Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρα την cyta 24 την αφήνεις απέξω γιατί διαφέρει είτε λίγο είτε πολύ;

Με τις σημερινές τιμές, αυτό που συμφέρει κατά την γνώμη μου είναι η forthnet γιατί, χωρίς καν να ασχοληθεί με αιτήσεις φορητότητας κλπ, έχει σαν κόστος στην νέα γραμμή με το προπληρωμένο 15*12 + 70 = 250, τον 1ο χρόνο και μετά ξαναπαίρνοντας το προπληρωμένο που βγάζει η forthnet έχει 180 ευρώ τον χρόνο.

Δηλαδή 16 ευρώ τον μήνα μέσω όρο στην 5ετία.

Σταματηστε βρε παιδια να μιλατε για βαθος 5ετιας και αλλα τετοια, το θεμα παντα το εξεταζουμε για οσο καιρο ειναι κανεις δεσμευσμενος στην εταιρια (συνηθως 12μηνο) και μετα επανεξεταζουμε το τι συμφερει. Δε θα μεινεις στο ιδιο πακετο 5 χρονια, 99% δε θα συμφερει απο ενα διαστημα και μετα. Κρινουμε με βαση το τωρα , και προχωραμε.

Δημοσ.

Μπορείς να δώσεις 1-2 παραδείγματα που να φαίνεται αυτό;

Μήπως δεν υπολογίζεις ότι σε κάθε μεταφορά της σύνδεσης για ένα 12μηνο θα έχεις +3€ επί της προσφοράς;

Βρες μου έναν οποιονδήποτε συνδυασμό 5ετίας (τόσο είναι το φοιτητικό ΔΙΟΔΟΣ) που να είναι τελικά οικονομικότερο από το προπληρωμένο της Forthnet.

Γιατί προσωπικά για 1€ δεν νομίζω ότι αξίζει όλα αυτό το κυνήγι ιδιαίτερα αν κανείς είναι ευχαριστημένος με την γραμμή του.

Δημοσ.

Τι παραδειγμα να σου δωσω βρε φιλε μου, ειναι δυνατον να μιλαμε για βαθος 5ετιας? Ξερουμε τι μας ξημερωνει σε 1-2 χρονια, για να λεμε οτι θα μεινουμε σε μια εταιρια σε τετοιο χρονικο οριζοντα?

Ολα αλλαζουν, ταχυτητες, προσφορες, παγια, εταιριες κλεινουν, αλλες ανοιγουν,

εμεις μετακομιζουμε, παιρνουμε πτυχιο αλλαζουμε στεγη,

μεταβαλλονται οι απαιτησεις μας και οι αναγκες μας (μπορει σε 2 χρονια να χρειαζομαστε και κλησεις προς εξωτερικο ή οτι αλλο, αρα καποιο αλλο πακετο να μας συμφερει) , πως γινεται να μιλαμε υπο την συνισταμενη παραμονης σε μια εταιρια σε τετοιο χρονικο οριζοντα.

Ποια +3 ευρω επι της προσφορας, πιο πανω δεν ειχα εξηγησει οτι π.χ. στη φετινη φοιτητικη προσφορα της cyta, σου χαριζουν 3 παγια? Αρα, μεγαλυτερο ωφελος, σταθμιζοντας το με τα 30 ευρω ενεργοποιησης. Και αυτο παλι ειναι εντελως μεταβλητο, ξερει κανεις σας τι προσφορες θα παιξουν του χρονου, του παραχρονου, ή σε 3-4 χρονια απο τωρα? Οταν κανουμε μια συμβαση, εκτος της Wind (νομιζω) ειναι 12μηνης δεσμευσης, και μιλαμε πανω σ αυτο το πλαισιο, ολα τα αλλα ειναι εντελως θεωρητικα και στον αερα. Εξηγησα γιατι, αν δε συμφωνεις ας το αφησουμε εκει και οποιος μας διαβαζει και θελει να καταλαβει, καταλαβαινει.

Και ηδη το υπεραναλυσαμε. Εξηγησαμε την τελικη τιμη καθε πακετου, το ευνοικο πακετο της HOL για νεα γραμμη, της Cyta στα 8mbps και 24mbps, και αν συμφωνειτε με τον πιο πανω φιλο για προπληρωμενα πραγματα, συμπεριλαβετε στη σκεψη σας και την περιτπωση της Forthnet. Και αποφασιζετε.

Δημοσ.

επίσης στο προπληρωμένο 15 ευρώ το μήνα για 24αρα σύνδεση η forthnet έχει τις πιο χαμηλές χρεώσεις με 0,029 ευρώ το λεπτό για αστικά ,υπεραστικά και κινητά . οπότε οικονομικά θα βγεις κερδισμένος σε σύντομο χρονικό διάστημα . 

Δημοσ.

Ευχαριστώ όσους έχουν απαντήσει,

τελικά έκανα αίτηση στην hol, @christs, την cyta την είχα προσέξει και πιο παλιά, δεν έχεις άδικο σε αυτό που λές, εγώ προτίμησα την hol, μιας και τα οικονομικά μου τα διαχειρίζομαι με τέτοιο τρόπο ώστε με συμφέρει να πληρώνω λιγότερα κάθε μήνα παρά να μην πληρώσω για 3 μήνες και μετά να δώσω περισσότερα. Επίσης έχω μια εμπειρία με την hol, ενώ η cyta ακόμα δεν μου γεμίζει το μάτι.

Επίσης με ενδιαφέρει τι θα κάνω για 1 χρόνο, δεν κοιτάζω σε βάθος 5ετίας, μιας και παίζουν πολλοί άλλοι παράγοντες για τέτοιο βάθος χρόνου. Προφανώς αν μετά τον ένα χρόνο δεν μου κατεβάζει την τιμή η hol, θα κοιτάξω για κάτι καλύτερο.

Έχω μια άτιμη απορία πάντως: Αυτός ο ΟΤΕ, αφού συνολικά δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πακέτο που να το προσφέρει φθηνότερα από τις άλλες εταιρίες, πώς συνεχίζει να δουλεύει; Και δεν νομίζω τα λεφτά που βγάζει από όλα τα μέρη που δεν πάνε άλλες εταιρίες να καλύπτουν το επιχειρηματικό του μείον.

Δημοσ.

Εγώ από τις επιλογές σου θα έβαζα Wind καθώς θεωρώ γελοίο να προπληρώσω στην Forthnet και δεν εμπιστεύομαι την HOL. Τέλος η τιμή της Wind είναι μια χαρά 

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

2014 πλεον , που παμε εμεις οι φοιτητες ?
θελω ακριβως οτι λεει ο τιτλος...αυτο με την cyta στα -3 παγια δεν το ειδα πουθενα ..δεν ισχυει πλεον λογικα .

Δημοσ.

Δεν βρηκα αυτην την προσφορα της Cyta.
Λετε αν τους παρω τηλεφωνο εναν εναν με την σειρα να με κανουν καποια προσφορα η οποια δεν ειναι στα σιτε τους σαν φοιτητης  ή τσαμπα χρονος ?

Δημοσ.

Βρε το pdf που έβαλα στο ν σύνδεσμο, το διάβασες;

Και αυτό που αναφέρει δεξιά στη σελίδα τι είναι;

Εάν θες μόνο Ιnternet & Σταθερή, επίλεξε το 2play που σου ταιριάζει και σου κάνουμε δώρο τα 3 πρώτα πάγια!

Εκτός του ΟΤΕ και της Cyta, εξ όσων γνωρίζω δε δίνει κανείς άλλος προσφορά ειδικά για φοιτητές.

Από την άλλη δε χάνεις κάτι με το να πάρεις τηλέφωνο.

post-157145-0-86768400-1416937049_thumb.png

Δημοσ.

Βρε το pdf που έβαλα στο ν σύνδεσμο, το διάβασες;

Εκτός του ΟΤΕ και της Cyta, εξ όσων γνωρίζω δε δίνει κανείς άλλος προσφορά ειδικά για φοιτητές.

Από την άλλη δε χάνεις κάτι με το να πάρεις τηλέφωνο.

αυτο που λες παει πακετο με cyta κινητη ,και ηδη εχω παρει απο καπου αλλη φοιτητικη προσφορα για το κινητο, αν και το κινητο μου παιρνει 2 σιμ καρτες ισως να ειναι καλο ...θα το δω περισσοτερο αυτο ,αν και για τωρα θα ηθελα μονο ιντερνετ.

Δημοσ.

Μήπως η cyta κινητη ειναι με πάγιο ? οπότε η χρέωση ανεβαίνει ούτως ή αλλιως? το ψάχνω κ εγω κ σκέφτομαι να κανω υπομονή καμια βδομαδα ακόμη μήπως και κάνει κάποια εταιρία καμιά χριστουγεννιάτικη προσφορά ... παρολα αυτά προς τη Cyta με βλεπω... (λογω των 3 παγιων δωρο)

Δημοσ.

Βρε διαβάζεται καλά τις πληροφορίες που δίνει η εταιρεία;

Τα 12€/μήνα είναι τελική τιμή (ADSL, σταθερό και κινητή) για ένα μόνο χρόνο, προσφορά σε φοιτητές. Επιπλέον δίνει δώρο την υπηρεσία Cyta4you (πάλι για ένα χρόνο), που κανονικά κοστίζει 3€.

Μπορεί αντί αυτού κάποιος να πάρει για πάντα το κανονικό πακέτο DP (24 ή 8 ή 4) χωρίς κινητή, με δώρο τα πάγια τους 3 πρώτους μήνες.

Και στα 2 δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα τηλεφωνίας (σταθερής ή κινητής) και όλες οι κλήσεις χρεώνονται έξτρα, εκτός κι αν επιλεγεί κάποιο πρόγραμμα οπότε προστίθεται και αυτό στο πάγιο.

Ενεργοποίηση υπηρεσίας σε υφιστάμενη τηλεφωνική γραμμή 30€, σε νέα 50€. Οι τιμές είναι τελικές, ανά μήνα και δεν περιλαμβάνουν άλλο πάγιο. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 23%. Λοιπές χρεώσεις βάσει τιμοκαταλόγου.

• Like 1
Δημοσ.

Βρε διαβάζεται καλά τις πληροφορίες που δίνει η εταιρεία;

Τα 12€/μήνα είναι τελική τιμή (ADSL, σταθερό και κινητή) για ένα μόνο χρόνο, προσφορά σε φοιτητές. Επιπλέον δίνει δώρο την υπηρεσία Cyta4you (πάλι για ένα χρόνο), που κανονικά κοστίζει 3€.

Μπορεί αντί αυτού κάποιος να πάρει για πάντα το κανονικό πακέτο DP (24 ή 8 ή 4) χωρίς κινητή, με δώρο τα πάγια τους 3 πρώτους μήνες.

Και στα 2 δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα τηλεφωνίας (σταθερής ή κινητής) και όλες οι κλήσεις χρεώνονται έξτρα, εκτός κι αν επιλεγεί κάποιο πρόγραμμα οπότε προστίθεται και αυτό στο πάγιο.

χαχαχαχα

Εχεις ενα point ...Sorry...Το ειδα καλυτερα...Τι περιμενεις ? κλασικα πραγματα ελληνες Φοιτητες που ΔΕΝ τα βλεπουμε και θελουμε το αποτελεσμα :-D

Εγω παντως μεχρι στιγμης κλεβω απο μια 24αρα γραμμη αλλα θα περιμενω λογικα μεχρι Χριστουγεννα ή παμε αναγκαστικα στην Cytα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...