Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στη παρεα, κατοχος αυτου του φορητου μπορω να πω οτι για 5 χρονια δουλευει σαν σκυλι και ποτε δεν μου εβγαλε το παραμικρο προβλημα ουτε καν υπερθερμασης. εχω βαλει 8γιγα μνημη, 1 ssd 120γιγα για το λειτουργικο και ενα 500αρη 7200rpm για αποθηκευτικο χωρο.

υστερα απο 5 χρονια λοιπον αρχισε να κανει θορυβο το ανεμιστηρακι και τον ανοιξα για να δω το κωδικο και να προσπαθησω να το παραγγειλω αφου στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι δεν υπαρχει!!! 

οταν εβγαλα το πληκτρολογιο ( καθε χρονο τετοια εποχη τον ανοιγω για καθαρισμα στις ψυχτρες και αλλαγη θερμοαγωγιμης παστας σε επεξεργαστη και καρτα γραφικων) παρατηρησα οτι ο πλαστικος ακροδεχτης που μπαινει το flat καλωδιο του πληκτρολογιου ειχε "ξεραθει", πραγματι μολις το ακουμπησα εσπασε σε 3 κομματια. ερωτηση λοιπον.... υπαρχει ανταλακτικο η καποιος τροπος να το επιδιορθωσω χωρις να το στειλω αντιπροσωπεια και να μου χρεωσουν αλλαγη motherboard? ολα λειτουργουν εκτος απο το πληκτρολογιο και ευτυχως τον εχω συνδεδεμενο με ενα usb.

ευχαριστω

Υ.Γ> ανεβαζω και μια φωτο να δειτε πως ειναι το πλαστικο που εσπασε.

https://www.dropbox.com/s/tk4zt48huyetr2a/IMG_4015.JPG?m=

https://www.dropbox.com/s/hap4nffegg35kmh/IMG_4011.JPG

Δημοσ.

Αυτό που έχεις δεν σηκώνει κόλληση με τίποτα logo ε; 

Βασικά πρέπει να αλλάξεις το κούμπωμα... Κανονικά όλον τον κοννέκτορα αλλά άμα βρεις κούμπωμα γλυτώνεις πιο εύκολα.

Άρα πρέπει να βρεις είτε χαλασμένη μητρική με αυτόν τον κονέκτορα και να τον βγάλεις-βάλεις είτε να βρεις απο κανένα μαγαζί κονέκτορα σκέτο και να του βγάλεις το κούμπωμα να το βάλεις στην δικιά σου είτε να πας να στον κολλήσουν ολόκληρο.

Πόσα πινάκια έχει εκεί; 20 ή 24 είναι; Μπορείς να μετρήσεις με ακρίβεια την απόσταση απο εκεί που κουμπώνει το ένα ποδαράκι του καπακιού μέχρι το άλλο κούμπωμα;

BTW το ανεμιστηράκι απλά λάδωμα θέλει, δεν χρειάζεται να πάρεις άλλο... (τις περισσότερες φορές).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

νεωτερα λοιπον απο την αντιπροσωπεια....

ανεμιστηρακι 99+23%φπα  (και δεν υπαρχει ουτε σε ανταλλαχτικο) ελεος ανεμιστηρακι ειναι οχι aircondition.

για το κονεκτορα που εσπασε αλλαγη motherboard 375+ φπα....

αποτελεσμα.... θα του βαλω ενα εξωτερικο πληκτρολογιο usb και για το ανεμιστηρακι μεχρι να καει τελειως η να βρω καποιο παρομοιο....

μεχρι σημερα ημουν πολυ ευχαριστημενος απο την toshiba αλλα να μην βρισκεται ενα τοσο κοινο ανταλλαχτικο σε υπολογιστη 4ετιας το θεωρω τραγικο. ενα μεγαλο μειον απο μενα.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ανεμιστηράκι βρίσκεις απο ebay με λιγότερο απο 10€. Βέβαια και με 2-3 βρίσκεις άλλα απο άλλα μοντέλα που μπορείς να τα κόψεις - ράψεις και να μπούνε. 

Μετά για τον κονέκτορα μόνο αμα μπορείς να σφηνώσεις την καλωδιοταινία και να κρατήσει και να την κολλήσεις εκεί, αλλιώς βάλε το usb που λες.

Στα ανταλλακτικά όλες οι αντιπροσωπείες χτυπάνε... Δυστυχώς... Για αυτό ebay :P :P

Y.Γ. Άμα μπορείς βγάλε μια φωτογραφία που να φαίνεται πολύ καλά ο κονέκτορας. Βάλε έναν χάρακα δίπλα να φαίνεται και το μέγεθος του κονέκτορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...