NiVa013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας, προσπαθώ να εγκαταστήσω σε έναν υπολογιστή το Free4NAS αλλά κάτι μάλλον λάθος και δεν μπορώ να τα καταφέρω. Δεν θέλω να κάψω ολόκληρο δισκάκι και να χρησιμοποιήσω DVD-ROM για να κάνω install, όπως είχα κάνει και με το FreeNAS. Έχω ένα USB Stick απ' όπου θέλω να τρέχει. Κατέβασα την έκδοση LiveCD αλλά μάταια. Πείτε μου τη ακριβώς πρέπει να κάνω βήμα βήμα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Από Site: εδώ κατέβασε την LiveUSB έκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiVa013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Ναι το ξέρω αυτό το έχω κατεβάσει ήδη, απλώς δεν ξέρω πως να κάνω bootable το usb stick. Θέλω να μου πεί κάποιος που το έχει κάνει. Εντάξει τελικά! Η λύση ήταν win32diskimager!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα