elgato385 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα, πρόσφατα μου έστειλαν ενα λινκ και κατέβασα κάτι φωτογραφίες που χαν τραβηχτεί με iphone.Στα win 7 όμως στο pc μου ,μου λέει πως δεν είναι δυνατό να ανοίξει τα αρχεία αυτά ίσως γιατί είναι κατεστραμμένα. Μήπως έχει κανεις καμια λύση;
evoracing Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Τότε έχουν πρόβλημα οι εικόνες... Τα iPhonia βγάζουν εικόνες σε JPEG οπότε και τις ανοίγουν τα PCia...
elgato385 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Αν ξανακατεβασω το λινκ που μου έδωσαν απο το dropbox υπάρχει περιπτωση να λυθεί; Εγώ υπάρχει κάτι που να μπορω να κάνω για να δω τις εικόνες; Τα αρχεία έχουν όνομα ".MG36" και το μέγεθος τους είναι πολύ μικρο...δοκιμασα να αλλάξω την κατάληξη σε .jpeg αλλά και πάλι δεν αναγνωρίζονται.
micos000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Με ποιο iphone είναι τραβηγμένες; Το 3g τουλάχιστον που έχω αποθηκεύει σε jpg κανονικά. Ρώτα αυτόν που στις έστειλε τι ακριβώς έχει κάνει γιατί αυτό (mg36) δεν είναι κάποιο φορμάτ εικόνας.
arc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Είναι πολύ πιθανό ο αποστολέας να εχεις κάνει λαμακια. Άνοιξε ένα απο τα .mg36 με το σημειωματάριο και αν δεν βγάζει "κινέζικα" τοτε μάλλον ο αποστολέας σου εστειλε κάποιο xml info από τη βιβλιοθήκη εικόνων αντί για τις ίδιες τις εικόνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα