Killex Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το netbook του τίτλου είχε κλειδωμένο σκληρό όποτε το άνοιξα και μετά από πάρα πολι ξεβίδωμα έφτασα στην μητρική μετά βραχυκύκλωσα με το κατσαβίδι την μπαταρία του mobo μετά έκανα restart μια χαρά το ξανά κούμπωσα όλο με την 4 φορά δεν περίσσευε καμιά βίδα ξανασυνδέεσα την κάρτα και με τα διο τα καλώδια ένα μαύρο και ένα άσπρο την βίδωσα από τότε δεν δουλεύει το wifi το αναγνωρίζει στις συσκευές αλλα δεν βρίσκει κανένα δίκτυο το έκανα format έβαλα drivers δείχνει το εικονίδιο ότι μπορεί να βρει ασιρματο αλλα πάλι δεν βρίσκει τίποτα κοίταξα και στο βίος και είναι enabled και για προληπτικούς λογούς το ειχα κανι και ενα τεστ με το hddreg μπας και έχει πρόβλημα ο hdd sorry για το κουραστικό post περιμένω τα φώτα σας ευχαριστώ προκαταβολικα
nikos903 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα. 4 φορές σε καλό δρόμο είσαι Έχεις κανένα bootable λειτουργικό πρόχειρο να δοκιμάσεις εκεί τι κάνει; Για αρχή σβήσε τους drivers της κάρτας δικτύου και πέρνα τους πάλι. Δεν πιστεύω να έχεις κανένα διακόπτη wifi στο off ε; (Fn + F8).
Killex Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα. 4 φορές σε καλό δρόμο είσαι Έχεις κανένα bootable λειτουργικό πρόχειρο να δοκιμάσεις εκεί τι κάνει; Για αρχή σβήσε τους drivers της κάρτας δικτύου και πέρνα τους πάλι. Δεν πιστεύω να έχεις κανένα διακόπτη wifi στο off ε; (Fn + F8). έχει αλά το εχω ανηχτο παίζει να κάηκε αλά δεν ξέρω αν βάζο τα σωστά drivers θα το κιταξο παντοσ ευχαριστώ για τιν βοήθεια αν μπορείς να μου βρεις και τα drivers εγώ τα ψαχνο στο internet αλά όπιο και βάλω δεν δουλευ μήπως κανό κάτι λαθος
tsoupik Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 παιδια εγο εχο αλο προωλιμα 1 μινα σινδεομουνα μια χαρα στον γιτονα με ασιρματο στικακι ξαφνικα τον εχασα κ δεν τον δρισκο αλλα αν βγαλο το στικακι απο το λαπτοπ σινδεετε κανονικα??
nikos903 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Βάζεις εδώ το λάπτοπ σου και σου βγάζει όλους τους drivers. Δεν λες πλήρες μοντέλο άρα δεν μπορώ να σου πω πιο συγκεκριμένα, όπως και να έχει βάλε τα στοιχεία εκεί και θα σου τους βγάλει όλους τους drivers, βάλε τον τελευταίο και είσαι jet. Πάτα 2 φορές απλά για δοκιμή Fn + F8 μπας και πάρει.
Killex Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Βάζεις εδώ το λάπτοπ σου και σου βγάζει όλους τους drivers. Δεν λες πλήρες μοντέλο άρα δεν μπορώ να σου πω πιο συγκεκριμένα, όπως και να έχει βάλε τα στοιχεία εκεί και θα σου τους βγάλει όλους τους drivers, βάλε τον τελευταίο και είσαι jet. Πάτα 2 φορές απλά για δοκιμή Fn + F8 μπας και πάρει. ευχαριστώ πάρα πολύ έστω και καθηστερημενα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα