meymigrou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Προσπαθώ να κάνω ένα παλιό μου λαπτοπ format αλλά στο τέλος της εγκατάστασης μου βγάζει το ακόλουθο σφάλμα: windows 7 setup cannot continue due to a corrupted installation file. Δοκίμασα να κάνω format και με CD/DVD και με USB αλλά πάλι μου βγάζει το ίδιο και δεν ξέρω τι να κάνω, καμιά ιδέα γιατί το κάνει αυτό;
TheELF Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μπορεί να είναι πρόβλημα με το αρχικό σου δισκάκι τον windows,μπορεί και πρόβλημα μνήμης,σκληρού δίσκου,τροφοδοτικού και, και, και.
meymigrou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δοκίμασα δύο διαφορετικά CD με Windows (διαφορετικά Windows) και τίποτα, επίσης προσπάθησα να εγκαταστήσω η να μπω χωρίς εγκατάσταση με Linux Mint αλλά κάθε φορά που πατάω "Start Linux Mint" κοκαλώνει το λαπτοπ. Πως γίνεται να δημιουργήθηκε πρόβλημα με τη μνήμη η το σκληρό δίσκο; Μέχρι και προχθές ήταν μια χαρά το λαπτοπ και έτρεχε σαν τρελό!
arc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Βγάλε το δίσκο Κάνε boot με το linux mint και δες αν μπαινει σε γραφικό περιβάλλον. Μπαίνει-δεν μπαίνει κάνε πάλι reboot και στο αρχική οθόνη έχει επιλογή για έλεγχο της μνήμης με mem test και αφησε το για 3-4 ώρες Αν στα παραπάνω δεν εχεις προβλήματα, σύνδεσε το δίσκο σε κάποιο άλλο μηχάνημα (εσωτερικό ή εξωτερικό με θήκη) και εξέτασε την υγεία του με το hard disk sentinel. Αν δεν μπορείς με κανενα τρόπο να συνδέσεις το δισκο σε αλλο μηχάνημα ή θήκη τοτε βάλε το δίσκο στο laptop, βρες κάποια boot εκδοση του hard disk sentinel, κανε boot και δες την υγεία του. Πες μας τα αποτελέσματα Παρατήρηση: Είσαι βέβαιος οτι τα iso windows/mint που έχεις ειναι ολοκληρωμένα; Περνάνε md5 checksum;
meymigrou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Τελικά το πρόβλημα ήταν με τον σκληρό δίσκο, τα έπαιξε τελείως, μόλις αγόρασα νέο σκληρό έκανα κανονικά την εγκατάσταση και όλα είναι μια χαρά. Τα iso αρχεία ήταν μια χαρά γιατί τα δοκίμαζα ταυτόχρονα και στο άλλο μου λαπτοπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα