kothemel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους, έχω μία Nikon D3200 με kit φακό και θα ήθελα να πάρω έναν φακό που να βγάζει καλά τοπία και νυτερινές λήψεις (αστέρια, νυχτερινός ουρανός κτλπ). Είδα τους Samyang 14mm και Tamron 10-24mm (αλλά ξεφεύγει λίγο από την τιμή που θέλω). Τι έχετε να μου προτείνεται; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 http://www.mydigitaland.com/lens/tamron/tamron-10-24-f3-5-4-5-nikon.html εγγύηση δική τους, αν θυμάμαι καλά 1 χρόνο - στέλνουν απο HK στις αποθήκες τους στην Αγγλία και μετά σε όλη την Ευρώπη οπότε δεν έχουν δασμούς. Εγώ παράγγειλα στις 18/11 τον 17-50 2,8 και τον περιμένω (240€) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 απο καποια review που εχω διαβασει και sample photos δεν εχω και την καλυτερη εντυπωση για τον 10-24 της tamron. παντως, οταν παραλαβεις τον 17-50 θελω να δω φωτος γιατι το σκεφτομαι. με VC η χωρις πηρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kothemel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 απο καποια review που εχω διαβασει και sample photos δεν εχω και την καλυτερη εντυπωση για τον 10-24 της tamron. παντως, οταν παραλαβεις τον 17-50 θελω να δω φωτος γιατι το σκεφτομαι. με VC η χωρις πηρες; Και εγώ μία παο τα ίδια. Αντίθετα, έχω διαβάσει ότι ο samyang κάνει καλή δουλειά όσον αφορά νυχτερινά πορτρέτα.. Παιδιά όποιος άλλος έχει κάποιον από τους 2, ή τουλάχιστον έχει δοκιμάσει ας ποστάρει εδώ μία απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Λοιπόν έχω τον Tamrun. Καταρχάς μου τον χαρίσανε, εγώ ποτέ δεν θα τον αγόραζα επομένως I'm stuck with it και φυσικά δεν μπορώ και να τον πουλήσω αφού είναι δώρο. Ο φακός είναι μέτριος προς το κακό, εγώ φωτογραφίζω μονίμως με f/8. Μόνο με f/8-f/11 έχεις κάποια ικανοποιητική οξύτητα. Για αστροφωτογραφία ξέχασε τον. Για νυχτερινά πορτρέτα που αναφέρεις επίσης ξέχασε τον, αλλά ξέχνα και τους ευρυγώνιους γενικά. Για αυτή τη δουλειά αν θέλεις να φωτογραφίζεις ανθρώπους με background τα φώτα της πόλης εγώ θα σου πρότεινα ένα 35mm f/1.8 και έναν τρίποδα. Πιθανότατα και ένα φλασάκι + λίγη υπομονή και πειραματισμό. Φτηνός και ευρυγώνιος και καλός υπάρχει ο Tokina 11-16 f/2.8 (πρόσφατα κηκλοφώρισε καινούριο μοντέλο DXII). Με αυτό το φακό + τρίποδα μπορείς να πετύχεις κάποια καλά αποτελέσματα για αστροφωτογραφία ή νυχτερινά τοπία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 H τον Tokina 12-24... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα