να τρέξει την vb με δεξί κλικ->Εκτέλεση ως διαχειριστής.
sancroth Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Υπάρχει κάποιο link για download της vb6(είχατε δίκιο η 6 είναι) Από ότι έμαθα δεν υπογράφονται πλέον license από την Microsoft.Ίσως να κάνω πάλι λάθος. Ευχαριστώ πολύ και πάλι. ΟΚ τσάμπα Posts κάνω.Το βρήκα μαζί με serial. Υποθέτω είναι ο bad way Όποιος χρειάζεται Link για να τη κατεβάσει ας μου στείλει ένα PM. Ευχαριστώ και πάλι παιδιά!
arc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 ως φοιτητής ειναι πολλές οι πιθανότητες να μπορείς να εχεις προσβαση στο dreamspark της microsoft ωστε να κατεβάσεις νομιμη αδεια windows 7, visual studio, κλπ Επικοινώνησε με τη γραμματεία της σχολής σου ή με το τμήμα πληροφορικής του πανεπιστημίου (windows) exp όπως λέμε εεεε μια ταινία ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα