samounka Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Οπου και αν κοιταξω, οπου και αν ρωτησω, βλεπω παντου τα Windows XP, ως τα Νο 1 windows για gaming... Ποσο ισχυει αυτο ομως? Τοσο καιρο δεν εχω δοκιμασει games σε ΧΡ γιατι απλα πιστευω πως ειμαι αρκετα ενταξει με τα 7αρια... Πειτε μου ομως και εσεις αληθευει αυτο ή ειναι απλα μυθος? Και αν αληθευει που υπερτερουν τα ΧΡ απεναντι στα υπολοιπα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 όταν λες παντού, τι εννοείς? no.1 ως προς τι?
samounka Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Οτι γραφω... Νο1 ως προς καλυτερη αποδοση σε παιχνιδια... Και παντου, εννοω διαφορα blogs και sites στο internet!!!
disqualified Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 πουθενά δεν υπερτερούν τα XP, ήταν τέλεια για το 2000 αλλά για τα σημερινά δεδομένα πολύ ασταθή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 links με παραδείγματα/τεκμηρίωση?
Xristaras12 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 εγω θα τους ρωτουσα πως παιζουν crysis 3 στα windows xp,η γενικοτερα παιχνιδια που θελουν DX10 minimum,η πανω απο 4gb ram. Σχεδον ολα τα παιχνιδια θελουν Win Vista ως minimum requirements. 1
MaxPayne Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 εγω θα τους ρωτουσα πως παιζουν crysis 3 στα windows xp,η γενικοτερα παιχνιδια που θελουν DX10 minimum,η πανω απο 4gb ram. Σχεδον ολα τα παιχνιδια θελουν Win Vista ως minimum requirements. βεβαια αν πας σε ιντερνετ καφε (στη περιοχη μου ισχυει αυτο) εχουν xp με ολα τα συγχρονα games
samounka Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μπορεις να εισαι πιο ηρεμος Thresh... Δεν μπορω να εχο κρατημενα link ή blogs απλα ειπα τι εχω διαβασει... Μη με φας κιολας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 μια χαρά ήρεμος είμαι, απλά ρώτησα το αυτονόητο...
micos000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ως επί το πλείστον τα πρόσφατα παιχνίδια θέλον dx10 ή dx11 για να αποδώσουν τα μέγιστα από οπτική μεριά. Αυτό όμως έχει επιπτώσεις στις απαιτήσεις ενός συστήματος. Επίσης, αυτά τα παιχνίδια παίζουν κανονικά σε xp με dx9 αλλά δεν ενεργοποιούν όλα τα εφέ που έχουν γιατί απλά δεν υποστηρίζονται, αποτέλεσμα είναι να μπορούν να χτυπάνε κάποια fps παραπάνω απ' ότι σε vista/7 με dx10/11. Ένα τρίτο θέμα είναι ότι οι περισσότεροι στήνουν την ultimate έκδοση των 7 αντί την home premium και αυτό επιβαρύνει το σύστημα με περιττές διεργασίες (server, ftp κλπ) που μπορεί να έχουν μια επιπλέον επιβάρυνση. 1
rfc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Αυτο με τα xp δεν ισχυει μονο και μονο για το dx9 που κουβαλανε στη πλατη τους. Το οτι ειναι ενα πολυ καλο και πιο ελαφρυ λειτουργικο ομως, θα ισχυει παντα
chillbill Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Αυτο με τα xp δεν ισχυει μονο και μονο για το dx9 που κουβαλανε στη πλατη τους. Το οτι ειναι ενα πολυ καλο και πιο ελαφρυ λειτουργικο ομως, θα ισχυει παντα Συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Όσο για το ότι τα περισσότερα καινούργια θέλουν minimum vista, αυτό δεν ισχύει, είναι ελάχιστα τα παιχνίδια που δεν παίζουν στα XP. Αλλά από την άλλη, επειδή εγώ ήθελα 2 από αυτά (XCom και Battlefield) έχω βάλει τα 7, και θεωρητικά έλεγα όλα τα άλλα στα XP θα τα παίζω, πρακτικά εδώ και 1 χρόνο έχω μπει 3-4 φορές στα xp,μια χαρά παίζουν τα 7!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 όλο και περισσότερα όμως θα ζητάνε DX10 τουλάχιστον σιγά σιγά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα