rounsmith Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 O storm παρολίγο να με κάνει να πάρω amd (ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΡΕΕΕ!) ρε μήπως με καταφέρει με το κουτί? Καταραμένε...ρε που να σου δώσουνε turbo-x τροφοδοτικό δώρο για την γιορτή σου...να είναι και δύο κιλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 ρίξε μια ματιά και σε αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rounsmith Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 ρίξε μια ματιά και σε αυτό Καλό δεν λέω αλλά θα κατέβω πλαίσιο μπας και έχει το 300R. Προχθές που πήγα είχε το 200R αλλά το μετάνιωσα λόγω ότι η βάση για τους δίσκους ήτανε πλαστικούρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rounsmith Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Τελικά θα πάρω 400R. Α ΡΕ ΣΤΟΡΜ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!!!!! Υ.Γ. Θα το σκεφτώ πάλι λίγο ... να έρθει και ο μισθός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Σου άρεσε το κουτί μου ε? Έλα μην ντρέπεσαι πέστο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rounsmith Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Ξέρεις εγώ είμαι του τύπου μπαίνω σε ένα κατάστημα και λέω "ΒΑΛΤΟ ΤΩΡΑ". Δεν κολώνω , μην με πορώνεις και άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα